Home / Portfolio / Coca Cola Mobiele Billboards Bestickerd

Coca-Cola Mobiele billboards bestickerd

Voor het Amsterdamse marketingbureau Chase heeft TintTotaal 4 mobiele billboards bestickerd met het wereldwijd bekende Coca-Cola. Deze promotionele units zullen in de zomer gebruikt worden op drukke plekken om Coca-Cola zero sugar uit te delen.

Voor de gedeeltelijke wrap is er gebruik gemaakt van de Avery Series. Deze zelfklevend monomeer block-out vinyl is voorzien van beschermend glanslaminaat. Hierdoor kan de folie gemakkelijk eraf gehaald worden en kan de mobiele billboard herbruikt worden voor een ander campagne.

Niet alleen de onderkant is gewrapt maar ook de dubbelzijdig topboard is bedrukt in full-colour. Door de bestickering vallen de mobiele billboards ontzettend op op drukke plekken. Zowel in de zomer als in de winter!

Marvin beletteren

Coca Cola promo units

Resultaat mobiele billboard

Coca Cola voorgevel

Na de prachtige bestickering met Coca-Cola Zero, kwam chase met nog een opdracht voor TintTotaal. Er werd nogmaals een Coca-Cola bestickering gedaan, deze bestickering was weer voor Coca-Cola Zero maar dit keer met een ander design.

Maar liefst vijf promotionele-units zijn voorzien van full colour bestickering. Om de promotionele units met bestickering nog beter op te laten vallen is er gekozen voor een glanzende afwerking.

Naast de promotionele units zijn er ook prullenbakken, ronde tonnen, koelkasten en topboards voorzien van de zelfde bestickering als de promo-units.

Bij TintTotaal doen we alles op het gebied van signen, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam met eigen studio, daarom leveren wij opdracht snel en gedetailleerd.

Wij kunnen het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering, binnenshuis uitvoeren. Mede daarom kunnen wij de beste prijs/kwaliteit verhouding garanderen. 

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl