Ontwerp op maat laten maken - TintTotaal Amsterdam

TintTotaal verzorgt ook design

Een goed design of ontwerp is de start van elke reclame-uiting. Bij TintTotaal beschikken we over een in-house design studio: Tint.Agency. Hierdoor kunnen wij het hele proces, van idee tot product, zelf uitvoeren. Omdat we het proces binnen ons bedrijf houden, en dus niet met externe bedrijven hoeven te werken, houden we de lijnen kort. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee: je blijft als klant nauwer betrokken bij het gehele proces, hierdoor is er meer ruimte voor eigen inbreng en we leveren sneller werk- we hoeven immers niet met een externe partij te communiceren.

Van concept tot realisatie

Wij verzorgen jouw ontwerp van concept tot aan de oplevering van het eindproduct. We leveren verschillende diensten zoals het ontwikkelen van de huisstijl/branding van jouw visual identity, maar kunnen ook bestaande ontwerpen doorvertalen naar producten zoals autostickers of andere bedrijfsreclame of bestanden opmaken voor productie. Ook voor online (web)design ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Door je huisstijl vast te leggen, voorkom je onduidelijkheden in de toekomst. In een huisstijlhandboek staat namelijk hoe het logodesign (woordmerk, beelmerk, pay-off / slogan) tot stand is gekomen en hoe deze dient te worden ingezet. Ook staat er in het handboek welke kleurstijlen, lettertypes en stijlelementen gebruikt worden. Zo blijf je consistent in je reclame-uitingen en ben je altijd herkenbaar voor klanten. Met een huisstijlhandboek, vereenvoudigt je gehele reclame-proces.

designhuisstijlhandboek designhuisstijlhandboek[/caption]

Als het ontwerp volledig is uitgewerkt en akkoord isbevonden, kunnen de bestanden opgemaakt worden voor productie. Dit gebeurt grotendeels in eigen huis middels onze plotter en 3 grootformaat printers. Vervolgens gaat het langs onze werkvoorbereiding die er voor zorgen dat alles netjes klaarligt voor onze vakkundige monteurs, zodat zij op de dag van montage volledig op de hoogte zijn.

Productie

Als wij het ontwerp van je product volledig hebben uitgewerkt en we akkoord zijn, kunnen de bestanden opgemaakt worden voor productie. Dit gebeurt in eigen huis middels onze plotter en drie grootformaat printers. Vervolgens gaat het langs onze werkvoorbereiding die ervoor zorgen dat alles netjes klaarligt voor onze vakkundige monteurs, zodat zij op de dag van montage volledig op de hoogte zijn.

Het stopt niet bij design

Naast design verzorgt TintTotaal alles op het gebied van autobestickering, bedrijfsreclame, autostyling, raamfolie, print en digitale reclame. TintTotaal is een Si’bon erkend signbedrijf.

TintTotaal – Uw full-service Reclamespecialist!
TintTotaal – Uw full-service Reclamespecialist!
Brand of Amsterdam Creative | 200+ Google reviews 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐
This is default text for notification bar