Opvallende raamreclame zonder uitzichtverlies voor autoruiten en winkelpuien

One way vision, je hebt het vast al eens gezien, winkelruiten of stadsbussen die bedrukt zijn. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van deze folie, oftewel gaatjesfolie. One way vision folie is geperforeerde folie voor reclame-uitingen die full colour bedrukt wordt maar waardoor je nog steeds naar buiten kunt kijken. Elk ontwerp is mogelijk op deze folie.

image

image

image

Gaatjesfolie met zicht naar buiten

One way vision folie is gaatjesfolie met talloze kleine perforaties. Aan de bedrukte kant valt niet op dat er kleine gaatjes in de folie zitten, waardoor de boodschap duidelijk overkomt. Als je vanaf de achterkant door de folie kijkt zie je haast niet dat er folie op de ruit is aangebracht. One way vision folie oftewel gaatjesfolie is geschikt voor winkelramen en ruiten van auto’s en bussen.

Hoe werkt one way vision folie?

Het menselijk oog volgt de wetten van fysica en optica. Eén van deze wetten houdt in dat het oog de neiging heeft heldere kleuren eerder te zien dan donkere kleuren. Wanneer een One Way Vision graphic is geprint en aangebracht op een raam, is deze opgebouwd uit meerdere kleuren en geprint op de witte zijde van het vinyl. De gaatjes bevatten geen inkt en lijken hierdoor donker. Als je aan de buitenzijde kijkt zal het oog zich vooral focussen op de heldere kleuren en ziet de print daardoor als een solide vinyl. De binnenzijde van het vinyl is juist zwart van kleur en wordt daarom genegeerd als het oog zich focust op de heldere kleuren van de buitenwereld. Hierdoor kijk je als het ware dwars door de folie heen.

Van ontwerp tot montage

TintTotaal is een ervaren leverancier voor raamfolie zoals one way vision folie. In onze eigen ontwerpstudio maken we een ontwerp, waarna onze technische mensen de ramen voorzien van deze folie.

Neem gerust contact op voor meer informatie of advies over deze folie of onze andere raamfolies.

Doe het zelf

Wil je losse folie bestellen en het zelf monteren? Hiervoor kun je terecht in onze raamfolie webshop Raamfolietotaal.nl

Uw contactpersoon:

image

BEL MIJ TERUG