Raambelettering, meer dan alleen decoratie

Raambelettering is meer dan alleen een vorm van decoratie. Van oudsher hebben winkels, kroegen en talloze andere bedrijven raambelettering op de ramen. Daarmee vestigen ze de aandacht op hun bestaan en trekken ze klanten aan. Diezelfde belettering werkt nog altijd het allerbeste. Een opvallende belettering op een raam of etalage trekt nou eenmaal snel de aandacht. TintTotaal Reclame verzorgt deze vorm van raambelettering voor vele ondernemers als onderdeel van gevelreclame.

image
raambelettering

raambelettering

image

image
raambelettering de baarjes

raambelettering de baarjes

Ruime keuze uit materialen voor raambelettering

Wij hebben zeer ruime keuze uit mogelijkheden en materialen. Zo kan een raam geheel beplakt worden met met een folie variërend in licht- en zichtdoorlatendheid, al dan niet voorzien van uitsparingen of een full colour bedrukking. Ook werken wij vaak met verschillende folies waaruit logo’s en teksten bijvoorbeeld contourgesneden worden, waardoor de rest van het raam gewoon doorzichtbaar blijft. Wel zo handig bij een etalageruit waar een reclameboodschap op moet maar mensen toch naar binnen moeten kunnen blijven kijken. Maar ook privacy of zonwering kan een goede reden zijn voor raambestickering, of wat ook vaak voorkomt: een tijdelijke raambestickering met een aankondiging van een opening tijdens de verbouwing van een pand. Hiervoor gebruiken wij een folie die weer makkelijk te verwijderen is.

Goede zichtbaarheid

Niet elk bedrijf heeft een etalage met producten. Met name voor bedrijven die dat niet hebben is belettering op de ramen erg interessant. Het is relatief goedkoop en daarnaast ook erg effectief. Bovendien geeft een goed ontwerp meteen wat kleur aan de omgeving. Onze ervaren ontwerpers in de dtp-studio helpen graag met een opvallend ontwerp voor de raambelettering, al dan niet als onderdeel van de gehele gevelreclame. Naast deze vorm hebben we nog veel meer optie voor een optimale zichtbaarheid. Wat te denken van alle soorten raamfolie, freesletters, lichtreclame en zelfs wall prints en de complete voertuig reclame.

Meer informatie over raambelettering

Op onze website kunnen we niet alles plaatsen over raambelettering en vooral de verschillende materialen kunnen we het beste laten zien in onze showroom. Het product heeft namelijk ook veel verschillende namen. Ook voor raamstickers, letterstickers en plakletters ben je welkom in de showroom. Neem gerust contact met ons op. We vertellen dan alles over deze prachtige vorm van reclame en de brede mogelijkheden in de keuze van en/of combineren van de folies.

Uw contactpersoon:

image

BEL MIJ TERUG