Met lichtreclame val je dag en nacht op

Lichtreclame en neon verlichting zien we overal om ons heen. En terecht, de gevel wordt verfraaid met reclame die ’s nachts brandt. Iedereen ziet op die maner jouw bedrijfsnaam of het logo op de gevel d.m.v. het toepassen van gevelreclame. TintTotaal levert lichtreclame op maat in de vorm van LED lichtbakken, verlichte doosletters of vormbakken. Elk project wordt op maat gemaakt en de mogelijkheden bij ons zijn uiterst breed. Alle verlichte reclames worden voorzien van zuinige high-power LED’s, met allerlei mogelijkheden qua kleur en intensiteit en voorzien van een automatische dag- en nachtschakelaar. Lichtreclame borden zijn de ideale manier om jouw zichtbaarheid te vergroten.

 

Bekijk hier meer op ons YouTube kanaal.Ruim aanbod materialen en kleuren

Onze verlichte borden en doosletters zijn verkrijgbaar in metalen zoals geborsteld roestvrij staal, gepolijste afwerking, en zelfs geoxideerd koper. Wij kunnen verlichte letters in vrijwel iedere kleur denkbaar leveren en tevens monteren aan de gevel.Kwaliteit en duurzaamheid

Onze professionals bij Tinttotaal maken gebruik van de allerbeste materialen om verlichte te vervaardigen. Materialen zoals roestvrij staal en hoogwaardig aluminium zijn zeer geschikt voor binnen- en buitengebruik. Wij gebruiken ook de beste voedingen en waterdichte LEDs.Volledig op maat

Alle lichtreclame wordt op maat ontworpen en geproduceerd, waarbij iedere vorm of contour kan worden toegepast, jij droomt het, wij maken het! Denk bijvoorbeeld aan complexe designs met ingewikkelde hoeken of unieke lettertypes.

Lichtreclame op maat

Lichtbakken maken we tegenwoordig zeker niet meer altijd van een onverlichte aluminium bak met verlichte opaalplaten aan de voor en/of achterkant met het logo erop. We maken vaak ook onze zogenaamde TT Flatbox variant: daarbij wordt de plaat van lichtdicht materiaal gemaakt, waarin het logo wordt doorgestoken in verlicht Acrylaat dat een stuk uitsteekt naar voren voor een fraai 3D effect. Met losse doosletters kan ieder logo op maat gemaakt in delen die afzonderlijk verlicht worden aan de gevel worden gemonteerd. Bij deze 3D letters zijn er veel mogelijkheden qua uitlichting: alleen de voorkant, indirect van achteren of de voor- en zijkant. Naast deze vorm van gevelverlichting hebben we nog veel meer mogelijkheden. Denk aan bijvoorbeeld:

Reclameverlichting, van idee tot realisatie

Om een huisstijl te vertalen naar reclameverlichting is er vaak wel kennis van zaken over de mogelijkheden, verschillende profielen en uitlichtingsmogelijkheden nodig. Wat te denken van een LED lichtbak, lichtbak letters of andere reclameverlichting. De vormgevers in onze studio weten als geen ander hoe ze om moeten gaan met lichtreclame en kunnen een idee omtoveren in een waarheidsgetrouwe impressie, alvorens we de productie starten. Zodat je vooraf een goed beeld hebt van hoe het eruit zal gaan zien op de gevel en om eventueel een voorstel in te dienen bij de gemeente. Maar ook steeds vaker maken we verlichte objecten voor binnenmuren van kantoren of horecagelegenheden.
Onze eigen ervaren monteurs en deskundigen komen bij je langs om alles zorgvuldig te monteren en aan te sluiten. De productietijd bedraagt ongeveer 2 tot 3 weken. Het elektrapunt dient daarbij aanwezig te zijn op locatie.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

LED gevelreclame is opvallende reclame!

Wat doe je om de aandacht van potentiële klanten te trekken? Neon LED gevelreclame is goed zichtbaar, zowel ’s nachts of in fel zonlicht, van een afstand of dichtbij. Bij Tinttotaal bieden wij full-service LED reclame, van volledig ontwerp tot aan montage aan de gevel. Er zijn verschillende type gevelreclame, denk aan doosletters, freesletters, vintage letters en neon LED letters; het is dé bewezen zichtbaarheid voor je merk of onderneming. Lichtreclame kan zowel als binnen- als buiten geïnstalleerd worden door ons team van professionals. 

Als onderneming wil je niets liever dan opvallen, laat daarom jouw bezoekers en klanten weten wanneer je open of gesloten bent, welke producten je aanbiedt, of voorzie de gevel (binnen of buiten) met jouw bedrijfsnaam of merk.

Lichtreclame is verkrijgbaar in een verscheidenheid van maten, ontwerpen en vormen. Je kunt standaard lichtreclame toepassen met fraaie doosletters, tot aan complexe designs met gedetailleerde ontwerpen. Klaar om op te vallen? Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend een offerte op maat.

Uw contactpersoon:

image

BEL MIJ TERUG