Autobestickering en andere voertuigreclame

Autobestickering of andere voertuigreclame nodig? TintTotaal verzorgt de reclame voor op verschillende typen voertuigen. Het is een ideaal communicatiemiddel om een organisatie extra onder de aandacht te brengen; een strak beletterde bedrijfswagen springt erg in het oog.

image

image

image

Omdat voertuigreclame een breed begrip is, hebben we de mogelijkheden onderverdeeld in diverse categorieën. Van een eenvoudige autobestickering, automagneet, mobiele billboard en reflecterende belettering tot een volledige full colour car wrap en alles wat daar tussenin zit! Dus ook met een vrachtwagenbelettering helpen wij graag. Kies hierboven het soort voertuig en bekijk alle mogelijkheden en toepassingen. We zijn je graag van dienst met alle soorten voertuigreclame en zorgen voor een duurzame oplossing.

Eigen ontwerp voertuigreclame

Heb je zelf ontworpen voertuigreclame? We denken graag met je mee en adviseren waar nodig. Wanneer alles perfect is, zorgen we ervoor dat het ontwerp op het voertuig van keuze komt. Ook als je nog geen ontwerp hebt, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze creatieve designers maken een ontwerp op maat, waarna het nauwkeurig op de auto, bestelbus of vrachtwagen geplaatst wordt. Altijd een uniek ontwerp voertuigreclame waarmee de aandacht getrokken wordt.

Niet alleen voertuigreclame…

Naast voertuigreclame ben je ook voor onder andere car styling, bedrijfsreclame en interieurstyling bij ons aan het juiste adres. Autoruiten blinderen, een hoogglans zwart dak (panoramalook) of een volledige carwrap in een exclusieve matte kleur? Moderne licht- of gevelreclame? Mooie vloerstickers of matten met een logo? Dit alles verzorgen we graag. In het menu kies je de betreffende dienst voor meer informatie. Maak de wensen kenbaar en dan zorgen wij er samen voor dat het eindresultaat professioneel, duurzaam en natuurlijk schitterend is.

Aanvraagformulier