Jouw Signbureau uit Amsterdam

Wij zijn jouw allround signbedrijf en reclamebureau waar perfectie de standaard is.
Wij garanderen 100% resultaat met de best haalbare kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Alles begint bij een goed gesprek met een kop koffie. Onze vakmensen denken graag met je mee, of het nou gaat om een simpele bestickering of opvallende gevelreclame, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Van raamfolies voor gebouwen en kantoren tot volledige gevelreclameproductie behoren tot één van de vele mogelijkheden.
Alles onder één dak waar alles mogelijk is, van advies, ontwerp en productie tot montage! Zelfs het aanvragen van een vergunning kunnen wij in een handomdraai regelen.
 

Wij geloven dat reclame effectief moet zijn voor je onderneming, vereniging of product. Benieuwd naar onze professionele expertise? Kom gerust een keer langs bij één van onze vormgevers, wij ontwerpen en bedenken de meest creatieve dingen.
Ons enthousiaste team staat voor je klaar, indien nodig ook in het weekend. Jouw deadline is immers onze deadline.

Wij beschikken over de nieuwste machines met de laatste technologieën en produceren vrijwel alles op eigen locatie. Hierdoor kunnen wij sneller schakelen en is het bij bepaalde projecten mogelijk om dezelfde dag te leveren.

Doordat wij eco-solvent printen op pvc-vrije media, zijn wij vanuit de gemeente Amsterdam verkozen tot meest duurzame ondernemer in het MKB. Daar zijn wij bij Tinttotaal natuurlijk apetrots op.
Tinttotaal is een erkend signbedrijf en aangesloten bij de SIBON en VSBN vak brancheorganisatie en onderdeel van Amsterdam Creative.

productie

SI’BON kwaliteitskeurmerk

TintTotaal heeft de erkenning van SI’BON ontvangen en is daarmee een gecertificeerd Erkend Sign bedrijf.
Om deze erkenning te verkrijgen, moeten bedrijven aantonen dat ze in de praktijk professionaliteit, creativiteit en kwaliteit in huis hebben.
Het is een gerenommeerd keurmerk dat alleen wordt toegekend aan bedrijven die deze eigenschappen hebben bewezen.

Reviews van onze klantenOnze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Tinttotaal is uw vakkundige full-service partner in reclame!

Ons Team

Een team vol enthousiasten en professionals

image

De marketing medewerker zorgt voor de exposure van wat we te bieden hebben en welke mogelijkheden hiervoor zijn en houdt de groei hiervan in de gaten.

E.: s.akcay@tinttotaal.nl
M.: 0619572127

Sahin
image

Het afdelingshoofd houdt toezicht binnen de studio en zorgt daarnaast voor verbetering van producten, processen en werkomstandigheden.

E.: f.akcay@tinttotaal.nl

Faruk
image

Draagt zorg voor het accuraat opstellen van offertes, aanmaken van orders en het inplannen van de projecten. De projecten worden afgestemd op de wensen, verwachtingen en behoeftes van de klant.

E.: o.akcay@tinttotaal.nl
M.: 06 2144 75 53

Osman
image

Het ontwerpen van een autobelettering, drukwerk of de volledige huisstijl, daar ligt het specialisme van Selim en hij pakt dit dan ook met alle plezier op.

E.: s.gokhan@tinttotaal.nl

Selim
image

Wat je wens ook is, Masha maakt van creatieve ideeën realiteit. Ze is een echte teamplayer met oog voor detail.


Masha
image

De eerste aanspreekpersoon binnen TintTotaal, ook wel het visitekaartje van het bedrijf genoemd. Voor algemene vragen staat Michiel je graag te woord.

E.: m.garnier@tinttotaal.nl

Michiel
image

Cidem draagt zorg voor het debiteuren- en crediteurenbeheer binnen TintTotaal en alles wat daarbij komt kijken.

E.: administratie@tinttotaal.nl

Cidem
image

Sanne is onze gecertificeerde PPF (Paint Protection Film) specialist in cardetailing. Zij kan als geen ander ieder voertuig beschermen (Xpel PPF), reinigen, polijsten en ontchromen. Elk voertuig is bij Sanne in goede handen.


Sanne
image

Gedetailleerde montagewerkzaamheden voert Shafiq als geen ander uit. Bij het bestickeren van voertuigen of het wrappen van bewerkelijke ondergronden is Shafiq het meest in zijn element.


Shafiq
image

Ali is onze nieuwe aanwinst bij TintTotaal. Het bestickeren van ramen tot het professioneel wrappen van voertuigen, voor Ali is het kat in 't bakkie. Hij is multi-inzetbaar en voelt zich als een vis in het water binnen het team.


Ali
image

De werkvoorbereiding zorgt ervoor dat de materialen montageklaar voorbereid worden voor de uitvoerende monteurs. Vakkundig te werk gaan en oog voor details staan hoog in het vaandel.


Aziz
image

Boy, een manusje van alles! Een professional in het voorbereiden van opdrachten, ontwerpen en maken van reclameborden, belettering en andere signproducten bij Tinttotaal.


Boy

Wat onze klanten zeggen

Vele tevreden klanten gingen u al voor, en daar zijn wij trots op

Wij zijn zeer tevreden en blij met het resultaat van onze raambestickering met full colour print en zandstraalfolie! Tinttotaal’s manier van werken is erg professioneel, hiervoor onze complimenten.
Ook de monteur was zeer vriendelijk en heeft echt vakwerk geleverd.

quote

image Monique den Ouden
Assistant Secretary U.S. Wheat Associates

Wij werken al een lange tijd met grote tevredenheid samen met TintTotaal.
De service is perfect. Ze denken goed mee om tot een passende oplossing te komen, zeker omdat onze aanvragen vaak geen standaard materialen betreffen.De kwaliteit is uitstekend en ze leveren zonder uitzondering binnen de gestelde deadlines en budgetten.
Kortom, een perfecte partner voor ons bureau!

quote

image Daniel van den Heuvel
Bureau Kellerman