Home / Portfolio / Speciaal Gemaakte Full Colour Akoestisch Behang

Speciaal gemaakte full colour akoestisch behang

Voor onze klant hebben wij de wand op het hoofdkantoor voorzien van geluiddempend MultiTexPro behang. Deze wandbekleding is in full colour en stelt de zomeravonden voor in de Amerikaanse stad Miami. Door het toepassen van akoestische behang geeft het een geluiddempende werking en is de galm en echo in de ruimte volledig verdwenen. De wandbekleding werkt egaliserend, geluiddempend en tevens isolerend!

Egaliserend
Het behang heeft een extra dikke achterkant met geluidsabsorberende foam, waardoor het direct kleine oneffenheden op de muur verbergt. Hierdoor is er betere akoestiek te horen in een kamer, kantoorruimte of bij jou thuis. De MultiTexPro is geschikt voor vrijwel alle ondergronden zoals gips, een stenen muur of hout. 

Warmte-isolerend
Ook is de MultiTexpro een uitstekende oplossing om je energierekening laag te houden. Door de dikte van het materiaal dekt de MultiTexPro de wanden af waardoor warme lucht langer in de ruimte blijft hangen en koude lucht buiten blijft. Zo houd je in de zomer de warmte buiten en koude lucht binnen.

Uiteraard kan het helemaal in eigen stijl worden ontworpen met een eigen unieke print, patroon of foto geprint worden. Met dit behang laat je alles in de ruimte kloppen. Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn! Een tevreden klant en een geweldig eindresultaat

Meer informatie omtrent wallprints? Neem dan gerust contact met ons op.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl