MAGNEETSTICKERS

Magneetstickers

Magneetstickers zijn een perfecte manier om met je bedrijfswagen een tijdelijke actie of reclame campagne te voeren. Ook als je een wisselende actie onder de aandacht wilt brengen met steeds andere stickers of je wagen alleen tijdelijk wilt voorzien van promotie stickers zijn magneetstickers een goed idee. Heb je een wagen van de zaak die je ook privé gebruikt? Dan zijn er wellicht situaties waarbij je liever je bedrijfsnaam of de reclame op de magneetsticker tijdelijk van je wagen wilt verwijderen. Met stickers van magneetfolie lukt dat snel en eenvoudig. Bij Tinttotaal kun je terecht voor magneetstickers in ieder formaat en in elke kleur. Wil je je reclame boodschap tijdelijk onder de aandacht brengen, dan bieden wij je graag een passende oplossing.

De voordelen van magneetstickers

Reclame maken met magneetstickers heeft vele voordelen ten opzichte van car wrapping of autostickers. Natuurlijk zijn stickers van magneetfolie magnetisch genoeg om niet zomaar van je wagen af te kunnen vallen. Ondanks dat zijn ze wel heel eenvoudig te verwijderen. Het plakken of verwijderen van een magneetsticker veroorzaakt uiteraard geen schade aan de lak van je auto. Je kunt de stickers bovendien keer op keer gebruiken zonder dat ze in kwaliteit achteruit gaan. Een magneetsticker is 0,9 mm dik en wordt gemaakt van een soepele magneetfolie die de contouren van je auto perfect volgt. Daardoor lijkt het alsof hij erop geplakt zit en profiteer je toch van de overige voordelen.

De mogelijkheden van magneet bestickering

Als je met je bedrijfswagen reclame wilt maken door middel van magneetstickers gaan wij graag voor je aan de slag. Een magneetsticker kan op vele manieren aangeleverd worden. Wil je een sticker met een vierkante of rechthoekige vorm met tekst of ga je voor een sticker van magneetfolie in een ronde of ovale vorm? Wat je ook wilt, wij leveren het . Natuurlijk is de folie full colour te bedrukken en komt iedere afbeelding haarscherp over. Voor het bedrukken van de magneetfolie gebruiken we eco solvent inkten en de folie zelf bevat zo weinig mogelijk weekmakers. Daardoor zijn de stickers duurzaam en gaan ze langer mee. Het beschermende mat- of glanslaminaat dat wij gebruiken beschermt bovendien tegen UV-invloeden en krassen.

Online magneetstickers bestellen

Wil je magneetstickers bestellen voor je auto? Geef ons je wensen door via het aanvraagformulier en wij nemen contact met je op om alles door te spreken. Weet je precies wat je wilt? Laat het dan weten en we stellen direct een vrijblijvende offerte voor je op. Zo weet je exact wat je kunt verwachten. Natuurlijk kun je altijd contact met ons opnemen voor een uitgebreid advies. We vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden en opties.

Aanvraagformulier  VRAAG EEN vrijblijvende OFFERTE AAN

  • Contactinformatie
  • Voertuig specificaties


  • Toelichting
  Over Tinttotaal

  Tinttotaal is een jong en modern bedrijf met enthousiaste en betrokken medewerkers. Dagelijks bieden we met veel plezier een full service aan ondernemers en particulieren. Als betrokken bedrijf hebben we een brede kennis van zaken en denken we graag met je mee. Bij het ondernemen is duurzaamheid voor ons van groot belang. Tijdens onze werkprocessen gebruiken we eco vriendelijke inkt die volledig afbreekbaar is en ook onze verlichting is eco-vriendelijk. In 2012 werden we genomineerd voor de DAM-prijs (Duurzame Amsterdammers in het MKB) en we beschikken over een MVO-certificaat.

  magneetreclame - magneetstickers

  Magneetstickers

  Magneetletters en -cijfers

  Magneetstickers in de vorm van magneetletters of -cijfers is de perfecte tijdelijke belettering voor auto’s of bedrijfswagens. De boodschap wordt door middel van een magneet aan de auto bevestigd, bereikt veel mensen, maar is altijd snel en eenvoudig weer te verwijderen. Ideaal dus bij een tijdelijke actie van jouw bedrijf. Wil je een magneesticker laten maken? Wij ontwerpen het in de vorm van een rechthoek of vierkant, maar ook bijvoorbeeld rond of ovaal.

  image

  image

  image

  Eenvoudig aan te brengen én te verwijderen

  De magneetstickers zitten dankzij de magneet stevig op het voertuig. Ook op de snelweg komt de 0,9 dikke magneetsticker niet van de auto af. En moeten de magneetletters er weer af? Dat gaat eenvoudig en zonder sporen of schade aan de lak. Voor wisselende reclamecampagnes zijn deze magneten ideaal. Aanbrengen en verwijderen gaat veel makkelijker dan andere vormen van voertuigreclame, zoals:

  Full colour op duurzame magneetfolie

  Voor deze voertuigreclame gebruiken we een soepele magneetfolie die de contouren van de auto moeiteloos volgt. De folie is full colour te bedrukken, waardoor zelfs foto’s haarscherp overkomen. Voor de bedrukking gebruiken wij eco solvent inkten en folies met zo weinig mogelijk weekmakers voor een duurzaam resultaat. Deze wordt ter bescherming van UV-invloed en krassen nog voorzien van een beschermend glans- of matlaminaat naar keuze. Onze professionele ontwerpstudio helpt graag bij een opvallend ontwerp voor de magneetsticker.

  Auto magneetstickers prijzen

  Benieuwd naar de prijzen van onze auto magneetstickers? Bij hogere aantallen gelden er zelfs staffelprijzen. Natuurlijk zijn alle maten en vormen mogelijk. We maken graag een voorstel op maat voordat we tot de productie overgaan die overigens geheel in eigen huis plaatsvindt waardoor de magneten ook nog eens zeer snel geleverd kunnen worden. Binnen een paar dagen rij je al rond met de nieuwe en handige magneetletters en -cijfers!

  Goed idee voor jouw auto met magneetstickers? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Bekijk hier de prijzen voor magneetstickers

  Uw contactpersoon:

  image

  BEL MIJ TERUG