TintTotaal verzorgt ook design

Het design of ontwerp is het begin van elke reclame uiting. Door dat bij TintTotaal door onze eigen in-house designstudio te laten doen houden we de lijnen lekker kort en kunnen we in de ontwerpfase al rekening houden met de mogelijkheden voor de uitingen. Bovendien hebben onze ontwerpers ervaring in de sign branche zodat ze precies weten hoe de bestanden het beste opgemaakt kunnen worden.

image

image

image

Van concept tot realisatie

Wij kunnen het ontwerp verzorgen van concept tot realisatie. Dat kan een ontwikkeling van een huisstijl of huisstijlhandboek zijn door onze design afdeling maar ook het doorvertalen van een ontwerp naar autobestickering of bedrijfsreclame, en het opmaken van bestanden voor productie met aangeleverde elementen door onze studio. Ook voor online design ben je bij ons aan het juiste adres!

design

Door je huisstijl vast te laten leggen in een huisstijlhandboek voorkom je verassingen in de toekomst van al je reclame uitingen. Daarin leggen we het logo uiteraard vast, maar ook de gebruikte kleuren en lettertypes zodat je altijd consistent kunt blijven en elke drukker zal weten wat hij moet doen. In een standaard huisstijlhandboek staan vaak niet de wat uitgebreidere uitingen zoals het wagenpark of de aankleding van het pand. Wij maken daarom vaak hiervoor een uitgebreider handboek daarvoor.

design huisstijlhandboek

Als het ontwerp uitgewerkt en akkoord is kunnen de bestanden opgemaakt worden voor productie. Dit gebeurt grotendeels in eigen huis middels onze plotter en 3 grootformaat printers. Daarna gaat het langs onze werkvoorbereiding die zorgen dat alles netjes klaarligt voor onze professionele monteurs zodat zij op de dag van montage precies weten wat ze moeten doen.

montage lichtreclame

2D en 3D

Wij hebben niet alleen 2D skills in huis maar ook bieden we de mogelijkeid om designs in 3D uit te werken voor een presentatie waardoor je van te voren al kunt ervaren hoe een project na oplevering zal zijn.

Stilstaand en bewegend beeld

Naast stilstaand beeld kunnen wij ook animaties verzorgen. Die gebruiken we vaak voor presentaties van 3D renderings van een ontwerp. Maar ook bijvoorbeeld animated GIF’ of PNG’s voor op een website of in een email handtekening.

Grafische vormgeving

Een overkoepelende naam voor dit alles is grafische vormgeving. Dit is het visueel vormgeven van ideeën in verschillende media, met als doel om mensen iets mee te delen. Dit vereist de inzet van zowel artistieke als technische vaardigheden. Bij grafische vormgeving wordt zowel visuele expressie als creativiteit nagestreefd. Het primaire gereedschap van de grafische vormgeving blijft de creatieve geest. Kritisch, objectiverend en analytisch denken zijn vereist in de vele vormen van het ontwerp en de rendering.

Het stopt niet bij design

Naast design verzorgt TintTotaal alles op het gebied van autobestickering, bedrijfsreclame, auto styling, raamfolie, print en digitale reclame. TintTotaal is een Si’bon erkend signbedrijf.

Mocht je nog vragen hebben neem gerust contact op of vul het formulier hieronder in:

Aanvraagformulier