Raamfolie op maat | Direct bij TintTotaal, de nr 1 in Amsterdam

Raamfolie op maat

Raamfolie is zeer breed inzetbaar voor verschillende toepassingen: Zon-en warmtewering (zowel op vlakglas als op voertuigen), privacy, decoratie, reclame maken en veiligheid.

Waarom kiezen voor onze raamfolie?

●    Geef werknemers een werkplek waar ze anderen niet hinderen (privacy)
●    Een energiezuinige omgeving (denk aan airco en verwarming)
●    Privacy creëren binnen een salon of kantoor (zowel binnen als buiten)
●    Een fraai glas-in-lood effect nabootsen
●    Een full colour reclameboodschap overbrengen in combinatie met privacy
●    Het “vertragen” van inbraak
●    Of er simpelweg voor zorgen dat niemand door een gesloten glazen deur loopt

Hieronder lees je meer over de verschillende soorten folies:

zonwerende folie

Zon- en warmtewerende folie

Zon- en warmtewerende folie met een grijze tint (Daylight Natural) of met een spiegeleffect (Solar Silver) zodat je wel van binnen naar buiten kan kijken, maar voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken zijn onze populairste zonwerende folies. Zo heb je zon- en warmtewering eventueel in combinatie met een privacywerking. Let op: deze folie werkt met lichtinval, ‘s avonds met licht aan binnen kun je er wel doorheen kijken.

privacyfolie

Privacyfolie

Dit wordt ook wel melkglasfolie of zandstraalfolie genoemd. Soms is het handig om de ramen te blinderen, maar het zou jammer zijn als je daardoor ook een hoop zonlicht mist. Daarom is er privacyfolie. Deze folie bedekt het raam zodat niemand naar binnen kan gluren. Je hebt privacy en de ramen zijn op een nette manier afgewerkt, eventueel met een creatieve uitsnede of full colour print.

squid-textielfolie

Squid textielfolie

Squid raambekleding is een zelfklevende, transparante stof die van binnen naar buiten doorzichtig is, maar de inkijk belemmert. Het effect kan je vergelijken met dat van een glasgordijn of voile. Voorbijgangers kunnen niet naar binnen gluren terwijl jij wél van het buitenzicht kunt genieten en er voldoende daglicht binnenkomt. Let op: deze folie werkt met lichtinval, ‘s avonds met licht aan binnen kun je er wel doorheen kijken.

Switch folie

Switch folie is een melkglasfolie die kan schakelen tussen mat en transparant door middel van laagspanning en wordt aangestuurd met een afstandsbediening of wandschakelaar, eventueel met dimmer en timer. Handig als je wilt wilt afwisselen tussen vol uitzicht en privacy!

one-way-vision

One way vision

One way vision folie is geperforeerd met talloze kleine perforaties. Aan de bedrukte kant valt niet op dat er kleine gaatjes in de folie zitten, waardoor de boodschap duidelijk overkomt. Als je vanaf de achterkant door de folie kijkt zie je haast niet dat er folie op de ruit is aangebracht. Let op: deze folie werkt met lichtinval, ‘s avonds met licht aan binnen kun je er wel doorheen kijken.

kleurenfolie

Kleurenfolie

Als het licht dat binnenvalt gekleurd is, dan geeft dat een heel andere look en feel. Transparante kleurenfolie op de ramen doet hetzelfde. De sfeer verandert en een aanvankelijk koude ruimte kan ineens heel warm aandoen, dit komt de sfeer alleen 1maar ten goede. Ook kun je hier prachtige glas-in-lood effecten mee bereiken.

veiligheidsfolie

Veiligheidsfolie

Niet iedereen gaat even zuinig om met de spullen van een ander. Sterker nog, sommigen zijn erop uit om schade aan te richten. Vandalen, inbrekers, ze zijn helaas aan de orde van de dag. Ramen kun je hiertegen beschermen veiligheidsfolie. Dat geeft een gerust gevoel en ontmoedigt onverlaten.

autoraamfolie

Autoraamfolie

Warmtewerende autoraamfolie in 2 kwaliteiten van Xpel. Looks hot, feels cool!

Professionele montage

We verzorgen de montage van raamfolies desgewenst van a tot z. Dat betekent bij folies met een design dat we in onze ontwerpstudio eerst het ontwerp maken. Daarna produceren we het en tot slot brengen we de raamfolie op professionele wijze aan.

image

Raamfolie ontwerp

image

Raamfolie productie

image

Raamfolie montage

Doe het zelf via Raamfolietotaal.nl

Wil je liever zelf raamfolie monteren? Onze webshop Raamfolietotaal.nl is de #1 in raamfolies. In de shop vind je een breed assortiment aan raamfolies. Van privacy folie tot interieurfolie.
Bij RaamfolieTotaal koop je alleen folie van hoge kwaliteit!

Meer dan raamfolie

Naast raamfolie bieden wij een uitgebreid assortiment in onder andere autobestickering, bedrijfsreclame, print en digitale reclame. TintTotaal is een Si’bon erkend signbedrijf, hierdoor weet je dat je kwaliteit en garantie krijgt.

Mocht je nog vragen hebben neem gerust contact op of vul het formulier hieronder in voor een offerte:

Aanvraagformulier    TintTotaal – Uw full-service Reclamespecialist!
    TintTotaal – Uw full-service Reclamespecialist!
    Scroll naar boven
    Brand of Amsterdam Creative | 200+ Google reviews 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐
    This is default text for notification bar