Unieke uitstraling met Car Styling

Een Car Styling geeft een auto net dat beetje extra voor een unieke uitstraling. Wij verzorgen de autostyling graag op een professionele manier voor je. Je kunt bij een car styling denken aan een car wrap, een dak wrap, spoiler wrap, deurstijl wrap, motorkap wrap of bijvoorbeeld het smoked tinten van koplampen of plastic dippen van onderdelen.

image

Car Styling Mercedes

image

Car Styling Mini

image

Car Styling

Car of dak wrap

Bij het car wrappen pakken we de auto in. Dat kan in meerdere kleuren, maar ook een populaire matte kleur behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Het heeft een groot voordeel: de lak van de auto wordt beschermd door het zelfklevend vinyl. Als de wrap weer wordt verwijdert is de auto weer als nieuw. Een wrap is dus niet altijd permanent en als je een nieuwe wilt, helpen we je graag en denken we mee met het ontwerp voor de mooiste car styling.

Ramen tinten

Sinds 2005 verzorgen we autoruitblindering voor auto’s van alle merken. We gebruiken een blinderingsfolie van het kwaliteitsmerk Johnson Window Films. Dit betekent dat het resultaat er niet alleen zeer mooi uitziet, maar ook krasvast en zeer sterk is. Geen ander merk is van deze kwaliteit! Wij hebben ook een blinderingsfolie en veiligheidsfolie in één bij 20% lichtdoorlating.

Lakbescherming

Lakbeschermingsfolie, beter bekend als steenslagfolie, is een onzichtbare folie die een tweede huid vormt op de auto. De folie is glashelder en beschermt de lak van de auto tegen steenslag en kleine parkeerschades. Met lakbeschermingsfolie rij je een stuk geruster.

Bescherming en styling voor velgen

Maak een car wrap helemaal af met custom gestylede velgen! Wij kunnen de velgen in elke gewenste kleur coaten, spuiten of wrappen. Ook hebben wij speciale velgringen in diverse kleuren die beschermen tegen schade bij het raken van stoepranden. Om het totaalpakket nog net een beetje extra uitstraling te geven kun je ook je remklauwen laten coaten in een opvallende kleur of de koplampen laten voorzien van een smoked tintfolie.

Meer dan alleen car styling

TintTotaal is ook de geschikte partner wanneer het gaat om voertuigreclame, diverse soorten raamfolies en interieurstyling. Veel ervaring, professionele aanpak en een duurzaam resultaat staan bij ons hoog in het vaandel. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Aanvraagformulier


image