Home / Over / Werken Bij Tinttotaal / Sign Monteur Binnendienst

Waarom werken bij TintTotaal

Wie op zoek is naar een standaard kantoorbaan met repetitieve werkzaamheden, zit bij TintTotaal op de verkeerde plek. Ons team maakt namelijk elke dag unieke ontwerpen voor de grootste namen die jij je kan bedenken. Heineken, Coca Cola en HelloFresh: zomaar een greep uit de merken die wij bedienen.

Werken bij TintTotaal betekent dat je onderdeel wordt van een klein team waarin je volledige verantwoordelijkheid over een eigen takenpakket krijgt. Stilzitten doe je niet. Met je handen werken en ontwerpen fysiek produceren juist wel! Raamfolies, 3D ontwerpen, lichtreclame en carwrap: productiewerk bij TintTotaal is veelzijdig en uitdagend. Je werk voer je uit in de werkplaats of in de DTP-studio, afhankelijk van jouw positie binnen het team. Doorgroeien naar een specialistische functie? Groeit ons bedrijf, dan doe jij dat ook!

Sollicitatie proces

Sign monteur binnendienst

Tinttotaal-stap1

Stap 1

Solliciteren & Motivatie

Heb jij een vacature gezien binnen ons team? Mooi zo! Stuur ons jouw CV en jouw motivatiebrief van ongeveer 300 woorden waarin je jouw beweegredenen en ervaring toelicht. Heb je in het verleden aan creatieve ontwerpen gewerkt, bijvoorbeeld voor een opleiding of een werkgever? Stuur je portfolio dan vooral mee! Verras ons, we zijn erg benieuwd!

Stap 2

Gesprek op locatie

Zijn wij overtuigd van jouw motivatie en van jouw ervaring? Dan nodigen we je uit bij ons op locatie in Amsterdam Sloterdijk. We leren je graag kennen en jij hebt de kans om onze studio en werkplaats te zien.
Garden Chief bbq vlees close-up
Garden Chief buitenkeuken render

Stap 3

Voorstel indiensttreding

Goed gesprek gehad? Check! Dan laten we jou weten dat je bent aangenomen en dat we je een voorstel doen om bij ons aan de slag te gaan. We verwelkomen jou met alle plezier in ons team en kijken uit naar je eerste werkdag!

Over de functie

Per direct zijn wij opzoek naar een ervaren signmaker om ons alsmaar groter wordende klantenkring te bedienen. Tinttotaal Reclame is een creatieve organisatie welke opereert in een dynamische branche. Wij zijn onder meer gespecialiseerd op het gebied van signing en automotive styling. Binnen Tinttotaal Reclame werken wij met een jong, gedreven en ambitieus team.

 

Wat houdt het werk in?
Het aanbrengen van bestickeringen op voertuigen en reclameobjecten bij ons in de werkplaats.
Denk hierbij aan beletteringen, full colour prints op verschillende ondergronden zoals borden en diverse promotiematerialen.

You get

  • Goede salariëring en secundaire voorwaarden
  • Opleiding en training mogelijkheden
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf
  • Lunch wordt verzorgd
  • Vrijdagmiddagborrel

Must haves

  • Iemand met ervaring op het gebied van signing.
  • Verzorgd voorkomen, zorgvuldige en nette werkwijze
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Stressbestendig
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Terug naar overzicht

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl