Raamfolie met reclame

Op zoek naar raamfolie? In een bedrijfspand zitten talloze ramen en elk raam is een potentieel reclamebord. Natuurlijk willen jij en je medewerkers ook naar buiten kunnen kijken, maar heb je wel eens gedacht aan een raamfolie? Voorbijgangers zien aan ramen met een mooi ontworpen raamfolie direct welk bedrijf ze passeren. Je kunt zelfs specifieke producten aanprijzen via de ramen. Verder zorgen sommige folies er ook voor dat er minder energie wordt verbruikt. Zoek je een bedrukte raamfolie of wil je juist liever alleen een neutrale folie waarmee voorbijgangers het zicht wordt ontnomen? Er zijn ontzettend veel redenen om raamfolie aan te laten brengen. TintTotaal adviseert graag over de geschikte folie voor op de ramen. Neem contact met ons op en we leggen het graag uit.

image

Raamfolie deur

image

Raamfolie

image

Raamfolie spiegel

Soorten raamfolies

We hebben een keur aan verschillende soorten raamfolie. Naast folies die perfect zijn voor reclame-uitingen, leveren we ook een aantal veiligheidsfolies. Het assortiment bestaat uit:

  • Zon- en warmtewerende folie
  • Privacyfolie
  • Kleurenfolie
  • Oneway Vision
  • Veiligheidsfolie

Zon- en warmtewerende folie

Zon- en warmtewerende folie met een spiegeleffect, zodat je wel van binnen naar buiten kan kijken, maar voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken. Deze folie is ook verkrijgbaar zonder het spiegeleffect.

Privacyfolie

Dit wordt ook wel melkglasfolie genoemd. Soms is het handig om de ramen te blinderen, maar het zou jammer zijn als je daardoor ook een hoop zonlicht mist. Daarom is er privacyfolie. Deze folie bedekt het raam zodat niemand naar binnen kan gluren. Je hebt privacy en de ramen zijn op een nette manier afgewerkt. TintTotaal levert 2 soorten privacyfolie. Zandstraalfolie heeft een matte afwerking en laat een deel van het zonlicht door. Spiegelfolie is leverbaar in verschillende kleuren. Van binnen kun je wel naar buiten kijken, terwijl aan de buitenkant alleen een perfecte spiegel zichtbaar is.

Kleurenfolie

Als het licht dat binnenvalt gekleurd is, geeft dat een heel ander beeld. Kleurenfolie tegen de ramen doet hetzelfde. Kleuren doen een ruimte vaak erg goed. De sfeer verandert en een aanvankelijk koude ruimte kan ineens heel warm aandoen. Dit komt de werksfeer alleen maar ten goede. TintTotaal levert kleurfolies en brengt ze ook aan op de ramen.

Oneway vision

One way vision folie is geperforeerd met talloze kleine perforaties. Aan de bedrukte kant valt niet op dat er kleine gaatjes in de folie zitten, waardoor de boodschap duidelijk overkomt. Als je vanaf de achterkant door de folie kijkt zie je haast niet dat er folie op de ruit is aangebracht.

Veiligheidsfolie

Niet iedereen gaat even zuinig om met de spullen van een ander. Sterker nog, sommigen zijn erop uit om schade aan te richten. Vandalen, inbrekers, ze zijn helaas aan de orde van de dag. Vlakke ruiten maar ook autoruiten kun je hiertegen beschermen met diverse veiligheidsfolies. Ze geven een gerust gevoel en ontmoedigen onverlaten.
De verschillende veiligheidsfolies beschermen de ramen tegen diverse zaken.

Professionele montage

TintTotaal heeft niet voor niets totaal in haar naam zitten. We verzorgen de raambelettering van a tot z. Dat betekent dat we in onze ontwerpstudio eerst het ontwerp maken. Daarna produceren we de raambelettering en tot slot brengen we de raambelettering op professionele wijze aan op de ramen.

Andere mogelijkheden

Naast het verzorgen van raamfolie, biedt TintTotaal een groot scala aan mogelijkheden voor bedrukking, belettering en communicatie. Wat dacht je bijvoorbeeld van diverse vormen van bedrijfsreclame, reclame op een bedrijfsauto of compleet laten stylen? We staan altijd klaar en denken met je mee voor een oplossing op maat.

Aanvraagformulier