Promotiemateriaal – meer dan standaard

Promotiemateriaal voor een beurs nodig? Wij verzorgen al je promotiemateriaal goedkoop van A tot Z. Reclame moet opvallend zijn en soms is een standaard product daarom simpelweg niet genoeg. Of het nu gaat om presentatiemateriaal voor een op een beurs of vloerstickers in een bedrijfspand. Wij zijn de dé partner in promotiemateriaal bedrukken.

image
Promotiemateriaal gamma

Promotiemateriaal

image
Vele mogelijkheden qua promotiemateriaal

Promotie materiaal

image
Promotiemateriaal dat opvalt

Promomateriaal

TintTotaal maakt ook regelmatig specials. In feite kan dat van alles zijn; wil je bijvoorbeeld een compleet nieuw object laten maken van materiaal voor reclameborden? Of wil je toch liever een bepaald voorwerp laten wrappen met een eigen ontwerp? Als je het kunt bedenken, gaan wij het voor je maken. Laat ons het idee weten!

Evenementen promoten is een vak

Onze opdrachtgevers gebruiken reclame en promotiemateriaal om allerlei zaken aan de man te brengen. Ook op evenementen en daarvoor wordt meestal alles uit de kast getrokken. Inmiddels hebben we meegewerkt aan reclamematerialen voor musicals, maar ook een festival als Lowlands en merken zoals Pepsi komen bij ons terecht. Dus mocht je graag een evenement of iets in die trant willen promoten, kijk dan naar de mogelijkheden bij TintTotaal voor promotiemateriaal en profiteer van de topkwaliteit die wij leveren.

Voorbeelden van promotiemateriaal

We hebben vele verschillende voorbeelden van promotiemateriaal in ons portfolio. Natuurlijk groeit de lijst elke week weer, maar een aantal voorbeelden van bijzondere specials willen we je niet onthouden:

  • Koelkasten inpakken (wrappen);
  • Fietstaxi’s beletteren;
  • Rijdende reclame objecten, zoals onze mobiele billboard die ook gehuurd kan worden;
  • Promotiemateriaal in een kleine oplage.

Natuurlijk zijn er nog tal van andere mogelijkheden. Eigenlijk gaat het om alles wat niet onder de standaardproducten valt. En dat zijn er natuurlijk nogal wat. Je kunt het zo gek niet bedenken of TintTotaal maakt het mogelijk!

Wij denken graag met je mee

Onze ervaren medewerkers zitten altijd vol ideeën voor beurs- en promotiemateriaal. In een persoonlijk gesprek gebruiken we onze creativiteit om de plannen en ideeën tot een aantal reclame-uitingen te realiseren. Wij denken graag met je mee! Zullen we eens samen om tafel gaan zitten om zo tot wat moois te komen? Want promotiemateriaal bestellen doe je bij ons!

Overige diensten

TintTotaal gaat verder dan alleen het bedenken, ontwerpen en maken van promotiemateriaal. We zijn ook gespecialiseerd in bijvoorbeeld het aanbrengen van voertuigreclame, bedrijfsreclame en interieurstyling. Kies in het menu de dienst waar je naar op zoek bent of neem contact met ons op voor een advies op maat.

Aanvraagformulier