TintTotaal verzorgt ook design

Het design of ontwerp is het begin van elke reclame uiting. Door dat bij TintTotaal door onze eigen in-house designstudio te laten doen houden we de lijnen lekker kort en kunnen we in de ontwerpfase al rekening houden met de mogelijkheden voor de uitingen. Bovendien hebben onze ontwerpers ervaring in de sign branche zodat ze precies weten hoe de bestanden het beste opgemaakt kunnen worden.

image

image

image

Van concept tot realisatie

Wij kunnen het ontwerp verzorgen van concept tot realisatie. Dat kan een ontwikkeling van een huisstijl zijn door onze ontwerpafdeling maar ook het opmaken van bestanden voor productie met aangeleverde elementen. Ook voor online design ben je bij ons aan het juiste adres!

Grafische vormgeving en webdesign

Grafische vormgeving is het visueel vormgeven van ideeën in verschillende media, met als doel om mensen iets mee te delen. Dit vereist de inzet van zowel artistieke als technische vaardigheden. Bij grafische vormgeving wordt zowel visuele expressie als creativiteit nagestreefd in de presentatie van tekst en afbeeldingen.
Het primaire gereedschap van de grafische vormgeving blijft de creatieve geest. Kritisch, objectiverend en analytisch denken zijn vereist in de vele vormen van het ontwerp en de rendering.
Webdesign is het vormgeven van alle aspecten van een website. Op internet zijn veel meer dingen mogelijk dan in ouderwets drukwerk; duidelijke voorbeelden hiervan zijn bewegende elementen, interactiemogelijkheden, audio en video. Vanwege de technische aspecten is een designer op het web niet alleen vormgever, maar ook nog programmeur.
Voor de navigatie op een pagina is de structuur van een website van belang. Een reclamebrochure bevat vaak losse stukken tekst met plaatjes ertussen, maar websites zijn meestal veel complexer. Doorgaans is het de bedoeling dat de bezoeker van een website informatie snel en gemakkelijk kan vinden en zich goed kan oriënteren in de website. Daarom zal de structuur logisch in elkaar moeten zitten. Een manier om oriëntatie in een hiërarchische website te bieden is broodkruimelnavigatie, waarbij het door de gebruiker gekozen pad in de boomstructuur van de website op elke pagina is aangegeven.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.