Over ons - TintTotaal | Full-Service partner in bedrijfsreclame

Jouw reclamebureau uit Amsterdam

Wij zijn jouw allround signbedrijf en reclamebureau waar perfectie de standaard is.
Wij garanderen 100% resultaat met de best haalbare kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Alles begint bij een goed gesprek met een lekkere kop koffie. Onze vakmensen denken graag met je mee, of het nou gaat om een simpele bestickering of opvallende gevelreclame, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Van raamfolies voor gebouwen en kantoren tot een volledige huisstijlproductie behoren tot één van de vele mogelijkheden.
Alles onder één dak waar alles mogelijk is, van advies, ontwerp en productie tot montage! Zelfs het aanvragen van een vergunning kunnen wij in een handomdraai regelen.
 

Over ons 1

Over ons 2

Wij geloven dat reclame effectief moet zijn voor je onderneming, vereniging of product. Benieuwd naar onze professionele expertise? Kom gerust een keer langs bij één van onze vormgevers, wij ontwerpen en bedenken de meest creatieve dingen.
Ons enthousiaste team staat voor je klaar, indien nodig ook in het weekend. Jouw deadline is immers onze deadline.

Wij beschikken over de nieuwste machines met de laatste technologieën en produceren vrijwel alles op eigen locatie. Hierdoor kunnen wij sneller schakelen en is het bij bepaalde projecten mogelijk om dezelfde dag te leveren.

Doordat wij eco-solvent printen op pvc-vrije media, zijn wij vanuit de gemeente Amsterdam benoemd tot meest duurzame ondernemer in het MKB. Daar zijn wij bij Tinttotaal natuurlijk apetrots op.
Tinttotaal is een erkend signbedrijf en aangesloten bij de SIBON en VSBN vak brancheorganisatie en onderdeel van Amsterdam Creative.

productie

Over ons 3

Tinttotaal is uw vakkundige full-service partner in reclame!

Ons Team

Een team vol enthousiasten en professionals

image

De marketing medewerker zorgt voor de exposure van wat we te bieden hebben en welke mogelijkheden hiervoor zijn en houdt de groei hiervan in de gaten.

E.: s.akcay@tinttotaal.nl

Sahin
image

Het afdelingshoofd houdt toezicht binnen de studio en zorgt daarnaast voor verbetering van producten, processen en werkomstandigheden.

E.: f.akcay@tinttotaal.nl

Faruk
image

Draagt zorg voor het accuraat opstellen van offertes, aanmaken van orders en het inplannen van de projecten. De projecten worden afgestemd op de wensen, verwachtingen en behoeftes van de klant.

E.: o.akcay@tinttotaal.nl

Osman
image

Daar waar het allemaal begint, het ontwerp, ook wel het brein genoemd. Met creatieve ideeën alleen ben je er nog niet, hoe zet je dit op papier en werk je het verder uit?

E.: m.zeijl@tinttotaal.nl

Mineke
image

Jeroen is helemaal in zijn element bij het opzetten van de complexere ontwerpen, hoe complexer hoe uitdagender is zijn motto.

E.: j.giesen@tinttotaal.nl

Jeroen
image

Het ontwerpen van een autobelettering, drukwerk of de volledige huisstijl, daar ligt het specialisme van Selim en hij pakt dit dan ook met alle plezier op.

E.: s.gokhan@tinttotaal.nl

Selim
image

De eerste aanspreekpersoon binnen TintTotaal, ook wel het visitekaartje van het bedrijf genoemd. Voor algemene vragen staat Michiel je graag te woord.

E.: m.garnier@tinttotaal.nl

Michiel
image

Cidem draagt zorg voor het debiteuren- en crediteurenbeheer binnen TintTotaal en alles wat daarbij komt kijken.

E.: administratie@tinttotaal.nl

Cidem
image

Louise houdt zich bezig met (het stimuleren van) de verkoop van producten en diensten. Het opbouwen van klantrelaties is een belangrijk onderdeel hiervan.

E.: l.schagen@tinttotaal.nl

Louise
image


Kenneth
image


Quincy
image

Rico is gespecialiseerd in het wrappen van voertuigen. Ook een hoger segment auto kun je met een gerust hart aan hem toevertrouwen!


Rico
image

Draagt zorg voor de uitvoering van de dagelijkse allround bestickeringen in de werkplaats. Voertuigen, reclameborden of POS-materialen, Warand bestickert deze nog net niet met de ogen dicht, en gelukkig maar :)


Warand
image

Het bestickeren van alle soorten voertuigen en andere objecten valt onder de dagelijkse werkzaamheden van Mike. Daarnaast beheerst hij ook de vaardigheden als het om detail wraps bij voertuigen gaat.


Mike
image

Gedetailleerde montagewerkzaamheden voert Shafiq als geen ander uit. Bij het bestickeren van voertuigen of het wrappen van bewerkelijke ondergronden is Shafiq het meest in zijn element.


Shafiq
image


Daan
image

Marco is specialist in het blinderen van autoruiten, maar ook het smoken van autolichten en het aanbrengen van zonnebanden op de voorruit.


Marco
image

De werkvoorbereiding zorgt ervoor dat de materialen montageklaar voorbereid worden voor de uitvoerende monteurs. Vakkundig te werk gaan en oog voor details staan hoog in het vaandel.


Ramo
image

De werkvoorbereiding zorgt ervoor dat de materialen montageklaar voorbereid worden voor de uitvoerende monteurs. Vakkundig te werk gaan en oog voor details staan hoog in het vaandel.


Aziz
image


Sanne
image

De handige duizendpoot met veel affiniteit voor print en sign


Marvin
image


Word jij onze nieuwe collega?

Wat onze klanten zeggen

Vele tevreden klanten gingen u al voor, en daar zijn wij trots op

Wij zijn zeer tevreden en blij met het resultaat van onze raambestickering met full colour print en zandstraalfolie! Tinttotaal’s manier van werken is erg professioneel, hiervoor onze complimenten.
Ook de monteur was zeer vriendelijk en heeft echt vakwerk geleverd.

quote

image Monique den Ouden
Assistant Secretary U.S. Wheat Associates

Wij werken al een lange tijd met grote tevredenheid samen met TintTotaal.
De service is perfect. Ze denken goed mee om tot een passende oplossing te komen, zeker omdat onze aanvragen vaak geen standaard materialen betreffen.De kwaliteit is uitstekend en ze leveren zonder uitzondering binnen de gestelde deadlines en budgetten.
Kortom, een perfecte partner voor ons bureau!

quote

image Daniel van den Heuvel
Bureau Kellerman

[elfsight_instagram_feed id="1"]
TintTotaal – Uw full-service Reclamespecialist!
TintTotaal – Uw full-service Reclamespecialist!
Brand of Amsterdam Creative | 200+ Google reviews 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐
This is default text for notification bar