Logodesign – TintTotaal – Uw full-service Reclamespecialist!

TintTotaal verzorgt ook design

Een goed design of ontwerp is de start van elke reclame-uiting. Bij TintTotaal beschikken we over een in-house design studio: Tint.Agency. Hierdoor kunnen wij het hele proces, van idee tot product, zelf uitvoeren. Omdat we het proces binnen ons bedrijf houden, en dus niet met externe bedrijven hoeven te werken, houden we de lijnen kort. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee: je blijft als klant nauwer betrokken bij het gehele proces, hierdoor is er meer ruimte voor eigen inbreng en we leveren sneller werk- we hoeven immers niet met een externe partij te communiceren.

Van concept tot realisatie

Wij verzorgen jouw ontwerp van concept tot aan de oplevering van het eindproduct. We leveren verschillende diensten zoals het ontwikkelen van de huisstijl/branding van jouw visual identity, maar kunnen ook bestaande ontwerpen doorvertalen naar producten zoals autostickers of andere bedrijfsreclame of bestanden opmaken voor productie. Ook voor online (web)design ben je bij ons aan het juiste adres.

design

Door je huisstijl vast te leggen, voorkom je onduidelijkheden in de toekomst. In een huisstijlhandboek staat namelijk hoe het logodesign (woordmerk, beelmerk, pay-off / slogan) tot stand is gekomen en hoe deze dient te worden ingezet. Ook staat er in het handboek welke kleurstijlen, lettertypes en stijlelementen gebruikt worden. Zo blijf je consistent in je reclame-uitingen en ben je altijd herkenbaar voor klanten. Met een huisstijlhandboek, vereenvoudigt je gehele reclame-proces.

design huisstijlhandboek

Als het ontwerp volledig is uitgewerkt en akkoord isbevonden, kunnen de bestanden opgemaakt worden voor productie. Dit gebeurt grotendeels in eigen huis middels onze plotter en 3 grootformaat printers. Vervolgens gaat het langs onze werkvoorbereiding die er voor zorgen dat alles netjes klaarligt voor onze vakkundige monteurs, zodat zij op de dag van montage volledig op de hoogte zijn.

Productie

Als wij het ontwerp van je product volledig hebben uitgewerkt en we akkoord zijn, kunnen de bestanden opgemaakt worden voor productie. Dit gebeurt in eigen huis middels onze plotter en drie grootformaat printers. Vervolgens gaat het langs onze werkvoorbereiding die ervoor zorgen dat alles netjes klaarligt voor onze vakkundige monteurs, zodat zij op de dag van montage volledig op de hoogte zijn.

2D en 3D

Wij hebben niet alleen 2D skills in huis maar bieden ook de mogelijkheid om designs in 3D te ontwikkelen. Dit doen we in een testomgeving, waardoor je van tevoren al kunt ervaren en bepalen hoe een project opgeleverd wordt.

Stilstaand en bewegend beeld

Naast stilstaand beeld verzorgen wij ook animaties (bewegende beelden). Dit gebruiken we veelal in presentaties van 3D renderings van een ontwerp. Maar ook bijvoorbeeld animated GIF of PNG’s voor op een website of in een email-handtekening.

Het stopt niet bij design

Naast design verzorgt TintTotaal alles op het gebied van autobestickering, bedrijfsreclame, autostyling, raamfolie, print en digitale reclame. TintTotaal is een Si’bon erkend signbedrijf.

Mocht je vragen hebben, stuur ons gerust een e-mail of vul het onderstaande formulier in:

Aanvraagformulier    • Bestanden meesturen?

    TintTotaal – Uw full-service Reclamespecialist!
    TintTotaal – Uw full-service Reclamespecialist!
    Brand of Amsterdam Creative | 200+ Google reviews 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐
    This is default text for notification bar