Home / Portfolio / Prachtige Signing Voor Ibs Elif Amsterdam Noord

Prachtige signing voor IBS Elif Amsterdam Noord

Voor Islamitische Basisschool (IBS) Elif in Amsterdam Noord heeft TintTotaal prachtige signing uitgevoerd voor de gloednieuwe school. Zo werden een reclamebord, de voordeur en de boeidelen van een trappenhuis bestickerd, voorzagen we de ramen van dubbelzijdige raambestickering en werd er een schitterende Walltex (fotobehang) aangebracht.

303 Google reviews 4.8Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
Hoog kwaliteit materiaal
Vakkundige afwerking
15+ jaar ervaring

Wat is signing en waarom heb ik dat als onderneming nodig?
Signing is alles wat te maken heeft met de offline communicatie van teksten en beelden, ook wel visuele communicatie genoemd. Het is de verzamelnaam voor alles waarmee jouw onderneming fysieke communicatiemiddelen inzet om de specifieke doelgroep te bereiken. Echter gaat het verder dan alleen het plakken van stickers en het ophangen van borden. Signing geeft jouw bedrijf namelijk een eigen gezicht, iets dat herkenning en identificatie oproept bij relaties of (potentiële) klanten. Er zijn veel verschillende vormen, van tijdelijke tot permanente signing. Ook is er een verschil tussen traditionele- (offline) en digitale (online) signing. Traditioneel kennen we in de vorm van logo’s en teksten op vlaggen, borden, banners, belettering, spandoeken, posters of andere materialen die worden gemonteerd op gevels, auto’s of muren. De decoratieve uitingen die je in dit project ziet zijn allemaal vormen. Sfeer en uitstraling zeggen immers ook veel over de eigenaar van een gebouw en dat is met dit project uitstekend gelukt.
Unieke en betaalbare reclame
TintTotaal vindt dat de uitstraling van een gebouw naadloos moet aansluiten bij de huisstijl van het bedrijf. Daarom creëren wij communicatiemiddelen die stuk voor stuk in het oog springt. Wij zijn in staat om de totale signing van elk gebouw te realiseren, wat het ook mag zijn. Van een full colour Wallpring tot 3D (verlichte) letters op de gevel. Om tot een signing op maat te komen inventariseren wij altijd de wensen en eisen van de klant. Uiteraard rekening houdend met het beschikbare budget. Wanneer we de huisstijl van het bedrijf ontvangen, visualiseren we vooraf de signing van het pand. Vervolgens zoeken we per onderdeel het beste standpunt. Op basis hiervan en de bevindingen van de metingen maken we een passende offerte voor het gehele project.
Waarom je voor TintTotaal moet kiezen.
Bij TintTotaal doen we verder alles op het gebied van sign, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam en een in-house studio, daarom leveren wij projecten snel en gedetailleerd. Omdat het gehele proces binnenshuis plaatsvindt, kunnen wij de beste prijs/kwaliteit garanderen. Geïnteresseerd in één onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat hebben we uitgevoerd uitgevoerd

Michiel van Tinttotaal

Jouw hulpmiddel op het gebied van visuele communicatie

TintTotaal is een Visueel Print & Montagebedrijf met specialistische kennis. Perfectie is onze standaard. Wij garanderen 100% het best haalbare resultaat tegen eerlijke prijzen, waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van duurzame materialen.

Interesse in een van onze oplossingen? Vraag vooral een vrijblijvende offerte aan en je hoort diezelfde week nog van ons. Praten over een samenwerking? Alles begint bij een kop koffie! Onze vakmensen denken graag met je mee!

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl