Raamfolie met reclame

Op zoek naar raamfolie? In een bedrijfspand zitten talloze ramen en elk raam is een potentieel reclamebord. Natuurlijk willen jij en je medewerkers ook naar buiten kunnen kijken, maar heb je wel eens gedacht aan een raamfolie? Voorbijgangers zien aan ramen met een mooi ontworpen raamfolie direct welk bedrijf ze passeren. Je kunt zelfs specifieke producten aanprijzen via de ramen. Verder zorgen sommige folies er ook voor dat er minder energie wordt verbruikt. Zoek je een bedrukte raamfolie of wil je juist liever alleen een neutrale folie waarmee voorbijgangers het zicht wordt ontnomen? Er zijn ontzettend veel redenen om raamfolie aan te laten brengen. TintTotaal adviseert graag over de geschikte folie voor op de ramen.

image

Raamfolie deur

image

Raamfolie

image

Raamfolie spiegel

Soorten raamfolies

We hebben een keur aan verschillende soorten raamfolies. Naast folies die perfect zijn voor reclame uitingen, leveren we ook een aantal beschermende folies. Het assortiment bestaat uit:
• Zon- en warmtewerende folie
• Privacyfolie
• Switch folie
• Squid textielfolie
• Kleurenfolie
• One way Vision
• Veiligheidsfolie

Zon- en warmtewerende folie

Zon- en warmtewerende folie met een spiegeleffect, zodat je wel van binnen naar buiten kan kijken, maar voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken. Deze folie is ook verkrijgbaar zonder het spiegeleffect.

Privacyfolie

Dit wordt ook wel melkglasfolie of zandstraalfolie genoemd. Soms is het handig om de ramen te blinderen, maar het zou jammer zijn als je daardoor ook een hoop zonlicht mist. Daarom is er privacyfolie. Deze folie bedekt het raam zodat niemand naar binnen kan gluren. Je hebt privacy en de ramen zijn op een nette manier afgewerkt, eventueel met een creatieve uitsnede of full colour print. TintTotaal levert 2 soorten privacyfolie. Zandstraalfolie heeft een matte afwerking en laat een deel van het zonlicht door. Spiegelfolie is leverbaar in verschillende kleuren. Van binnen kun je wel naar buiten kijken, terwijl aan de buitenkant alleen een perfecte spiegel zichtbaar is.

Switch folie

Switch folie is een melkglasfolie die kan schakelen tussen mat en transparant door middel van laagspanning en wordt aangestuurd met een afstandsbediening of wandschakelaar, eventueel met dimmer en timer. Handig als je wilt wilt afwisselen tussen vol uitzicht en privacy!

Squid textielfolie

Squid raambekleding is een zelfklevende, transparante stof die van binnen naar buiten doorzichtig is, maar die overdag de inkijk belemmert. Het effect kan je vergelijken met dat van een glasgordijn of voile. Voorbijgangers kunnen niet naar binnen gluren terwijl jij wél van het buitenzicht kunt genieten en er voldoende daglicht binnenkomt.

Kleurenfolie

Als het licht dat binnenvalt gekleurd is, geeft dat een heel ander beeld. Kleurenfolie tegen de ramen doet hetzelfde. Kleuren doen een ruimte vaak erg goed. De sfeer verandert en een aanvankelijk koude ruimte kan ineens heel warm aandoen. Dit komt de werksfeer alleen maar ten goede. TintTotaal levert kleurfolies en brengt ze ook aan op de ramen.

One way vision

One way vision folie is geperforeerd met talloze kleine perforaties. Aan de bedrukte kant valt niet op dat er kleine gaatjes in de folie zitten, waardoor de boodschap duidelijk overkomt. Als je vanaf de achterkant door de folie kijkt zie je haast niet dat er folie op de ruit is aangebracht.

Veiligheidsfolie

Niet iedereen gaat even zuinig om met de spullen van een ander. Sterker nog, sommigen zijn erop uit om schade aan te richten. Vandalen, inbrekers, ze zijn helaas aan de orde van de dag. Vlakke ruiten maar ook autoruiten kun je hiertegen beschermen met diverse veiligheidsfolies. Ze geven een gerust gevoel en ontmoedigen onverlaten.

Professionele montage

We verzorgen de raambelettering desgewenst van a tot z. Dat betekent dat we in onze ontwerpstudio eerst het ontwerp maken. Daarna produceren we de raambelettering en tot slot brengen we de raambelettering op professionele wijze aan op de ramen.

Voor meer informatie of advies op maat neem gerust contact op.

Aanvraagformulier