Home / Over / Werken Bij Tinttotaal / Sign Monteur Buitendienst

Waarom werken bij TintTotaal

Wie op zoek is naar een standaard kantoorbaan met repetitieve werkzaamheden, zit bij TintTotaal op de verkeerde plek. Ons team maakt namelijk elke dag unieke ontwerpen voor de grootste namen die jij je kan bedenken. Heineken, Coca Cola en HelloFresh: zomaar een greep uit de merken die wij bedienen.

Werken bij TintTotaal betekent dat je onderdeel wordt van een klein team waarin je volledige verantwoordelijkheid over een eigen takenpakket krijgt. Stilzitten doe je niet. Met je handen werken en ontwerpen fysiek produceren juist wel! Raamfolies, 3D ontwerpen, lichtreclame en carwrap: productiewerk bij TintTotaal is veelzijdig en uitdagend. Je werk voer je uit in de werkplaats of in de DTP-studio, afhankelijk van jouw positie binnen het team. Doorgroeien naar een specialistische functie? Groeit ons bedrijf, dan doe jij dat ook!

Sollicitatie proces

Sign monteur buitendienst

Tinttotaal-stap1

Stap 1

Solliciteren & Motivatie

Heb jij een vacature gezien binnen ons team? Mooi zo! Stuur ons jouw CV en jouw motivatiebrief van ongeveer 300 woorden waarin je jouw beweegredenen en ervaring toelicht. Heb je in het verleden aan creatieve ontwerpen gewerkt, bijvoorbeeld voor een opleiding of een werkgever? Stuur je portfolio dan vooral mee! Verras ons, we zijn erg benieuwd!

Stap 2

Gesprek op locatie

Zijn wij overtuigd van jouw motivatie en van jouw ervaring? Dan nodigen we je uit bij ons op locatie in Amsterdam Sloterdijk. We leren je graag kennen en jij hebt de kans om onze studio en werkplaats te zien.
Garden Chief bbq vlees close-up
Garden Chief buitenkeuken render

Stap 3

Voorstel indiensttreding

Goed gesprek gehad? Check! Dan laten we jou weten dat je bent aangenomen en dat we je een voorstel doen om bij ons aan de slag te gaan. We verwelkomen jou met alle plezier in ons team en kijken uit naar je eerste werkdag!

Over de functie

TintTotaal is per direct op zoek naar een sign monteur buitendienst. Een gevarieerde baan waarin je nauw samenwerkt met ons in-house design-, productie- en voorbereidingsteam. Als sign monteur buitendienst bij TintTotaal zorg jij voor de montage van zeer uiteenlopende projecten in de buitendienst bij onze gerenommeerde opdrachtgevers op locatie. Je volgt daarbij de digitale voorbeelden en impressies van onze design studio.

Ons Sibon erkend full service sign bedrijf biedt een breed productassortiment waardoor de montagewerkzaamheden zeer divers zijn. De werkzaamheden variëren van het plaatsen van raam- en gevel bestickeringen en het monteren van (verlichte) gevelreclame, tot het opleveren van complete custom made sign projecten. Je werkt samen in een team van enthousiaste en ervaren collega’s.

 

Over TintTotaal:

Bij ons wordt met passie gewerkt aan de meest te gekke en uiteenlopende creatieve projecten. In 2008 opgericht en uitgegroeid tot ons mooie bedrijf waar we met z’n allen bere trots op zijn. We staan dan ook altijd te popelen om de wensen of ideeën van onze klanten tot leven te brengen.

Met ons eigen kick ass design team en monteurs die van wanten weten staan we ze graag van A-Z bij met hun volgende plannen! Je komt te werken in een hecht team met collega’s die allemaal hun eigen specialiteit hebben. Een ambitieus en gedreven team waar veel ruimte en vrijheid is voor initiatief. Zie jij een kans, dan pak jij die met beide handen aan.

You get

 • Een passende beloning op basis van jouw kennis en ervaring en uitzicht op een vast contract volgens de sign CAO
 • Bedrijfsbus
 • Een goede werksfeer waar hard werken en gezelligheid naast elkaar staan
 • Overwerk als tijd-voor-tijd
 • Veel vrijheid voor eigen initiatief
 • Samenwerken binnen een team met gemotiveerde collega’s
 • Modern materiaal en bedrijfskleding
 • Lunch wordt verzorgd
 • Vrijdagmiddagborrels

Must haves

 • Creativiteit, materiaalkennis en technisch inzicht
 • Je bent fysiek in goede conditie
 • Je bent handig en denkt in oplossingen
 • Je hebt een B-Rijbewijs op zak
 • Je hebt ervaring in de signbranche
Terug naar overzicht

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl