Met Airtex behang geef je een muur uitstraling

Full colour wallprint op uw wanden!

Met een wallprint zijn de wanden in uw bedrijfspand direct helemaal af. Elke ruimte een andere uitstraling? De wanden gebruiken om uw producten te promoten? Met een wallprint wordt elke wand precies zoals u in gedachten heeft. Afbeeldingen op fotokwaliteit, maar dan levensgroot. Wilt u meer informatie over wall prints? Neem contact met ons op!

Wall prints: hoe het werkt

Wall prints kunnen zijn: een full colour geprint zelfklevend textiel behang, Airtex PVC vinyl, of forex platen die we voor de wand plaatsen voorzien van een polymeer vinyl met glans of mat beschermlaag die het kras- en stootvast maken. Uw wallprint blijft daardoor als nieuw.

Zelfklevend textiel behang is specifiek ontwikkeld voor het printen van wallpapers als wanddecoratie of voor reclametoepassingen. Het is een zelfklevend, dekkend en waterbestendig materiaal met een hoge printkwaliteit, opvallende tekstscherpte en een breed kleurenspectrum voor kleurrijke en levendige beelden.

Airtex is een stevig en sterk PVC vinyl, dat uitermate geschikt is om vlakke wanden mee te behangen. Dit product heeft een fijne structuur wat er voor zorgt dat prints er haarscherp uitzien. De matte look zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Daarnaast is het zeer goed te onderhouden.

De voorbeelden spreken voor zich, u maakt van elke ruimte in uw bedrijf een bijzondere ruimte. Valt het u op hoe de uitstraling door de wall prints totaal verandert? Een gewoon kantoor verandert in een sfeervolle vergaderruimte, een showroom verandert in een luxe showroom. Uw klanten zullen zich verbazen over uw pand.

Meer weten?

Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Bel ons op 020-681 32 06 of vraag een offerte aan en u heeft binnenkort ook mooie wallprints.

Aanvraagformulier