Home / Portfolio / Jess Body Care Lichtbak

JESS Body Care Lichtbak

In het centrum van Amstelveen is JESS Body Care gevestigd en is een nieuwe beauty kliniek met een zeer innovatief karakter. De kliniek krijgt een een hypermodern uiterlijk met meerdere behandelruimtes voorzien van de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur. Zij gaan zich richten op het geven van een breed aanbod van hoogwaardige schoonheidsbehandelingen en aanvullend met een spierversterkend fitnessconcept. Zij verwachten 15 december 2019 de deuren te openen.

Lichtreclame valt op!

JESS Body Care in Amstelveen hebben wij voorzien van een lichtbak met 3D LED-verlichte freesletters. Het ontwerp bestaat uit drie delen, 2x 90cm en 1x 120cm die stotend tegen elkaar gemonteerd zijn. Het is een glans witte aluminium lichtbak met RVS gouden geborstelde letters. De letters worden aan de zijkanten rondom uitgelicht.

Lichtreclame zien we tegenwoordig overal om ons heen. En terecht, de gevel wordt verfraaid met reclame die ’s nachts brandt. Elk project wordt bij ons op maat gemaakt en de mogelijkheden zijn zeer breed.

High Power LED-modules

Alle verlichte reclames worden voorzien van zuinige high-power LED’s met mogelijkheden qua kleur en intensiteit met een levensduur van 60.000 branduren. Ook is de lichtbak voorzien van een automatische dag/nacht sensor schakelaar.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl