Jouw reclamebureau uit Amsterdam
Wij zijn jouw allround signbedrijf en reclamebureau waar perfectie de standaard is.
Wij garanderen 100% resultaat met de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs! Alles begint bij een goed gesprek met alleen de beste koffie. Onze vakmensen denken met je mee, van een subtiele bestickering tot een opvallende gevelreclame.

Over ons 1

Ook diverse raamfolies voor gebouwen en kantoren of een volledig huisstijlproduct behoren tot de mogelijkheden.
Echt alles onder één dak waar niets onmogelijk is, van advies, ontwerp en productie tot montage! Zelfs de vergunningaanvraag kunnen wij voor je regelen.

tinttotaal brug

Wij geloven dat alles wat wij maken effectief moet zijn voor je bedrijf, vereniging of product. Benieuwd naar onze expertise? Schuif gerust een keer aan bij één van onze vormgevers, wij ontwerpen en bedenken de meest creatieve dingen.
Ons enthousiaste team staat voor je klaar, indien nodig ook in het weekend. Jouw deadline is onze deadline! Wij beschikken over het nieuwste machinepark en produceren bijna alles in eigen huis. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en soms zelfs dezelfde dag leveren.

Over ons 2

Doordat wij eco-solvent printen op pvc-vrije media zijn wij vanuit de gemeente Amsterdam benoemd tot meest duurzame ondernemer in de MKB. Iets waar we trots op zijn!
TintTotaal Signstores is een erkend signbedrijf en aangesloten bij de SIBON en VSBN vak brancheorganisatie.

tinttotaal garagedeur

 

 

Tinttotaal is uw vakkundige full-service partner in reclame!

Ons Team

Een team vol enthousiasten en professionals

image

De marketing medewerker zorgt voor de exposure van wat we te bieden hebben en welke mogelijkheden hiervoor zijn en houdt de groei hiervan in de gaten.

E.: s.akcay@tinttotaal.nl

Sahin
image

Het afdelingshoofd houdt toezicht binnen de studio en zorgt daarnaast voor verbetering van producten, processen en werkomstandigheden.

E.: f.akcay@tinttotaal.nl

Faruk
image

Draagt zorg voor het accuraat opstellen van offertes, aanmaken van orders en het inplannen van de projecten. De projecten worden afgestemd op de wensen, verwachtingen en behoeftes van de klant.

E.: o.akcay@tinttotaal.nl

Osman
image

Daar waar het allemaal begint, het ontwerp, ook wel het brein genoemd. Met creatieve ideeën alleen ben je er nog niet, hoe zet je dit op papier en werk je het verder uit?

E.: m.zeijl@tinttotaal.nl

Mineke
image

Jeroen is helemaal in zijn element bij het opzetten van de complexere ontwerpen, hoe complexer hoe uitdagender is zijn motto.

E.: j.giesen@tinttotaal.nl

Jeroen
image

Het ontwerpen van een autobelettering, drukwerk of de volledige huisstijl, daar ligt het specialisme van Selim en hij pakt dit dan ook met alle plezier op.

E.: s.gokhan@tinttotaal.nl

Selim
image

Gespecialiseerd in het ontwerpen van (verlichte) gevelreclames, maar ook voor het ontwerpen van een nieuwe huisstijl of wagenparkbestickering kun je bij Marc terecht.

E.: m.brinkerink@tinttotaal.nl

Marc
image

Nadat het ontwerp in de studio rond is gemaakt, gaat deze door naar de productieafdeling. De productiemedewerker beoordeelt met welke machine de productie uitgevoerd zal worden en activeert het printproces.


Richenel
image

De eerste aanspreekpersoon binnen TintTotaal, ook wel het visitekaartje van het bedrijf genoemd. Voor algemene vragen staat Michiel je graag te woord.

E.: m.garnier@tinttotaal.nl

Michiel
image

Cidem draagt zorg voor het debiteuren- en crediteurenbeheer binnen TintTotaal en alles wat daarbij komt kijken.

E.: administratie@tinttotaal.nl

Cidem
image

Een geordende administratie is het halve werk, daar kan Louise alles over vertellen. Binnen het bedrijf zorgt zij dat het papierwerk ingeboekt en gedigitaliseerd wordt.

E.: l.schagen@tinttotaal.nl

Louise
image

De lichtbakken, doosletters en reclameborden worden vakkundig door onze monteur van de buitendienst verzorgd. Hoogtevrees komt hier niet bij kijken.


Rico
image

Of nou gaat om raambestickeringen, full colour wall prints of het bestickeren van naamborden, de signmaker draagt zorg voor de montage/installatie hiervan.


Fábio
image

Draagt zorg voor de uitvoering van de dagelijkse allround bestickeringen in de werkplaats. Voertuigen, reclameborden of POS-materialen, Warand bestickert deze nog net niet met de ogen dicht, en gelukkig maar :)


Warand
image

Het bestickeren van alle soorten voertuigen en andere objecten valt onder de dagelijkse werkzaamheden van Mike. Daarnaast beheerst hij ook de vaardigheden als het om detail wraps bij voertuigen gaat.


Mike
image

Gedetailleerde montagewerkzaamheden voert Shafiq als geen ander uit. Bij het bestickeren van voertuigen of het wrappen van bewerkelijke ondergronden is Shafiq het meest in zijn element.


Shafiq
image

Marco is specialist in het blinderen van autoruiten, maar ook het smoken van autolichten en het aanbrengen van zonnebanden op de voorruit.


Marco
image

De werkvoorbereiding zorgt ervoor dat de materialen montageklaar voorbereidt worden voor de uitvoerende monteurs. Het is zaak dat dit goed en overzichtelijk met oog voor detail voorbereidt wordt.


Floris
image

De werkvoorbereiding zorgt ervoor dat de materialen montageklaar voorbereidt worden voor de uitvoerende monteurs. Het is zaak dat dit goed en overzichtelijk met oog voor detail voorbereidt wordt.


Aziz
image


Ben jij onze nieuwe collega?

Wat onze klanten zeggen

Vele tevreden klanten gingen u al voor, en daar zijn wij trots op

Wij zijn zeer tevreden en blij met het resultaat van onze raambestickering met full colour print en zandstraalfolie! Tinttotaal’s manier van werken is erg professioneel, hiervoor onze complimenten.
Ook de monteur was zeer vriendelijk en heeft echt vakwerk geleverd.

quote

image Monique den Ouden
Assistant Secretary U.S. Wheat Associates

Wij werken al een lange tijd met grote tevredenheid samen met TintTotaal.
De service is perfect. Ze denken goed mee om tot een passende oplossing te komen, zeker omdat onze aanvragen vaak geen standaard materialen betreffen.De kwaliteit is uitstekend en ze leveren zonder uitzondering binnen de gestelde deadlines en budgetten.
Kortom, een perfecte partner voor ons bureau!

quote

image Daniel van den Heuvel
Bureau Kellerman