Gefreesde en gelaserde 3D letters

3D freesletters of gevelletters geven een chiquere uitstraling dan een plat reclamebord. Bovendien kan zo ook bijvoorbeeld een mooi afgewerkte achtergrond maximaal zichtbaar blijven. We leveren gefreesde en gelaserde letters in diverse materialen, diktes en kleuren. Montage kan direct tegen de gevel, op afstandhouders of voorgemonteerd op een frame, (afhankelijk van de ondergrond). Maar freesletters kunnen bijvoorbeeld ook rechtstreeks op een raam gelijmd worden. De 3D letters worden vaak buiten toegepast op een gevel, maar ook op een binnenwand kan het heel fraai zijn, denk aan een gaaf 3D logo of  een slogan!

image
3D letters

Gevelletters

image
Freesletters

Freesletters

image
3D logo

Gevelreclame

Acrylox, roestvrij staal en meer

Onze letters zijn leverbaar in verschillende materialen. Een type materie die we hiervoor regelmatig gebruiken is Acrylox. Dit is lichtdichte en kleurechte acrylaat plaat in diverse RAL-kleuren. Daarnaast gebruiken we het lichtdoorlatende Acrylox translucent. Verder produceren we ook 3D letters in o.a.:

  • Aluminium;
  • Dibond;
  • Geschuimd PVC;
  • RVS.

Tegenwoordig zijn freesletters erg populair en wordt het vaak toegepast als gevelreclame. Wij bij TintTotaal raden het dan ook aan met name als het in combinatie is met raambelettering.

Precisie en diversiteit

Frezen is een verspanende bewerking waarbij met gebruik van een roterend gereedschap, de frees, materiaal wordt uitgesneden. Frezen wordt gedaan op een freesmachine, die computergestuurd is waardoor hele precieze en complexe vormen uitgefreest kunnen worden. Dus niet alleen standaard letters maar ook echt in vorm van een logo met beeldmerk. Vaak worden delen van de toplaag voorzien van bestickering, bijvoorbeeld als er een element in het logo zit dat full colour uitgevoerd moet worden omdat het multi colour is of als er een verloop in kleur in is verwerkt.

Freesletters laten ontwerpen en produceren

Heb je een goed idee voor freesletters? Onze ervaren studio maakt er graag een gaaf ontwerp van en een niet van echt te onderscheiden impressie van hoe het eindresultaat zal zijn. Als het ontwerp gefinaliseerd is kunnen we de letters snel produceren, doorgaans binnen 5-7 werkdagen. Onze vakkundige monteurs monteren de letters graag op de gevel of binnenwand. Maar uiteraard zijn er meer opties. Bijvoorbeeld freesletters op plexiglas. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Bekijk hier de mogelijkheden
Een scherpe offerte aanvragen? Bel ons op 020-681 32 06 of neem contact op.

Uw contactpersoon:

image

BEL MIJ TERUG