Veelzijdig aanbod in print

Print komen we overal om ons heen tegen. Printtechnieken zijn inmiddels zo uitgebreid en hoogwaardig geworden dat drukken vaak niet meer nodig is. Wat gunstig is want hierdoor kan elk item een unieke print krijgen in plaats van de hoge oplages van vroeger om het betaalbaar te houden. Wij bieden full colour uitkomsten voor diverse functionele en mooie producten, hieronder een greep hieruit. Maar als je iets afwijkends zoekt denken we ook graag mee!

image
Styling van het interieur

Interieurstyling Tinttotaal

image
Interieurstyling op maat

Interieurstyling Tint Totaal

image
Interieurstyling aan de hand van een thema

Interieur styling

Textielframes

Textielframes zijn aluminium lichtgewicht frames waar een doek ingespannen wordt d.m.v een platte pees waardoor de rand van het frame nauwelijks opvalt. Het doek kan vervangen worden, wat een groot voordeel is. De frames kunnen aan de muur gemonteerd worden, hangend aan het plafond of vrijstaand. Ook zijn ze dubbelzijdig en LED-verlicht verkrijgbaar. Deze frames kunnen zelfs op maat in een vorm gemaakt worden en zijn eenvoudig te monteren. Nog een pluspunt is het positieve effect op de acoustiek in een ruimte.

textielframe

Fotobehang

Met fotobehang maak je van een saaier muur in een handomdraai een kunstwerk. Ook wel wall print, fotowand of wall cover genoemd. Het is letterlijk behang waar een full colour print naar wens op geprint wordt. Er zijn standaard fotobehang ontwerpen te koop maar bij ons wordt het behang op maat en naar wens geprint. We kunnen zelfs een gaaf ontwerp voor je maken.

wallprint

Interieur wrap

Ben je de kleur van meubels of je keuken zat maar is de basis nog goed? Dan kun je die bij ons ook laten wrappen met interieurfolie. Deze folie is precies daarvoor gemaakt en gebruiksbestendig. Ook bijvoorbeeld een baliemeubel kan hiermee gewrapped worden, dat scheelt ook een hoop gedoe rotzooi als je een nieuwe zou laten bouwen of die geschuurd en gelakt zou moeten worden.

interieur wrap

Muurstickers

Stickers hebben wij in de ruimste zin van het woord: van etiketstickers tot vloerstickers en muurstickers. En in elke denkbare vorm machinaal gesneden. Kleine oplages, grote oplages, formaat geheel naar wens, het kan allemaal. Je kunt zelfs kiezen of de stickers niet lang moeten blijven zitten en makkelijk te verwijderen zijn of dat ze juist lang mooi moeten blijven en permanent moeten blijven zitten wanneer ze er af moeten worden gehaald als de stickers moeten blijven.

stickers

Beursreclame

We hebben al jarenlange ervaring met beursreclame. Een goede manier om op beurzen tijdelijke bestickering aan te brengen die ervoor zorgt dat jouw stand eruit steekt maar het is toch relatief goedkoop en alles is weer makkelijk te verwijderen. Dit kan vaak gecombineerd worden met vrijstaande frames, spandoeken of roll-up banners.

beursreclame

Logomatten

De printtechniek voor logomatten voor op de vloer zijn de laatste jaren ook zeer veel verbeterd, waardoor je met veel meer detail en kleuren kunt werken. De vloermatten zijn beschikbaar in verschillende kwaliteiten voor binnen- en buitentoepassingen.

logomat

Hoe weet je of de kleuren mooi uit de printer komen?

Onze printers bouwen de kleuren op uit 4 kleuren inkt: Cyaan (blauw), Magenta (roze), Yellow (geel) en Key (zwart) maar ondersteunen wel steunkleuren in Pantone (PMS). Als je zeker wilt zijn van bepaalde kleuren in een logo bijvoorbeeld is het aan te raden deze in Pantone aan te leveren zodat we zeker weten hoe de kleur moet worden. Mocht er geen Pantone waarde bekend zijn kunnen we altijd eerst een proefprint maken die je kunt komen bekijken. Voor foto’s geldt dit niet; die zijn opgebouwd uit RGB kleuren (rood, groen en blauw). Voor alle kleuren geldt dat ze er anders kunnen uitzien op elk scherm, elke printer en elk materiaal. Onze printers gebruiken eco solvent inkten.

Meer dan alleen print

Naast print verzorgt TintTotaal alles op het gebied van autobestickering, bedrijfsreclame, auto styling, raamfolie, design en digitale reclame. TintTotaal is een Si’bon erkend signbedrijf.

Mocht je nog vragen hebben neem gerust contact op of vul het formulier hieronder in:

Aanvraagformulier    VRAAG EEN vrijblijvende OFFERTE AAN

    • Contactinformatie
    • Voertuig specificaties


    • Toelichting