Ultra Chameleon Raamfolie | Tint Totaal Reclame Professional

Ultra Chameleon Folie

Geef je auto een luxe en exclusieve uitstraling met onze Ultra Chameleon raamfolie.
De folie geeft een kameleon-effect door de veranderende kleur bij verschillende kijkhoeken en weeromstandigheden.

Ultra Chameleon folie -spreek uit Ultra Kameleon folie-, is exclusief verkrijgbaar bij TintTotaal en wordt vakkundig aangebracht op jouw voertuig.

Ultra Chameleon folie 1

Voordelen van Ultra Chameleon Raamfolie

Naast dat het er natuurlijk heel gaaf uitziet, heeft het blinderen van je voorruit met Ultra Chameleon autoraam folie nog 2 andere grote voordelen: de folie is 70% licht doorlatend en 80% hittewerend. De folie voldoet volledig aan de wetgeving omtrent getint glas.

Afspraak maken

Onze vakmensen zorgen natuurlijk voor een vlekkeloze montage zonder luchtbelletjes, kreukels of stofdeeltjes. Mocht de kans bestaan dat er iets misgaat na de montage? Dan krijg je van ons een certificaat voor 10 jaar garantie op het loslaten van de folie, bellen, scheuren of verkleuren van de folie. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen.

Zelf je autoruiten tinten (DIY)

Heb je interesse om zelf te gaan blinderen? Bij ons Procarwrap filiaal aan de Condesatorweg worden ook een paar keer per jaar trainingen gegeven. De training ruiten blinderen is een workshop / cursus met een heleboel ‘tips ’n tricks’, demonstraties en oefeningen waarin je ontdekt wat het blinderen van ramen inhoudt.

Aanvraagformulier    • Bestanden meesturen?

    TintTotaal – Uw full-service Reclamespecialist!
    TintTotaal – Uw full-service Reclamespecialist!
    Brand of Amsterdam Creative | 200+ Google reviews 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐
    This is default text for notification bar