Met lichtreclame val je dag en nacht op

Lichtreclame en neon verlichting zien we overal om ons heen. En terecht, de gevel wordt verfraaid met reclame die ’s nachts brandt. Iedereen ziet zo de bedrijfsnaam of het logo op de gevel met deze vorm van gevelreclame. TintTotaal levert lichtreclame op maat in de vorm van LED lichtbakken en verlichte doosletters of vormbakken. Elk project wordt op maat gemaakt en de mogelijkheden zijn zeer breed. Alle verlichte reclames worden voorzien van zuinige high-power LED’s met mogelijkheden qua kleur en intensiteit en voorzien van een automatische dag- en nachtschakelaar. Lichtreclame borden zijn de ideale manier om jouw zichtbaarheid te vergroten.

Bekijk hier meer op ons YouTube kanaal.

Lichtreclame op maat

Lichtbakken maken we tegenwoordig zeker niet meer altijd van een onverlichte aluminium bak met verlichte opaalplaten aan de voor en/of achterkant met het logo erop. We maken vaak ook onze zogenaamde TT Flatbox variant: daarbij wordt de plaat van lichtdicht materiaal gemaakt waarin het logo wordt doorgestoken in verlicht Acrylaat dat een stuk uitsteekt naar voren voor een fraai 3D effect. Met losse doosletters kan ieder logo op maat gemaakt in delen die afzonderlijk verlicht worden aan de gevel worden gemonteerd. Bij deze 3D letters zijn er veel mogelijkheden qua uitlichting: alleen de voorkant, indirect van achteren of de voor- en zijkant. Naast deze vorm van gevelverlichting hebben we nog veel meer mogelijkheden. Wat te denken van:

image
LED lichtbak

Lichtreclame op maat

image
Reclameverlichting

Verlichtende reclame

image
Lichtreclame

Lichtreclame op pand

Reclameverlichting, van idee tot realisatie

Om een huisstijl te vertalen naar reclameverlichting is er vaak wel kennis van zaken over de mogelijkheden, verschillende profielen en uitlichtingsmogelijkheden nodig. Wat te denken van een LED lichtbak, lichtbak letters of andere reclameverlichting. De vormgevers in onze studio weten als geen ander hoe ze om moeten gaan met lichtreclame en kunnen een idee omtoveren in een waarheidsgetrouwe impressie, alvorens we de productie starten. Zodat je vooraf een goed beeld hebt van hoe het eruit zal gaan zien op de gevel en om eventueel een voorstel in te dienen bij de gemeente. Maar ook steeds vaker maken we verlichte objecten voor binnenmuren van kantoren of horecagelegenheden.
Onze eigen ervaren monteurs komen uiteindelijk langs om alles te monteren en aan te sluiten. De productietijd ligt op ongeveer 2-3 weken. Het elektrapunt dient wel al aanwezig te zijn op locatie.

Lichtreclame 1 Bekijk hier de verschillende gevel- en doosletters in pdf
Neem voor meer informatie contact met ons op.

Aanvraagformulier