Met lichtreclame maakt u dag en nacht reclame

Reclameverlichting maken is geen kunst met een lichtbak. U verfraait de gevel van uw bedrijf met de lichtreclame die ’s nachts brandt. Iedereen ziet dus uw bedrijfsnaam, logo of ontwerp op de gevel met deze vorm van reclameverlichting. Tinttotaal levert tal van standaard maten maar ook voor een lichtbak op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Neem voor meer informatie contact contact met ons op.

Lichtreclame op maat

Een lichtbak is meestal gebaseerd op standaard maten. Daarnaast leveren we ook lichtbakken op maat. Deze produceren we van het geanodiseerd aluminium softline profiel. Dit is 20 cm en voorzien van inwendige verstevigingen en tl verlichting. De tekstpanelen zijn van blanco opaal acrylaat. Als extra opties kunt u kiezen voor spuitwerk in RAL-kleuren, daksteunen en een schemerschakelaar. De levertijd ligt op ongeveer 2 weken.

Reclameverlichting doormiddel van LED Lichtbak Letters

Wilt u graag Reclameverlichting? Dan is dit door middel van LED Lichtbak Letters prima te realiseren. Samen met u zorgen wij voor de perfecte reclameverlichting dankzij Lichtbak Letters. Een lichtbak kan elke gewenste vorm gemaakt worden; dan heet het een vormbak. Ook maken wij steeds vaker wat wij noemen de TT Flatbox lichtbak. Deze kan in tegenstelling tot “normale” lichtbakken geproduceerd worden met een geringe diepte van 60-120mm. De teksten en/of logo’s worden diapositief gelaserd en met Acrylox translucent doorgestoken waardoor een 3D-effect gecreëerd wordt. Ondanks de geringe diepte van de flatbox wordt een egale uitlichting verkregen doordat de energiezuinige LED-verlichting wordt gebroken door de dikte van het translucente Acrylox. De TT Flatbox kan compleet verlijmd en stekkerklaar worden aangeleverd.

TL of LED lichtbak?

Veel bestaande lichtbakken worden verlicht door TL-verlichting. Het is echter veel beter voor het milieu – en uw portemonnee – wanneer er gebruik wordt gemaakt van modernere LED-verlichting. LED verlichting biedt daarnaast meer mogelijkheden qua kleur, vorm en intensiteit. We raden daardoor vaak aan om te kiezen voor een LED lichtbak.

Bekijk hier de lichtreclame mogelijkheden in pdf

Opvallende doosletters met verlichting

De doosletter is lichtreclame in de vorm van een met de hand gemaakte letter waarin verlichting zit. Door het maatwerk kan elk lettertype of logo in doosletters worden gemaakt. Doosletters zijn perfect voor montage op uw gevel of in uw pand. Alle doosletters zijn leverbaar met ECO-light of energiezuinige led-verlichting. Ook in het donker zijn de doosletters daardoor opvallend. Onze doosletters worden van aluminium, roestvrij staal of kunststof gemaakt. Als extra optie leveren we u er graag daksteunen en een schemerschakelaar bij.

Wij hebben een zeer breed aanbod in soorten doosletters, hieronder ziet u de verschillende profielen. Vrijwel alle profielen zijn ook verkrijgbaar in een budget-versie, hierbij worden de doosletters niet gelast maar gespijkerd.

Aanvraagformulier