Car styling

Een Car Styling geeft uw auto net dat beetje extra voor een unieke uitstraling. Wij verzorgen de autostyling graag op een professionele manier voor u. U kunt bij een car styling denken aan een car wrap, een dak wrap, spoiler wrap, deurstijl wrap, motorkap wrap of bijvoorbeeld het smoked tinten van koplampen of plastic dippen van onderdelen.


image


image


image

Car Wrap

Bij het car wrappen pakken we uw auto in. Dat kan in meerdere kleuren, maar ook een populaire matte kleur behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Het heeft een groot voordeel: de lak van uw auto wordt beschermd door het zelfklevend vinyl. Als u de wrap verwijdert is uw auto weer als nieuw. Een wrap is dus niet altijd permanent en als u een nieuwe wilt, helpen we u graag en denken we mee met het ontwerp.

Ramen tinten

Sinds 2005 verzorgen we autoruitblindering voor auto’s van alle merken. We gebruiken een blinderingsfolie van het kwaliteitsmerk Johnson Window Films. Dit betekent dat het resultaat er niet alleen zeer mooi uitziet, maar ook krasvast en zeer sterk is. Geen ander merk is van deze kwaliteit! Wij hebben ook een blinderingsfolie en veiligheidsfolie in één bij 20% lichtdoorlating.

Lakbescherming

Lakbeschermingsfolie, beter bekend als steenslagfolie, is een onzichtbare folie die een tweede huid vormt op uw auto. De folie is glashelder en beschermt de lak van uw auto tegen steenslag en kleine parkeerschades. Met lakbeschermingsfolie rijdt u een stuk geruster.

Glaslook panelen

Glaslook panelen zijn een vrij nieuw maar snel groeiend product in ons assortiment. Het zijn autoruiten die over de dichte panelen van een auto worden gemonteerd. Ze zijn gemaakt van echt glas en zijn voorzien van een UV-bestendinge coating om een echte privacy-look te geven aan de ramen. In de volksmond worden dit ook wel blinderingspanelen of nepruiten genoemd.

Pro Car wrap

Vanaf januari 2017 wordt de car styling uitgevoerd in ons Procarwrap filiaal aan de Condensatorweg in Amsterdam.

Meer dan alleen Car Styling

TintTotaal is ook uw partner wanneer het gaat om voertuigreclame, diverse soorten raamfolies en interieurstyling. Veel ervaring, professionele aanpak en een duurzaam resultaat staan bij ons hoog in het vaandel.

Aanvraagformulier

image