Autobelettering is slimme reclame

Autobelettering nodig? Bedrijfsvoertuigen zitten voortdurend op de weg tussen allerlei potentiële klanten en zijn zeer geschikt voor reclameboodschappen. Een standaard wit bedrijfsvoertuig is dan natuurlijk zonde. Door het voertuig te voorzien van autobelettering in de vorm van bestickering valt het bedrijf op. Het levert vaak nieuwe klanten op en die zijn er nooit genoeg. TintTotaal verzorgt voertuigreclame voor alle soorten (bedrijfs)voertuigen en wagenparken. Bekijk hier de mogelijkheden of kom langs bij onze vestiging in Amsterdam. Met meer dan 10 jaar ervaring in voertuig belettering kunnen wij stellig zeggen dat auto beletteren keer op keer tot meer aankopen, acquisitie en klanten leid.

 

Wagenparkbelettering, dat werkt!

Eigenlijk is elk voertuig dat op plaatsen komt waar mensen komen, geschikt voor reclame. Voertuigen van reclame voorzien kan op verschillende manieren. Alleen de bedrijfsnaam, een subtiel logo of een zogenaamde carwrap waarbij letterlijk elke vierkante centimeter ingepakt wordt. Maar ook door middel van magneetreclame als het niet permanent op de auto mag zitten. Wij verzorgen reclame voor personenauto’s tot vrachtauto’s.

Wat is auto beletteren?

Of uw organisatie nu een enkele auto heeft, een reeks bestelwagens, of een vloot van vrachtwagens, op maat gemaakte voertuig wraps en beletteringen zullen zowel overdag als ’s nachts hoofden doen draaien, waardoor uw bedrijf ieder moment op de weg meer bekendheid krijgt.

TintTotaal biedt een verscheidenheid aan voertuig letter stickers en andere auto reclame oplossingen zoals magneetstickers maar ook auto signing op maat. Met iedere oplossing wordt uw voertuig beletterd in uw bedrijfskleuren, met kleurrijke afbeeldingen of volledige voertuig belettering wraps om uw boodschap aan iedere kant van het voertuig te tonen voor maximale zichtbaarheid. Voor het bestickeren van voertuigen maken wij veelal gebruik van het merk 3M en Oracal. Deze merken zijn ideaal voor het bestickeren van voertuigen

Auto beletteren is dus niet simpelweg een sticker plakken, er zijn tal van maatwerk oplossingen en we helpen u graag met het kiezen van de beste oplossing. Met onze ervaring in auto beletteren kunnen we u dus goed verder helpen in een totaal oplossing voor al uw voertuigen en grafische wensen.

Promotionele bestickering

Wij bestickeren auto’s ook vaak voor promotionele doeleinden. Zo kan elk voertuig als promotieobject gebruikt worden voor een tijdelijke actie! Dan gebruiken wij een folie die een minder sterk hechtende lijmlaag heeft en er dus makkelijker vanaf gehaald kan worden als de promotie-actie afgelopen is. Promotionele bestickering is niet alleen mogelijk voor enkele bedrijfswagens, maar ook voor volledige wagenparken.

Van opmaak tot belettering

TintTotaal is totaalleverancier van auto belettering. Naast het ontwerp en de productie van de belettering, brengen we de reclame-uitingen ook in onze eigen werkplaats aan op de voertuigen. Maar ook als er al een ontwerp is verzorgen wij graag de montage, eventueel zelfs op locatie.
In onze design studio zitten ervaren ontwerpers die aan de hand van een logo of huisstijl de belettering kunnen omtoveren tot een echte eye catcher op de weg! Ook als er vragen zijn over het aanleveren van bestanden kun je bij hen terecht. De productie van de beletteringen worden ook in onze studio verzorgd.

Onze getrainde monteurs brengen vervolgens alles aan op de voertuigen waardoor we het hele proces zelf in de hand hebben. Daardoor kunnen wij ook garantie geven op al onze folie en montage.
Meer weten? Neem contact met ons op.

Uw contactpersoon:

image

BEL MIJ TERUG