Promotiemateriaal voor beurs & stands

In het oog springende promotieoplossingen

Promotiemateriaal – meer dan standaard

Reclame moet opvallend zijn en soms is een standaard product daarom simpelweg niet genoeg. Wij verzorgen al uw promotiemateriaal van A tot Z. Of het nu gaat om presentatiemateriaal voor een op een beurs of vloerstickers in uw bedrijfspand, wij zijn uw partner.

Tinttotaal maakt ook regelmatig specials. In feite kan dat alles zijn; wilt u bijvoorbeeld een compleet nieuw object laten maken van materiaal voor reclameborden? Of wilt u een bepaald voorwerp laten wrappen met uw ontwerp? Als u het kunt bedenken, gaan wij het voor u maken. Laat ons uw idee weten!

Evenementen promoten is een vak

Onze opdrachtgevers gebruiken reclame en promotiemateriaal om allerlei zaken aan de man te brengen. Ook evenementen en daarvoor wordt meestal alles uit de kast getrokken. Inmiddels hebben we meegewerkt aan reclamematerialen voor musicals, maar ook een festival als Lowlands en merken zoals Pepsi komen bij ons terecht.

Voorbeelden van promotiemateriaal

Natuurlijk groeit de lijst elke week weer, maar een aantal voorbeelden van bijzondere specials willen we u niet onthouden:

– Koelkasten inpakken (wrappen)
– Fietstaxi’s beletteren
– Rijdende reclameobjecten

Eigenlijk gaat het om alles wat niet onder de standaardproducten valt. En dat zijn er natuurlijk nogal wat!

We denken graag met u mee

Onze ervaren medewerkers zitten vol ideeën voor uw beurs- en promotiemateriaal. In een persoonlijk gesprek gebruiken we onze creativiteit om uw plannen en ideeën tot een aantal reclame-uitingen te maken. Zullen we eens om tafel gaan zitten?

Overige diensten

TintTotaal gaat verder dan alleen het bedenken, ontwerpen en maken van promotiemateriaal. We zijn ook gespecialiseerd in het aanbrengen van voertuigreclame, bedrijfsreclame en interieurstyling. Kies in het menu de dienst waar u naar op zoek bent en neem contact met ons op voor een advies op maat.

Offerte aanvragen

Interesse in promotie? Neem contact met ons op!