Prothya Biosolutions | Gevelreclame & Privacyfolie

Voor de re-branding van het farmaceutische bedrijf Sanquin naar Prothya Biosolutions, hebben wij het genoegen gehad om de volledige gevelreclame (gevelborden en doosletters) en speciale privacyfolie te verzorgen.

Het pand in Amsterdam hebben wij voorzien van diverse gevelborden die bestickerd zijn met het nieuwe logo in full-colour. De gevelborden zijn voorzien van Dibond composiet platen die te zien zijn met direct UV-print. Bij TintTotaal staat service en kwaliteit hoog in het vaandel, en moet daarom de uitstraling van de gevel naadloos aansluiten bij het pand en de huisstijl van Prothya.

Ook zijn diverse raampartijen voorzien van (strook) semi-transparant zandstraalfolie. Dit wordt ook wel melkfles-folie of privacyfolie genoemd. Met deze prachtige folie kunnen buitenstaanders niet naar binnen kijken en wordt er maar liefst 60% lichtinval behouden. Deze folie hebben wij aan de binnenzijde van het glas voorzien zodat de contour gesneden logo belettering aan de buitenzijde geplaatst kon worden.

Naast bedrijfsreclame verzorgt TintTotaal alles op het gebied van autobestickering, raamfolie, print en digital reclame.

Mocht je meer informatie willen omtrent gevelreclame of privacyfolie
Neem dan gerust contact met ons op.