Raamfolie op maat

Raamfolie op maat

Raamfolie is zeer breed inzetbaar, en heeft verschillende toepassingen waaronder: zon- en warmtewering (zowel op vlakglas als op voertuigen), privacy, decoratie, reclame maken en veiligheid.

Waarom kiezen voor onze raamfolie?

  1. Het geeft werknemers een werkplek waar ze anderen niet hinderen of zelf gehinderd worden door anderen.
  2. Het zorgt voor een energiezuinige omgeving. De folie werkt isolerend. Dus minder airco- en verwarmingskosten.
  3. Het creëert privacy binnen een salon of kantoor, zowel binnen als buiten.
  4. Met raamfolie kun je een fraai glas-in-lood effect nabootsen.
  5. Je kunt een full colour reclameboodschap overbrengen en dit combineren met privacy
  6. Het zorgt voor het vertragen van inbraak.
  7. Of er simpelweg voor zorgen dat niemand door een gesloten glazen deur loopt

Hieronder lees je meer over de verschillende soorten folies:

Zon- en warmtewerende folie

Zon- en warmtewerende folie hebben wij in verschillende varianten. De populairste twee zijn de Daylight Natural, deze heeft een grijze tint, en de Solar Silver met een spiegeleffect. Hierdoor kun je wel van binnen naar buiten kijken, maar voorbijgangers kunnen niet naar binnen kijken. Let op: deze folie werkt met lichtinval, ‘s avonds met het licht aan binnen kun je er wel doorheen kijken. Er zijn ook zon- en warmtewerende-folies met een privacy werking.

Privacyfolie

In sommige gevallen is het handig om de ramen te blinderen, maar het zou jammer zijn als je daardoor ook een hoop zonlicht mist. Daarom is er privacyfolie. Deze folie bedekt het raam zodat niemand naar binnen kan gluren, zonder dat er een hoop lichtinval verloren gaat. Zo heb je privacy en een prettige (werk)omgeving. De folie kan eventueel met een creatieve uitsnede of full colour print worden aangebracht. Privacyfolie wordt ook wel melkglasfolie of zandstraalfolie genoemd.

Squid textielfolie

Squid raambekleding is een zelfklevende, transparante stof die van binnen naar buiten doorzichtig is, maar de inkijk van buitenaf belemmert. Het effect kan je vergelijken met dat van een glasgordijn of voile. Voorbijgangers kunnen niet naar binnen gluren terwijl jij wél van het buitenzicht kunt genieten en er voldoende daglicht binnenkomt. Let op: deze folie werkt met lichtinval, ‘s avonds met licht aan binnen kun je er wel doorheen kijken.

Switch folie

Switch folie is een folie die kan schakelen tussen ondoorzichtig en transparant door middel van laagspanning. Je kunt de folie gemakkelijk laten ‘switchten’ met een afstandsbediening of wandschakelaar of eventueel een dimmer of timer. Handig als je wilt afwisselen tussen vol uitzicht en privacy.

One way vision

One way vision folie is een folie die geperforeerd is met talloze kleine gaatjes. Aan de bedrukte kant valt het niet op dat er kleine gaatjes in de folie zitten, waardoor de boodschap duidelijk overkomt. Als je vanaf de achterkant door de folie kijkt, zie je haast niet dat er folie op de ruit is aangebracht en kun je dus gemakkelijk naar buiten kijken. Let op: deze folie werkt met lichtinval, ‘s avonds met licht aan binnen kun je er wel doorheen kijken.

Kleurenfolie

Kleurenfolie op je ramen geeft een kamer meteen een hele andere look and feel. Het gekleurde binnenvallende licht zorgt voor een warmere sfeer in de ruimte. Een aanvankelijk koude ruimte kan hierdoor ineens opfleuren met kleurenfolie op de ramen. Ook kun je met kleurenfolie prachtige glas-in-lood effecten namaken.

Veiligheidsfolie

Niet iedereen gaat even zuinig om met de spullen van een ander. Sterker nog, sommigen zijn erop uit om schade aan te richten. Daarom bieden wij veiligheidsfolie aan om je ramen te verstevigen. Vandalen en inbrekers zullen een stuk meer moeite hebben met het slopen of betreden van je eigendommen. Wist je dat een inbreker al binnen 3 seconden door een onbeveiligde ruit naar binnen kan komen? Veiligheidsfolie vertraagd dat proces aanzienlijk, waardoor de meeste dieven de benen nemen.

Autoraamfolie

Warmtewerende autoraamfolie in 2 kwaliteiten van Xpel. Looks hot, feels cool!

Professionele montage

We verzorgen de montage van raamfolies van a tot z. Dat betekent bij folies met een design dat we in onze ontwerpstudio eerst het ontwerp maken. Daarna produceren we het en tot slot brengen we de raamfolie op professionele wijze aan.

Doe het zelf via Raamfolietotaal.nl

Wil je liever zelf raamfolie monteren? Onze webshop Raamfolietotaal.nl is de #1 in raamfolies. In de shop vind je een breed assortiment aan raamfolies. Van privacy folie tot interieurfolie.
Bij RaamfolieTotaal koop je alleen folie van hoge kwaliteit!

Meer dan raamfolie

Naast raamfolie bieden wij een uitgebreid assortiment in onder andere autobestickering, bedrijfsreclame, print en digitale reclame. TintTotaal is een Si’bon erkend signbedrijf, hierdoor weet je dat je kwaliteit en garantie krijgt.

Mocht je nog vragen hebben neem gerust contact op of vul het formulier hieronder in voor een offerte:

Uw contactpersoon:

image

BEL MIJ TERUG