Home / Portfolio / Nieuw Promotiemateriaal Coca Cola

Nieuw promotiemateriaal Coca-Cola

Net als een tijdje geleden heeft TintTotaal voor Chase The Brand Activation People een van de populairste merken ter wereld: Coca-Cola meerdere promotiemateriaal bestickerd. Zo hebben wij topboards bestickerd en prullenbakken om de zichtbaarheid nog meer te verhogen. Coca-Cola is al meer dan 110 jaar actief en groeit nog steeds enorm hard. 

Waarom promotiemateriaal?
  1. Het ziet er natuurlijk fantastisch uit.
  2. Herkenbaarheid (in dit geval Coca-Cola) om op te vallen.
  3. Het kan worden gebruikt om het meeste uit jouw marketing budget te halen.

Promotiemateriaal is een goede keuze omdat het kan worden gebruikt om het meeste uit jouw marketing budget te halen. De kosten schelen veel dan wanneer alle materiaal opnieuw geproduceerd worden. Bij het bestickeren kan de folie trouwens er gewoon afgehaald worden. Zo kunnen de prullebakken en topboards opnieuw worden gebruikt. Het zal jou en het bedrijf helpen om jouw product of dienst op de best mogelijke manier te promoten.

Huisstijl van Coca-Cola

Coca-Cola is een van de populairste dranken ter wereld. Het is verkrijgbaar in tientallen smaken en variëteiten, tevens is het altijd herkenbaar aan het kenmerkende zwart-rood-witte logo. Rood is de kleur van vuur en bloed en wordt daarom geassocieerd met energie, oorlog, gevaar, kracht, vastberadenheid en ook passie, verlangen en liefde. 

Het is een zeer emotioneel intense kleur en verhoogt de stofwisseling, verhoogt de ademhalingsfrequentie en verhoogt de bloeddruk. In combinatie met wit is het logo en huisstijl erg opvallend en daarom een goede keuze om op promotiemateriaal te bestickeren. Wist je trouwens dat er elke dag meer dan 1,9 miljard Coca-Cola producten worden gedronken? De drank wordt namelijk wereldwijd in meer dan 200 landen en gebieden verkocht. Alleen al in de Verenigde Staten is het goed voor ongeveer 25% van alle frisdranken die jaarlijks worden verkocht.

Waarom je voor TintTotaal moet kiezen.

Bij TintTotaal doen we alles op het gebied van sign, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam en een in-house studio, daarom leveren wij projecten snel en gedetailleerd. Omdat het gehele proces binnenshuis plaatsvindt, kunnen wij de beste prijs/kwaliteit garanderen.

Geïnteresseerd in één onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl