Car wrappen in diverse matte kleuren

In principe zijn auto’s altijd gespoten in hoogglanslakken of metallic lak. Steeds meer mensen kiezen echter voor een matte folie. Zo’n beetje alle kleuren van de regenboog zijn als matte wrap folie verkrijgbaar. Uw auto wordt echt een voertuig in een unieke kleur met een matte carwrapping.

Opvallende manier van voertuigreclame

Bij Car Wrapping pakken we uw auto in. Dat kan in een meerdere kleuren bedrukte folie waarop een reclameboodschap staat, maar ook een populaire matte kleur behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Het heeft een groot voordeel om voor car wrapping te kiezen: de lak van uw auto is erdoor beschermd door het zelfklevend vinyl. Als u de wrap verwijdert is uw auto weer als nieuw. Wilt u een auto laten wrappen in amsterdam? Neem contact op met ons via 020-681 32 06 of mail ons!

Full colour car wrap op uw auto

Naast matte car wraps printen wij deze ook in diverse kleuren. Handig voor bedrijfsauto’s die een bepaalde boodschap moeten overbrengen bijvoorbeeld. We bedrukken het vinyl met elk gewenst ontwerp op maat. Tegenwoordig is het ook populair om een deel van de auto te laten inpakken. De motorkap of het dak in een opvallende dierenprint bijvoorbeeld.

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over car wrapping of een vrijblijvend voorstel ontvangen? Neem contact op met Tinttotaal. We verzorgen het ontwerp, de productie en brengen de carwrapping vakkundig aan op uw voertuig.

Procarwrap

Vanaf januari 2017 wordt car syling uitgevoerd in ons Procarwrap filiaal aan de Condesatorweg.

Bekijk de prijzen in PDF

Offerte aanvragen

Interesse in car wrapping? Neem contact met ons op!