Promotiemateriaal – meer dan standaard

Reclame moet opvallend zijn en soms is een standaard product daarom simpelweg niet genoeg. Wij verzorgen al uw promotiemateriaal goedkoop van A tot Z. Of het nu gaat om presentatiemateriaal voor een op een beurs of vloerstickers in uw bedrijfspand, wij zijn uw partner voor al uw promotiematerialen.


image


image


image

Tinttotaal maakt ook regelmatig specials. In feite kan dat van alles zijn; wilt u bijvoorbeeld een compleet nieuw object laten maken van materiaal voor reclameborden? Of wilt u toch liever een bepaald voorwerp laten wrappen met uw eigen ontwerp? Als u het kunt bedenken, gaan wij het voor u maken. Laat ons uw idee weten!

Evenementen promoten is een vak

Onze opdrachtgevers gebruiken reclame en promotiemateriaal om allerlei zaken aan de man te brengen. Ook op evenementen en daarvoor wordt meestal alles uit de kast getrokken. Inmiddels hebben we meegewerkt aan reclamematerialen voor musicals, maar ook een festival als Lowlands en merken zoals Pepsi komen bij ons terecht. Dus mocht u graag een evenement of iets in die trant willen promoten? Kijk dan naar de mogelijkheden bij TintTotaal.nl en profiteer van de topkwaliteit die wij leveren.

Voorbeelden van promotiemateriaal

We hebben vele verschillende voorbeelden van promotiemateriaal. Natuurlijk groeit de lijst elke week weer, maar een aantal voorbeelden van bijzondere specials willen we u niet onthouden:

– Koelkasten inpakken (wrappen)
– Fietstaxi’s beletteren
– Rijdende reclameobjecten

En natuurlijk nog vele andere mogelijkheden. Eigenlijk gaat het om alles wat niet onder de standaardproducten valt. En dat zijn er natuurlijk nogal wat. U kunt het zo gek niet bedenken of Tint Totaal maakt het voor u mogelijk!

Wij denken graag met u mee

Onze ervaren medewerkers zitten altijd vol ideeën voor uw beurs- en promotiemateriaal. In een persoonlijk gesprek gebruiken we onze creativiteit om uw plannen en ideeën tot een aantal reclame-uitingen te realiseren. Wij denken graag met u mee! Zullen we eens samen om tafel gaan zitten om zo tot wat moois te komen?

Overige diensten

TintTotaal gaat verder dan alleen het bedenken, ontwerpen en maken van promotiemateriaal. We zijn ook gespecialiseerd in bijvoorbeeld het aanbrengen van voertuigreclame, bedrijfsreclame en interieurstyling. Kies in het menu de dienst waar u naar op zoek bent en neem contact met ons op voor een advies op maat.

Aanvraagformulier