Lichtreclame

's Avonds een echte eye-catcher

Met lichtreclame maakt u dag en nacht reclame

Reclame maken is geen kunst met een lichtbak. U verfraait de gevel van uw bedrijf met de lichtreclame die ’s nachts brandt. Iedereen ziet dus uw bedrijfsnaam, logo of ontwerp op de gevel. Tinttotaal levert tal van standaard maten maar ook voor een lichtbak op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Neem voor meer informatie contact contact met ons op.

Lichtreclame op maat

De meeste lichtbakken zijn gebaseerd op standaard maten. Daarnaast leveren we ook lichtbakken op maat. Deze produceren we van het geanodiseerd aluminium softline profiel. Dit is 20 cm en voorzien van inwendige verstevigingen en tl verlichting. De tekstpanelen zijn van blanco opaal acrylaat. Als extra opties kunt u kiezen voor spuitwerk in RAL-kleuren, daksteunen en een schemerschakelaar. De levertijd ligt op ongeveer 2 weken.

Maar een lichtbak kan ook elke gewenste vorm gemaakt worden; dan heet het een vormbak. Ook maken wij steeds vaker wat wij noemen de TT Flatbox lichtbak. Deze kan in tegenstelling tot “normale” lichtbakken geproduceerd worden met een geringe diepte van 60-120mm. De teksten en/of logo’s worden diapositief gelaserd en met Acrylox translucent doorgestoken waardoor een 3D-effect gecreëerd wordt. Ondanks de geringe diepte van de flatbox wordt een egale uitlichting verkregen doordat de energiezuinige LED-verlichting wordt gebroken door de dikte van het translucente Acrylox. De TT Flatbox kan compleet verlijmd en stekkerklaar worden aangeleverd.

TL of LED?

Veel bestaande lichtbakken worden verlicht door TL-verlichting. Het is echter veel beter voor het milieu – en uw portemonnee – wanneer er gebruik wordt gemaakt van modernere LED-verlichting. LED verlichting biedt daarnaast meer mogelijkheden qua kleur, vorm en intensiteit.

Bekijk hier de lichtreclame mogelijkheden in pdf

Opvallende doosletters met verlichting

De doosletter is lichtreclame in de vorm van een met de hand gemaakte letter waarin verlichting zit. Door het maatwerk kan elk lettertype of logo in doosletters worden gemaakt. Doosletters zijn perfect voor montage op uw gevel of in uw pand. Alle doosletters zijn leverbaar met ECO-light of energiezuinige led-verlichting. Ook in het donker zijn de doosletters daardoor opvallend. Onze doosletters worden van aluminium, roestvrij staal of kunststof gemaakt. Als extra optie leveren we u er graag daksteunen en een schemerschakelaar bij.

Wij hebben een zeer breed aanbod in soorten doosletters, hieronder ziet u de verschillende profielen. Vrijwel alle profielen zijn ook verkrijgbaar in een budget-versie, hierbij worden de doosletters niet gelast maar gespijkerd.


image

Profiel 01P

Onverlichte aluminium gelaste doosletter
Vanaf € 104,- per letter


image

Profiel 3

Indirect verlichte aluminium gelaste doosletter
Vanaf € 168,- per letter


image

Profiel 3 deluxe

Indirect verlichte aluminium doosletter met een translucent bodem
Vanaf € 208,- per letter


image

Profiel 4

Direct verlichte aluminium gelaste doosletter
Vanaf € 208,- per letter


image

Profiel 5

Direct verlichte aluminium gelaste doosletter met kunststof profiel
Vanaf € 160,- per letter


image

Profiel 5 deluxe

Direct verlichte doosletter met voorzijde van translucent acrylox met een trapje
Vanaf € 200,- per letter


image

Profiel RVS 01P

Onverlichte doosletter volledig uit RVS
Prijs op aanvraag


image

Profiel RVS 3

Indirect verlichte doosletter uit RVS
Prijs op aanvraag


image

Kunststof doosletters

Verlichte letters voor binnengebruik
Prijs op aanvraag


image

Standaard lichtbak

Aluminium bak met opaalplaat op maat gemaakt in elke verhouding
Vanaf 685,-


image

Standaard lichtbak

Aluminium bak met opaalplaat op maat gemaakt in elke verhouding
Vanaf 330,-


image

TT Flatbox lichtbak

Logo's worden in Acrylox translucent doorgestoken voor een 3D effect
Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen

Interesse in lichtreclame? Neem contact met ons op!