Squid textielfolie: de ideale raambekleding voor huis & kantoor

Squid textielfolie is een stijlvolle en veelzijdige zelfklevende raambekleding die privacy biedt zonder het uitzicht te belemmeren. Daardoor is de folie ideaal voor ramen in huis en op kantoor, kortom; alle plekken waar je meer privacy wilt verkrijgen. De folie werkt tevens zonwerend en brandvertragend. Overdag kun je door de folie van binnen naar buiten kijken, maar van buiten naar binnen wordt het zicht belemmerd. Zoals bij vele privacy folies wordt de inkijk als het buiten donkerder is dan binnen minder belemmerd.

image

image

image

Nieuw: Squid Opaak

Nieuw in ons assortiment is de Squid Opaak. Deze folie is de verbeterde versie van onze oude, vertrouwde Squid folie. De Opaak versie biedt alle voordelen van zijn broertje en meer. Zo is het dikker geweven dan de gewone versie en reflecteert het meer zonlicht, waardoor het koeler blijft in met Opaak getinte kamers.

 

Chique en hygiënisch

De werking van textielfolie lijkt veel op zandstraalfolie of een glasgordijn. Squid textielfolie is chiquer dan zandstraalfolie door de fijne structuur, de warme uitstraling en het praktische gebruik. Daarnaast is het stukken hygiënischer dan een loshangend gordijn.

Squid folie is te verkrijgen in maar liefst zes verschillende tinten: Chalk, Bone, Oak, Ash, Rock en Coal, waardoor het in ieder interieur of architectuurstijl past. De textielfolie is geweven van polyester garen, maar is ondanks de structuur zeer eenvoudig schoon te houden.

Zo maak je dus optimaal gebruik van jouw interieur door gebruik te maken van Squid textielfolie.

Voor elk raam en interieur

Omdat er voor deze raambekleding geen ophangsysteem nodig is, gebruik je optimaal het gehele raamoppervlak en behoud je de maximale lichtinval. Aangezien de textielfolie op maat gesneden kan worden, is het geschikt voor iedere raam, dakraam, glazen koepel of veranda. Zelfs ronde, driehoekige of ruitvormige ramen kunnen bekleed worden voor een unieke uitstraling. Ongeacht de grootte van de ramen kunnen wij met de nodige precisie grote raamoppervlakken -zonder zichtbare naad- vakkundig en snel installeren.

35% minder zonnewarmte

Doordat er bij gebruik van textielfolie geen luchtlaag tussen de raambekleding en het raam zit, en het feit dat de folie een deel van het zonlicht weerkaatst, heb je het voordeel van warmtewering. Afhangend van de gekozen tint profiteer je van 25% tot 36% zonwering. Dit houdt in dat de gevoelstemperatuur minstens 3 graden minder zal zijn i.t.t. het niet toepassen van textielfolie.
Ook op dak- of schuiframen die gericht zijn op het zuiden, glazen daken, dakkoepels en allerlei andere typen ramen kan de textielfolie toegepast worden. Dankzij de geweven structuur kun je Squid raamfolie op HR++(+)-glas of hoogrendementsglas gebruiken, dit in tegenstelling tot een simpele plastic raamfolie of vinyl. De lijm noch het textiel brengen nadelige effecten met zich mee wat betreft UV-straling.

Veiligheid voorop: Brandvertragend en vochtbestendig

Doordat de folie temperaturen tot 60 graden aankan, is het bovendien brandvertragend. In ruimtes waar strenge brandnormen gelden, is het een ideale toepassing voor meer privacy en sfeer. Daarnaast heeft vocht geen invloed op de kleefkracht van deze raamfolie. Ideaal dus voor ramen die zich ruimtes bevinden zoals de badkamer, garage, keuken of wasruimte.

Waarom kiezen voor Squid raamfolie?

• Het is veelzijdig: toepasbaar op elk type, vorm en grootte raam en daardoor uitermate geschikt voor maatwerk en speciale raampartijen
• Het is transparant maar geeft toch de nodige privacy: overdag kun je naar buiten kijken terwijl de inkijk naar binnen sterk belemmert wordt en je kunt blijven genieten van je privacy én van je uitzicht
• Een chique uitstraling: het textiel heeft een mooie, natuurlijke uitstraling en is verkrijgbaar in zes verschillende tinten, zo kun je textielfolie afstemmen op de kleuren van het interieur.
• Het is praktisch: de textuur maakt onderhoud zeer eenvoudig, een kind kan de was doen.
• Het is ideaal als zonwerende oplossing: een groot deel van de zonnewarmte wordt geabsorbeerd, tegelijkertijd is de folie bestendig voor sterke zonnestralingsintensiteit en extreme luchtvochtigheid.

Neem gerust contact op voor meer informatie over dit prachtige raamtextiel of onze vakkundige en snelle montagemogelijkheden. Liever alles van dichtbij bekijken? Kom gerust bij ons langs om stalen van verschillende tinten te bekijken. Natuurlijk onder het genot van een heerlijk kop koffie…

Doe het zelf

Wil je losse folie bestellen en het liever zelf aanbrengen? Ga dan naar onze Raamfolie Webshop Raamfolietotaal.nl

Uw contactpersoon:

image

BEL MIJ TERUG