Home / Squid Raambekleding Beschermt Privacy Zonder Uitzichtverlies

SQUID RAAMBEKLEDING BESCHERMT PRIVACY ZONDER UITZICHTVERLIES

24.07.2023.

Squid raambekleding is een zelfklevende, transparante stof die van binnen naar buiten doorzichtig is, maar die overdag de inkijk belemmert

Het effect van Squid raambekleding op je raam kan je vergelijken met dat van een glasgordijn of voile. Voorbijgangers kunnen niet naar binnen gluren terwijl jij wél van het buitenzicht kunt genieten en er voldoende daglicht binnenkomt. Dit in tegenstelling tot een vinyl raamfolie waar je minder doorheen kan kijken en 40% van jouw daglicht wegneemt zoals zandstraalfolie.

Ook ’s avonds zorgt het ervoor dat u in een gezellige cocon zit. Wanneer het donkerder wordt buiten dan binnen, wordt de inkijk veel minder belemmerd maar dat is bij alle soorten privacyfolies het geval, zo ook bij one way vision folie.

Te installeren zonder ophangsysteem en geschikt voor elk interieur en elk raam, onafhankelijk van de vorm en de grootte

Heb je ronde, driehoekige of ruitvormige ramen? Wil je de raambekleding op een dakraam, een glazen koepel of in je veranda plaatsen? Zolang je raam van glas is, past het erop. Het raamtextiel wordt immers op maat gesneden. Ideaal voor kleine raampjes naast de voordeur, maar ook voor grote raamoppervlakken. Die kunnen we met de nodige precisie zonder zichtbare naad installeren.

Dankzij het minimalistische karakter past deze raamdecoratie binnen elk interieur en bij elk type architectuur. De zes kleuren zijn heel precies gekozen zodat ze ook bij jouw interieur aansluiten. Laat je inspireren door het effect in de kleuren Chalk, Bone, Oak, Ash, Rock en Coal.

Stijlvol én praktisch

Squid heeft haar unieke textuur te danken aan haar productietechniek. Het textiel wordt geweven met polyester garens en geniet zo van een zachte en warme uitstraling. Ondanks de textielstructuur is het eenvoudig te reinigen.

Het textiel kan temperaturen aan tot 60°C en is brandvertragend (M1/B1). Dat betekent dat je het in ruimtes kan gebruiken waar strenge brandnormen gelden. Ook vocht is geen probleem voor de kleefkracht van het raamtextiel. Bovendien laat de geweven structuur ook toepassingen toe op HR++(+)-glas of hoogrendementsglas.. Je kan het dus met een gerust hart op ramen in je badkamer, garage, keuken of wasruimte laten installeren.

Een derde minder zonnewarmte

Zonnewarmte wordt twee keer geweerd wanneer je deze raambekleding gebruikt. Je hebt allereerst geen luchtlaag tussen je zonwerende materiaal en het glas van je raam. Ten tweede reflecteert het textiel een deel van het zonlicht. Zo hou je de warmte tegen voor die binnenkomt. Afhankelijk van de kleur wordt 25% tot 36% van de zonne-energie weerkaatst. De ervaring leert dat de gevoelstemperatuur met minstens 3°C vermindert. Voor zonwerende folie zonder structuur hebben wij ook vele oplossingen.

De voordelen op een rijtje:

• VEELZIJDIG
De enige raambekleding die op elk type en op elke vorm van raam aangebracht kan worden. Het textiel is zowel vocht- als hittebestendig en is uitermate geschikt voor maatwerk of speciale toepassingen
• TRANSPARANTIE EN PRIVACY
Transparante stof die het mogelijk maakt overdag naar buiten te kijken, maar die de inkijk naar binnen sterk belemmert. Je geniet dus van je privacy én van je uitzicht
• STIJLVOL
Textiel met een mooie, natuurlijke uitstraling. De unieke textuur maakt het bovendien praktisch in onderhoud en geschikt voor elk interieur en type architectuur. De zes kleuren zijn precies gekozen het ook perfect bij uw inrichting past
• ZONWEREND
Houdt een groot deel van de zonnewarmte buiten en is zo ideaal als zonwerende oplossing. Bestand tegen zware zonne-intensiteit en extreme luchtvochtigheid. Open ademend textiel en compatibel met HR++(+)-glas of hoogrendementsglas (enkel de zwarte versie mag niet gebruikt worden op dit type glas)

Vakkundige montage door TintTotaal

TintTotaal monteert de prachtige textiel raambekleding vakkundig en snel voor je! Neem gerust per e-mail of telefonisch contact met ons op voor meer informatie of kom langs op locatie om stalen te bekijken.

Aanvraagformulier

  VRAAG EEN vrijblijvende OFFERTE AAN

  • Contactinformatie
  • Voertuig specificaties


  • Toelichting

  Gerelateerde artikelen

  Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl