Gefreesde en gelaserde 3D letters

Mooie 3D freesletters of gevelletters geven een chiquere uitstraling dan een plat reclamebord. Bovendien kan zo ook bijvoorbeeld een mooi afgewerkte achtergrond maximaal zichtbaar blijven. We leveren gefreesde en gelaserde letters in diverse materialen, diktes en kleuren. Montage kan direct tegen de gevel, op afstandhouders of voorgemonteerd op een frame, afhankelijk van de ondergrond. Maar freesletters kunnen bijvoorbeeld ook direct op een raam gelijmd worden. De letters worden vaak toegepast buiten op een gevel maar ook op een binnenwand kan het heel fraai zijn, zo’n 3D uitvoering van een logo of slogan!

image

image

image

Acrylox, roestvrij staal en meer

Onze letters zijn leverbaar in verschillende materialen. Een materiaal dat we hiervoor graag gebruiken is Acrylox. Dit is lichtdichte en kleurechte acrylaatplaat in diverse RAL-kleuren. Daarnaast gebruiken we het lichtdoorlatende Acrylox translucent. Verder produceren we ook 3D letters in aluminium, dibond, geschuimd PVC en RVS.

Precisie en diversiteit

Frezen is een verspanende bewerking waarbij met gebruik van een roterend gereedschap, de frees, materiaal wordt uitgesneden. Frezen wordt gedaan op een freesmachine, die computergestuurd is waardoor hele precieze en complexe vormen uitgefreest kunnen worden. Dus niet alleen standaardletters maar ook echt in vorm van een logo met beeldmerk. Vaak worden delen van de toplaag voorzien van bestickering, bijvoorbeeld als er een element in het logo zit dat full colour uitgevoerd moet worden omdat het multi colour is of als er een verloop in kleur in is verwerkt.

Freesletters laten ontwerpen en produceren

Heb je een goed idee voor freesletters? Onze ervaren studio maakt er graag een gaaf ontwerp van en een niet van echt te onderscheiden impressie van hoe het eindresultaat zal zijn. Als het ontwerp gefinaliseerd is kunnen we de letters snel produceren, doorgaans binnen 5-7 werkdagen. Onze vakkundige monteurs monteren de letters graag op de gevel of binnenwand.

Bekijk hier de mogelijkheden
Een scherpe offerte aanvragen? Bel ons op 020-681 32 06 of neem contact op.

Aanvraagformulier