Over TintTotaal

Wie is TintTotaal?

TintTotaal uit Amsterdam heeft zich gespecialiseerd in binnen- en buitenreclame: autobelettering, gevelreclame, grootformaat prints, carwrapping, bewegwijzering, blinderen, raamfolies, interieurtoepassingen en creative signing concepten. Bij het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van deze onderdelen nemen wij de huisstijl evenals de communicatiebehoefte van de opdrachtgever als referentiepunt. De kracht van Tinttotaal is het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van unieke communicatie- dragers die moeten bijdragen aan de herkenbaarheid uw organisatie.

tinttotaal showroom

Flexibel

Elk bedrijf wil representatief en professioneel voor de dag komen. Tinttotaal begrijpt dat als geen ander. Precies volgens uw wensen en eisen maken we werk van uw reclameboodschap. Vakkundig en binnen de deadline, ook ’s avonds of in het weekend!

tinttotaal spreekruimte

Creatief

In onze studio treft u een team vol specialisten. Vakbekwame DTP-ers, vormgevers en ontwerpers die de wensen van bedrijven en particulieren omtoveren tot een digitaal ontwerp. Van bestaande ontwerpen die aangepast moeten worden met de juiste vaardigheden en inzicht of een idee dat volledig ontwikkeld wordt tot een succesvol ontwerp gebeurt allemaal in de studio. Om ontwerpen goed, effectief, stijlvol en doelgericht te maken zijn de nieuwste technieken uiterst van belang. Dit alles treft u in de Design studio van Tinttotaal!

Tinttotaal presentatie

Duurzaam

Nadat de bestanden zorgvuldig productieklaar zijn gemaakt, worden ze naar de productie afdeling gestuurd. TintTotaal heeft gevarieerde eindproducten. Dit kan wisselen van belettering, uitgespaarde raamfolie, banner, spandoeken tot etiketstickers die allemaal in eigen huis worden geproduceerd. Bij ons behoort het direct printen op hout, RVS of glas ook tot de mogelijkheden.  Duurzaamheid staat hoog in het vaandel en we blijven innoveren op dat gebied. Met duurzam PVC vrije printmedia en ECO-Solvent inkten in ons assortiment zijn we in staat om onze onderneming te koppelen met de duurzaamheidsvraag van onze klanten.

printer

Ervaren

Om de wensen van onze bestaande en nieuwe relaties goed in kaart te brengen is advies op maat en expertise een vereiste. In deze ruimte wordt met één van de gespecialiseerde signbegeleiders het proces van aanvraag tot de uitvoering van uw verwachtingen met alle mogelijkheden vakkundig besproken. Dit is geheel vrijbijvend.

tinttotaal productie

Kwaliteit

Tinttotaal telt 10 professionele Signmonteurs. Deze vakmannen kennen hun werk als geen ander en laten hun kunsten zien in onze werkplaats. Het tinten van autoruiten, beletteren van reclame op bedrijfswagens, het volledig wrappen van voertuigen, het voorbereiden van buitenreclame… kortom: om verschillende opdrachten met succes te kunnen afronden hebben we een team met de nodige skills in huis!

tinttotaal werkplaats

Tinttotaal is uw vakkundige full-service partner in reclame!

Ons Team

Een team vol enthousiasten en professionals

image

Osman is verantwoordelijk voor de planning en afloop van alle lopende projecten en aanvragen.

E.: o.akcay@tinttotaal.nl
M.: +31 (0) 6 48 80 33 44

Osman Akcay
image

Mineke maakt offertes en voorstellen voor de klant en is grafisch vormgever voor alle uitingen.

E.: m.zeijl@tinttotaal.nl

Mineke van Zeijl
image

Jeroen is projectleider in de studio en creatief DTP-er.

E.: j.giesen@tinttotaal.nl

Jeroen Giesen
image

Naast zijn taken als grafisch vormgever bedient en onderhoudt Faruk onze printers en plotters.

E.: f.akcay@tinttotaal.nl

Faruk Akcay
image

Cidem beheert de debiteuren- en crediteurenadministratie, kortom verantwoordelijk voor alle financiële zaken.

E.: c.akcay@tinttotaal.nl

Cidem Akcay
image

Danny is all round signmaker en specialist op het gebied van car wrapping.


Danny Appeldoorn
image

Mehmet bouwt lichtreclame en constructies zoals doosletters en lichtbakken, tevens coördineert hij de montage hiervan.


Mehmet Copur
image

Michael monteert folie op vlakglas en autoruiten.


Michael Battermann
image


Tony Coens
image


Niels de Ruijter

Wat onze klanten zeggen

Vele tevreden klanten gingen u al voor, en daar zijn wij trots op

Wij zijn zeer tevreden en blij met het resultaat van onze raambestickering met full colour print en zandstraalfolie! Tinttotaal’s manier van werken is erg professioneel, hiervoor onze complimenten.
Ook de monteur was zeer vriendelijk en heeft echt vakwerk geleverd.

quote

image Monique den Ouden
Assistant Secretary U.S. Wheat Associates

Wij werken al een lange tijd met grote tevredenheid samen met TintTotaal.
De service is perfect. Ze denken goed mee om tot een passende oplossing te komen, zeker omdat onze aanvragen vaak geen standaard materialen betreffen.De kwaliteit is uitstekend en ze leveren zonder uitzondering binnen de gestelde deadlines en budgetten.
Kortom, een perfecte partner voor ons bureau!

quote

image Daniel van den Heuvel
Bureau Kellerman