Ultra Chameleon Folie

Geef je auto een luxe en exclusieve uitstraling met onze Ultra Chameleon raamfolie. De folie geeft een kameleon-effect door de veranderende kleur bij verschillende kijkhoeken en weeromstandigheden.

Ultra Chameleon folie -spreek uit Ultra Kameleon folie-, is exclusief verkrijgbaar bij TintTotaal en wordt vakkundig aangebracht op jouw voertuig. Wij weten dat je auto alles voor je is en daarom verdien je het om het beste uit te zien. Met de rode/blauwe raamfolie op de voorruit van je auto zorg je voor een ‘extra iets’ effect.

Voordelen van Ultra Chameleon Raamfolie

Naast dat het er natuurlijk heel gaaf uitziet, heeft het blinderen van je voorruit met Ultra Chameleon autoraam folie nog 2 andere grote voordelen: de folie is 70% licht doorlatend en 80% hittewerend. De folie voldoet volledig aan de wetgeving omtrent getint glas.

Veelgestelde vragen

Is Ultra Chameleon Folie legaal in Nederland?
Ja, deze folie voldoet aan alle wetten en eisen van de Nederlandse overheid. Alle folies met een lichtdoorlatendheid hoger dan 55% mogen in Nederland op een voorruit getint worden.

Kan ik het op al mijn autoruiten gebruiken?
Nee, de wetgeving in Nederland staat de folie alleen toe op de voorruit. Wij kunnen echter wel uw zij- en achterruiten tinten met een ander soort folie. Kijk hier  

Kan ik met deze folie naar het buitenland rijden?
Als u een Nederlands kenteken heeft, is de Nederlandse wet- en regelgeving van toepassing op uw auto. Dus ja, dat kan.

Wat kost de folie?
De folie kost 249 excl. BTW. (SUV en busjes 275 excl. BTW)

Verkoopt u de folie ook los?
Ja, dit is het geval bij raamfolietotaal.nl. Wij raden u echter niet aan om zonder ervaring zelf ramen te tinten, aangezien dit een zeer precies werkje is en u ook een stofvrije omgeving moet hebben. 

Hoe lang duurt het?
Het aanbrengen van Ultra Chameleon folie duurt ongeveer twee uur, waarna u uw auto kunt ophalen. Het is wel belangrijk dat u eerst een afspraak maakt door te bellen naar 020 681 3206. Als het druk is, kan het soms langer duren.

Welke kleuren Ultra Chameleon folie zijn er?
Wij hebben de Devil-Red en de Sky-Blue, daarnaast bieden wij ook een breed scala aan neutrale raamfolie.

Doet u ook tinting op locatie?
In principe wel, maar het hangt af van de locatie en of er een stofvrije ruimte beschikbaar is. Ook rekenen we extra omdat we moeten reizen. Het is dus een stuk makkelijker en goedkoper om uw auto bij ons langs te brengen.

Zelf je autoruiten tinten (DIY)

Heb je interesse om zelf te gaan blinderen? Bij ons Procarwrap filiaal aan de Condesatorweg worden ook een paar keer per jaar trainingen gegeven. De training ruiten blinderen is een workshop / cursus met een heleboel ‘tips ’n tricks’, demonstraties en oefeningen waarin je ontdekt wat het blinderen van ramen inhoudt.

Onze vakmensen zorgen natuurlijk voor een vlekkeloze montage zonder luchtbelletjes, kreukels of stofdeeltjes. Mocht de kans bestaan dat er iets misgaat na de montage? Dan krijg je van ons een certificaat voor 10 jaar garantie op het loslaten van de folie, bellen, scheuren of verkleuren van de folie. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen.