Squid textielfolie: de ideale raambekleding voor huis & kantoor

Squid textielfolie is een stijlvolle en veelzijdige zelfklevende raambekleding die privacy geeft zonder het uitzicht te belemmeren. Daardoor is de folie ideaal voor ramen in huis en op kantoor waar je meer privacy wilt hebben, maar het werkt ook zonwerend en brandvertragend. Overdag kun je door de folie van binnen naar buiten kijken, maar van buiten naar binnen wordt de inkijk tegengehouden. Zoals bij alle privacy folies wordt de inkijk als het buiten donkerder is dan binnen minder belemmerd.

image

image

image

Chique en hygiënisch

Qua werking lijkt het op zandstraalfolie of een glasgordijn. Maar Squid textielfolie is chiquer dan zandstraalfolie door de fijne stuctuur en de warme uitstraling en praktischer en hygiënischer dan een loshangend gordijn. Bovendien is het te verkrijgen in 6 tinten, te weten Chalk, Bone, Oak, Ash, Rock en Coal waardoor het in elk interieur past en bij elke architectuurstijl optimaal tot zijn recht komt.
De textielfolie is geweven van polyester garen maar is ondanks de structuur zeer eenvoudig schoon te houden.

Voor elk raam en interieur

Omdat er voor deze raambekleding geen ophangsysteem nodig is gebruik je optimaal het gehele raamoppervlak en behoud je de maximale lichtinval. Omdat het op maat gesneden kan worden is het geschikt voor elk raam, dakraam, glazen koepel of veranda. Zelfs ronde, driehoekige of ruitvormige ramen kunnen bekleed worden voor een unieke uitstraling! Dit kan ongeacht de grootte van de ramen omdat we grote raamoppervlakken met de nodige precisie zonder zichtbare naad vakkundig en snel kunnen installeren.

35% minder zonnewarmte

Doordat er bij gebruik van textielfolie geen luchtlaag tussen de raambekleding en het raam zit en omdat de folie een deel van het zonlicht weerkaatst heb je ook nog het voordeel van warmtewering. Afhangend van de gekozen tint profiteer je van 25% tot 36% zonwering wat betekend dat de gevoelstemperatuur minstens 3 graden lager komt te liggen dan zonder toepassing van de textielfolie.
Ook op dak- of schuiframen die gericht zijn op het zuiden, glazen daken, dakkoepels en alle andere denkbare ramen kan de textielfolie toegepast worden. Dankzij de geweven structuur kun je Squid raamfolie op HR++(+)-glas of hoogrendementsglas gebruiken, dit in tegenstelling tot een plastic raamfolie of vinyl. De lijm noch het textiel ondervinden nadelige effecten van zware UV-stralen.

Een veilig gevoel: brandvertragend en vochtbestendig

Doordat de folie temperaturen tot 60 graden celcius aankan is het tevens brandvertragend. Dus ook in ruimtes waar strenge brandnormen gelden is het een ideale toepassing voor meer privacy en sfeer. Ook heeft vocht geen invloed op de kleefkracht van deze raamfolie. Dus ook al ideaal voor de ramen in wat vochtigere ruimtes zoals de badkamer, garage, keuken of wasruimte.

Waarom kiezen voor squid raamfolie?

• Het is veelzijdig: toepasbaar op elk type, vorm en grotte raam en daardoor uitermate geschikt voor maatwerk en speciale raampartijen
• Het is transparant maar geeft toch de nodige privacy: overdag kun je naar buiten kijken terwijl de inkijk naar binnen sterk belemmert wordt en je kunt blijven genieten van je privacy én van je uitzicht
• Het staat chique: het textiel heeft een mooie, natuurlijke uitstraling en is verkrijgbaar in zes tinten zodat deze altijd aansluit bij je interieur ongeacht de architectuurstijl
• Het is praktisch: de textuur maakt het onderhoud zeer makkelijk
• Het is ideaal als zonwerende oplossing: een groot deel van de zonnewarmte wordt buitengehouden terwijl de folie bestand is tegen zware zonne-intensiteit en extreme luchtvochtigheid

Neem gerust eens contact op voor meer informatie over dit prachtige raamtextiel of onze vakkundige, snelle montagemogelijkheden. Je kunt ook altijd langskomen om stalen van de verschillende tinten te bekijken onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.

Doe het zelf

Wil je losse folie bestellen en het zelf monteren? Hiervoor kun je terecht in onze raamfolie webshop Raamfolietotaal.nl

Aanvraagformulier