Home / Coronavirus Het Effect Op De Sign Branche

CORONAVIRUS : HET EFFECT OP DE SIGN BRANCHE

30.05.2023.

Coronavirus: onze maatregelen en het effect op de sign branche

De uitbraak van het Coronavirus is alomtegenwoordig maar voor ons in Amsterdam nu nog vrij abstract; bij TintTotaal hebben we in ieder geval – gelukkig – nog geen gevallen geconstateerd onder personeel of familie daarvan. In deze tijden kun je je door berichten in de media goed laten informeren maar het kan ook doorslaan in angst. Wij proberen nuchter te blijven en sluiten ons aan bij de richtlijnen van het RIVM en de maatregelen zoals Premier Rutte gisteren bekend maakte. Wij zijn een jong en gezond bedrijf en om zwakkeren en ouderen te beschermen hebben wij dan ook de maatregelen overal in het pand opgehangen, deze zijn ook te downloaden.

Deze luiden: was je handen regelmatig, hoest of nies in je elleboog, gooi zakdoekjes weg, blijf thuis als je ziek bent, raak je gezicht niet aan, vermijd handen geven en nauw contact.

Ook zijn wij verdeeld in 2 teams die afwisselend thuiswerken zodat we met gepaste afstand kunnen werken en onze klanten toch van dienst te kunnen blijven zijn.

Aandacht voor vernieuwing

Wat wij ook merken is dat mensen nu ze tijd over hebben meer aandacht besteden aan vernieuwing; veel vaste klanten komen nu juist met bijvoorbeeld ontwerpopdrachten om hun huisstijl of wagenpark een mooi redesign te geven.

En ondanks de onzekere situatie durven investeren, ook in nadenken over vernieuwingen binnen je bedrijf, schept vertrouwen in de maatschappij en hoe we als mensen weer onder elkaar zullen zijn in de nabije toekomst. Als we ons allemaal aan de richtlijnen houden en elkaar blijven ondersteunen heeft ons team er vertrouwen in dat we als mensheid hier zelfs hechter en toleranter uit zullen komen.

“Laat ons vandaag even afstand houden, om elkaar morgen weer te omhelzen. Laat ons vandaag even stilstaan, om morgen nog sneller te kunnen lopen”. Sterke quote van de Italiaanse premier Giuseppe Conte.

Gevolg door afzegging evenementen

Natuurlijk merken wij de gevolgen van afzegging van evenementen aangezien daar vaak onze expertise in de sign branche bij nodig is. Wij wensen onze vaste klanten in de evenementen branche dan ook heel veel sterkte toe de komende tijd!

En onthoud:

Ja er is angst, isolatie, hamstergedrag, ziekte en zelfs dood
Maar in Wuhan kun je de vogels weer horen, de lucht is niet langer dik met dampen
In Italie zingen mensen voor elkaar over de lege pleinen en houden hun ramen open zodat degenen die alleen zijn de geluiden van familie om hen heen kunnen horen
Een hotel in het westen van Ierland biedt gratis maaltijden en bezorging aan huis
Kerken, synagogen, moskeeën en tempels bereiden zich voor om onderdak te bieden aan daklozen, zieken en vermoeiden
Over de hele wereld vertragen en reflecteren mensen
Over de hele wereld kijken mensen op een nieuwe manier naar hun buren
Over de hele wereld worden mensen wakker met een nieuwe realiteit
Hoe groot we echt zijn, hoe weinig controle we echt hebben
Voor wat er echt toe doet: houden van
Dus we bidden en we herinneren ons
Ja er is angst maar er hoeft geen haat te zijn
Ja er is isolatie maar er hoeft geen eenzaamheid te zijn
Ja er is hamstergedrag maar er hoeft geen gemeenheid te zijn
Ja er is ziekte maar er hoeft geen ziekte van de ziel te zijn
Ja er is zelfs dood maar er kan altijd een wedergeboorte van liefde zijn
Word wakker en maak keuzes om in het nu te leven
Adem en luister
Achter de geluiden van je paniek zingen de vogels weer
De lucht klaart op, de lente komt eraan
Open de ramen van je ziel
En hoewel we elkaar nu misschien niet kunnen aanraken: zing

Stay safe!

Hoewel fysiek langskomen sterk wordt afgeraden tenzij srikt noodzakelijk kun je natuurlijk altijd per mail of telefonisch contact met ons opnemen.

Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl