Design op maat - Direct bij TintTotaal de nr 1 in Amsterdam

TintTotaal verzorgt ook design

Het design of ontwerp is het begin van elke reclame uiting. Door het volledige ontwerp bij TintTotaal te laten doen door onze in-house design specialisten, houden we de lijnen kort en kunnen we in de ontwerpfase rekening houden met de gewenste uitingen en mogelijkheden.

image

image

image

Van concept tot realisatie

Wij verzorgen het ontwerp van concept tot aan de oplevering van het eindproduct. Dit kan de ontwikkeling zijn van jouw huisstijl/branding door onze designers, maar ook het doorvertalen van een ontwerp naar autobestickering, bedrijfsreclame en het opmaken van bestanden voor productie met aangeleverde elementen door onze studio. Ook voor online (web)design ben je bij ons aan het juiste adres!

design

Door je huisstijl vast te laten leggen in een huisstijlhandboek voorkom je vraagtekens in de toekomst van al je reclame uitingen. Daarin leggen we bijvoorbeeld uit hoe het logodesign tot stand is gekomen en hoe deze ingezet moet worden. Andere onderdelen die aan bod komen in het huisstijl zijn de gebruikte kleuren en lettertypes, zodat je altijd consistent blijft in het gebruik van deze elementen en tevens andere partijen op de hoogte zijn van het gebruik. In een standaard huisstijlhandboek zijn niet altijd uitgebreide uitingen opgenomen, zoals het wagenpark of de aankleding van een pand. Het creëren van een uitgebreid handboek behoort tot één van de mogelijkheden die wij bij Tinttotaal bieden.

design huisstijlhandboek

Als het ontwerp volledig is uitgewerkt en akkoord isbevonden, kunnen de bestanden opgemaakt worden voor productie. Dit gebeurt grotendeels in eigen huis middels onze plotter en 3 grootformaat printers. Vervolgens gaat het langs onze werkvoorbereiding die er voor zorgen dat alles netjes klaarligt voor onze vakkundige monteurs, zodat zij op de dag van montage volledig op de hoogte zijn.

montage lichtreclame

2D en 3D

Wij hebben niet alleen 2D skills in huis maar bieden ook de mogelijkheid om designs in 3D te ontwikkelen -in een testomgeving- waardoor je van tevoren al kunt ervaren en bepalen hoe een project opgeleverd zou kunnen worden.

Stilstaand en bewegend beeld

Naast stilstaand beeld verzorgen wij ook animaties (bewegende beelden). Dit gebruiken we veelal in presentaties van 3D renderings van een ontwerp. Maar ook bijvoorbeeld animated GIF of PNG’s voor op een website of in een email handtekening.

Grafische vormgeving

Een verzamelnaam voor bovenstaand genoemde punten wordt ook wel grafische vormgeving genoemd. Dit is het visueel vormgeven van ideeën in verschillende media, met als doel om een bepaalde boodschap/uiting te verkondigen. Dit vereist de inzet van zowel artistieke als technische vaardigheden. Bij grafische vormgeving wordt zowel visuele expressie als creativiteit nagestreefd. Het primaire gereedschap van de grafische vormgeving blijft de creatieve geest. Kritisch, ruimdenkend en duidelijke visie zijn vereist om het ontwerp te kunnen realiseren.

Het stopt niet bij design

Naast design verzorgt TintTotaal alles op het gebied van autobestickering, bedrijfsreclame, auto styling, raamfolie, print en digitale reclame. TintTotaal is een Si’bon erkend signbedrijf.

Mocht je vragen hebben, stuur ons gerust een e-mail of vul het onderstaande formulier in:

Aanvraagformulier    TintTotaal – Uw full-service Reclamespecialist!
    TintTotaal – Uw full-service Reclamespecialist!
    Scroll naar boven
    Brand of Amsterdam Creative | 200+ Google reviews 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐
    This is default text for notification bar