Home / Over / Werken Bij Tinttotaal / Grafisch Vormgever Sign Branche

Waarom werken bij TintTotaal

Wie op zoek is naar een standaard kantoorbaan met repetitieve werkzaamheden, zit bij TintTotaal op de verkeerde plek. Ons team maakt namelijk elke dag unieke ontwerpen voor de grootste namen die jij je kan bedenken. Heineken, Coca Cola en HelloFresh: zomaar een greep uit de merken die wij bedienen.

Werken bij TintTotaal betekent dat je onderdeel wordt van een klein team waarin je volledige verantwoordelijkheid over een eigen takenpakket krijgt. Stilzitten doe je niet. Met je handen werken en ontwerpen fysiek produceren juist wel! Raamfolies, 3D ontwerpen, lichtreclame en carwrap: productiewerk bij TintTotaal is veelzijdig en uitdagend. Je werk voer je uit in de werkplaats of in de DTP-studio, afhankelijk van jouw positie binnen het team. Doorgroeien naar een specialistische functie? Groeit ons bedrijf, dan doe jij dat ook!

Sollicitatie proces

Grafisch vormgever sign branche

Tinttotaal-stap1

Stap 1

Solliciteren & Motivatie

Heb jij een vacature gezien binnen ons team? Mooi zo! Stuur ons jouw CV en jouw motivatiebrief van ongeveer 300 woorden waarin je jouw beweegredenen en ervaring toelicht. Heb je in het verleden aan creatieve ontwerpen gewerkt, bijvoorbeeld voor een opleiding of een werkgever? Stuur je portfolio dan vooral mee! Verras ons, we zijn erg benieuwd!

Stap 2

Gesprek op locatie

Zijn wij overtuigd van jouw motivatie en van jouw ervaring? Dan nodigen we je uit bij ons op locatie in Amsterdam Sloterdijk. We leren je graag kennen en jij hebt de kans om onze studio en werkplaats te zien.
Garden Chief bbq vlees close-up
Garden Chief buitenkeuken render

Stap 3

Voorstel indiensttreding

Goed gesprek gehad? Check! Dan laten we jou weten dat je bent aangenomen en dat we je een voorstel doen om bij ons aan de slag te gaan. We verwelkomen jou met alle plezier in ons team en kijken uit naar je eerste werkdag!

Over de functie

TintTotaal is per direct op zoek naar een grafisch vormgever met ervaring in of passie voor de sign branche. Als grafisch vormgever bij TintTotaal zorg jij voor het ontwerpen en vormgeven van diverse producten van logo’s en huisstijlen, voertuigreclame en binnen- en buiten signing projecten waarbij je de huisstijl van de klant niet uit het oog verliest. En mooie impressies maken voor de klant van hoe het eindresultaat zal zijn.

Wij bieden een breed pakket van producten en diensten aan onder één dak. TintTotaal is een reclame- en sign bedrijf. We ontwikkelen huisstijlen, ontwerpen veel voertuigreclame, designs voor gevelreclame en bewegwijzering. Ook hebben we in huis ons Sibon erkend full service sign bedrijf voor montage van binnen- en buitenreclame. Je werkt dus ook nauw samen met ons voorbereidings- en montageteam om samen tot het beste eindresultaat te komen.

Over TintTotaal:

Bij ons wordt met passie gewerkt aan de meest te gekke en uiteenlopende creatieve projecten. In 2008 opgericht en uitgegroeid tot ons mooie bedrijf waar we met z’n allen bere trots op zijn. We staan dan ook altijd te popelen om de wensen of ideeën van onze klanten tot leven te brengen.

Met ons eigen kick ass design team en monteurs die van wanten weten staan we ze graag van A-Z bij met hun volgende plannen! Je komt te werken in een hecht team met collega’s die allemaal hun eigen specialiteit hebben. Een ambitieus en gedreven team waar veel ruimte en vrijheid is voor initiatief. Zie jij een kans, dan pak jij die met beide handen aan.

You get

 • Een passende beloning en uitzicht op een vast contract volgens de sign CAO
 • Een goede werksfeer waar hard werken en gezelligheid naast elkaar staan
 • Samenwerken binnen een team met gemotiveerde collega’s
 • Elke dag lunch
 • Vrijdagmiddagborrels

Must haves

 • Creativiteit, materiaalkennis en technisch inzicht
 • Ervaring met Adobe Illustrator, Photoshop en InDesign
 • Ervaring met opmaak voor druk en printwerk (DTP)
 • Ervaring met print / plot software is een dikke pré
 • Eigen initiatief en input tonen bij projecten
 • Advies kunnen geven aan klanten om het beste resultaat te kunnen behalen
Terug naar overzicht

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl