Citroen Jumper Camperwrap – TintTotaal – Uw full-service Reclamespecialist!

Citroen Jumper Camperwrap

Wie zegt dat campers saaie voertuigen zijn? Bij TintTotaal hebben we onlangs een Citroen Jumper camper voorzien van een volledig op maat gemaakte design wrap. Voor ongeveer 32 m² werd de camper gewrapt in een matte groene en oranje kleur.

Er werd gebruik gemaakt van het zelfklevende gegoten wrapping vinyl van 3M (2080-m26 Matte Military Green) en Oracal (970ra-092 Matte Copper). Daarnaast zijn alle lichten en reflectoren volledig gesmoked, zijn de 16-inch velgen voorzien van een satijnzwarte coating en zijn de voorruit en de voorportierruiten voor 80% getint met hittebestendige raamfolie van Xpel (XR70). Om het geheel af te maken zijn de remklauwen oranje gecoat en hebben we camouflagestriping op maat aangebracht.

De eigenaren waren er erg blij mee en daar doen we het natuurlijk voor.
De zomervakanties zijn begonnen en deze camper gaat zeker opvallen als hij op reis gaat, of toch niet? Op naar meer geslaagde camper wraps!

Bij TintTotaal doen we alles op het gebied van signen, gevelreclame, autobestickering, raamfolie, print– en digitale reclame. Wij beschikken over een ervaren designteam met eigen studio, daarom leveren wij opdracht snel en gedetailleerd.

Wij kunnen het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering, binnenshuis uitvoeren. Mede daarom kunnen wij de beste prijs/kwaliteit verhouding garanderen. 

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

TintTotaal – Uw full-service Reclamespecialist!
TintTotaal – Uw full-service Reclamespecialist!
Brand of Amsterdam Creative | 200+ Google reviews 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐
This is default text for notification bar