Gefreesde en gelaserde letters

Mooie freesletters of gevelletters laten maken is een koud kunstje dankzij TintTotaal. We leveren gefreesde en gelaserde letters in diverse materialen, diktes en kleuren. Een bedrijfsnaam of –logo ziet er strak uit op de gevel van een pand. Is het tijd voor een mooie freestekst op de gevel? Bestel ze vandaag nog bij TintTotaal.

image

image

image

Acrylox, roestvrij staal en meer!

Onze letters zijn leverbaar in verschillende materialen. Een materiaal dat we hiervoor graag gebruiken is acrylox. Dit is lichtdichte en kleurechte acrylaatplaat in diverse RAL-kleuren. Daarnaast gebruiken we het lichtdoorlatende acrylox translucent. Verder produceren we ook aluminium, dibond en rvs freesletters.

Preciesie en diversiteit

Frezen is een verspanende bewerking waarbij met gebruik van een roterend gereedschap, de frees, materiaal wordt uitgesneden. Frezen wordt gedaan op een freesmachine, die computergestuurd is waardoor hele precieze en complexe vormen uitgefreest kunnen worden. Dus niet alleen standaardletters maar ook echt in vorm van een logo met beeldmerk. Vaak worden delen van de toplaag voorzien van bestickering, bijvoorbeeld als er een element in het logo zit dat full colour uitgevoerd moet worden omdat het multi colour is of als er een verloop in kleur in is verwerkt.

Laat TintTotaal uw freesletters ontwerpen en produceren

Heb je een goed idee voor freesletters? Onze ervaren studio maakt er graag een gaaf ontwerp van en een net van echt te onderscheiden impressie van hoe het eindresultaat zal zijn. Als het ontwerp gefinaliseerd is kunnen we de letters snel produceren, doorgaans binnen 5-7 werkdagen. Onze vakkundige monteurs hangen de letters graag op de gevel. Dit kan direct tegen de gevel, op afstandhouders of voorgemonteerd op een frame, afhankelijk van de ondergrond. Maar freesletters kunnen bijvoorbeeld ook op een raam gelijmd worden! Een scherpe offerte aanvragen? Bel ons op 020-681 32 06 of neem contact op.

Bekijk hier de mogelijkheden

Aanvraagformulier