Unieke uitstraling met Auto Styling

Een Car Styling of auto styling geeft een auto een prachtige en unieke uitstraling. Wij verzorgen graag het stylen van jouw auto op een professionele wijze, en indien gewenst volledig op maat. Wij denken met jou mee en kunnen in onze studio jouw exacte ontwerp uitwerken en tot uiting laten komen op je auto. Naast een volledige car wrap kunnen wij ook alleen het dak wrappen, de spoiler, de deurstijlen of alleen de motorkap. Ook kunnen we de koplampen smoken (tinten) waardoor jouw auto een sportievere uitstraling krijgt en bij bepaalde auto’s er zelfs luxueuzer uit komen te zien

Ramen tinten

Sinds 2005 verzorgen we autoruitblindering voor auto’s van verschillende merken. We gebruiken blinderingsfolie van het topmerk Xpel. Doordat wij gebruik maken van deze geweldige autoruit folie, is het (eind)resultaat niet alleen geweldig, maar er tevens qua look en feel indrukwekkend uitziet. Xpel kent een aantal unieke eigenschappen zoals stevigheid en duurzaamheid, maar ook het feit dat het krasbestendig is! Geen enkel ander merk waarborgt dezelfde kwaliteit als Xpel.

De Xpel blinderingsfolie bieden wij in 2 verschillende soorten kwaliteit wat betreft warmtewering, Meer informatie en tarieven? Bekijk het hier.

Car wrapping

Bij het car wrappen pakken we de auto letterlijk in met folie. Je auto kan gewrapped worden in zowel basiskleuren, maar ook populaire matte- of satijnkleuren behoren tot één van de mogelijkheden. Wrappen brengt een aantal grote voordelen met zich mee; de lak van de auto wordt beschermd door het zelfklevend vinyl en als de wrap weer wordt verwijderd, is de auto weer als nieuw.

Een wrap is niet altijd permanent, dus mocht je een gloednieuw ontwerp willen hebben of zelfs een spoedopdracht? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met je mee.

Ontchromen

Veel autofabrikanten leveren auto’s met chroom details, denk aan bijvoorbeeld rondom ramen, grill, en op allerlei andere plekken. Wij kunnen deze details ontchromen en zorgen wij dat deze onderdelen een metamorphose krijgt in het zwart glans, satijn of een matte kleur. 

De meeste mensen hebben inmiddels al verschillende methodes, technieken en stijlen omarmd van de 21ste eeuw.  Wij bij TintTotaal stylen daarom ieder voertuig met iets unieks, waardoor je de weg op kunt met een premium look en een geweldig design om apetrots op te zijn.

ontchromen

Striping

Ook kunnen wij je auto door middel van striping een sportieve en opvallende look geven. Wij bieden vrijwel alle mogelijkheden, van enkele strepen tot aan een compleet eigen ontwerp, hoe gaaf is dat?

TintTotaal biedt tevens aan om striping voor jou te ontwerpen, dit zal vrijwel identiek zijn als de officiële striping (zoals deze uit de fabriek komt) of bijvoorbeeld identiek als een F1 raceauto.

Mocht je op Instagram of op andere socialmedia auto’s zijn tegengekomen met een gave stripe design? Stuur het naar ons op, zodat wij hetzelfde design voor jou kunnen ontwerpen.

Lakbescherming (PPF)

Lakbeschermingsfolie -beter bekend als steenslagfolie- is een onzichtbare folie die als tweede huid fungeert op jouw auto. 

De folie is glashelder en beschermt de lak van de auto tegen steenslag en kleine parkeerschades. Met lakbeschermingsfolie rij je op de autoweg een stuk geruster.

 

Car detailing

Maak een car wrap helemaal af met custom gestylede velgen! Wij kunnen de velgen in elk gewenste kleur coaten of spuiten. 

Ook hebben wij speciale velgringen in diverse kleuren die beschermen tegen schade bij het raken van stoepranden. Wil je nog een stap verder? Ons totaalpakket kun je een extra uitstraling  geven door je remklauwen te laten coaten in een opvallende kleur of de koplampen voorzien van een smoked tintfolie.

Meer dan alleen auto styling

TintTotaal is dé geschikte partner wanneer het om voertuigreclame gaat. Met ruim 12 jaar ervaring zorgen wij voor een professionele aanpak en een duurzaam resultaat. Uitmuntende service en kwaliteit staan daarom bij ons  hoog in het vaandel. Diverse soorten raamfolies en print in allerlei soorten en maten zijn beschikbaar, de mogelijkheden zijn eindeloos!

TintTotaal is een Si’bon erkend signbedrijf.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!