Stickers voor verschillende toepassingen

Als je aan stickers denkt denk je al gauw aan standaard rechthoekig of rond. Maar wij leveren stickers in zeer uiteenlopende materialen voor alle toepassingen. Van kleine etiket- of keuringsstickers tot full colour per strekkende meter voor gevelreclame of raambelettering. Deze materialen kunnen ook geplot ofwel uitgesneden worden waardoor je contourgesneden stickers krijgt in elke gewenste vorm. Desgewenst worden ze gelamineerd ter bescherming tegen krassen en UV-stralen. Dit kan glanzend of mat zijn.

image

image

image

Stickermaterialen voor alle soorten stickers

Er zijn diverse soorten materialen leverbaar voor verschillende toepassingen:
Monomeer vinyl
Monomeer vinyl is door de scherpe prijs uitermate geschikt voor promotionele toepassingen. De stickers worden digitaal geprint in enkele of full colour kleuren, daarnaast kun je ook nog kiezen uit volvlak- of contour gesneden. De levensduur buiten is bij de gelamineerde stickers gemiddeld 2 jaar. Het promotionele vinyl is tevens makkelijker weer te verwijderen.
Polymeer vinyl
Polymeer vinyl heeft dezelfde uitstraling als monomeer vinyl, de lijmlaag en levensduur is alleen anders. Polymeer stickervinyl is een hoogwaardig stickermateriaal voor toepassingen met een permanente levensduur van gemiddeld 5-7 jaar. Zonder krimp of kleurverlies ideaal voor buitentoepassingen en geschikt voor lichtgebogen ondergronden.
Cast vinyl
Cast ofwel gegoten vinyl is met warmte vervormbaar en dus ideaal geschikt voor extreem gebogen ondergronden. Cast vinyl wordt het meest gebruikt om auto’s of andere voertuigen of objecten volledig in te pakken (ook wel wrapping genoemd) en zo om te toveren in een rijdend reclame object. Cast vinyl is zeer geschikt voor toepassingen met een permanente levensduur van gemiddeld 7-10 jaar maar is ook verkrijgbaar met een makkelijk te verwijderen lijmlaag voor promotionele wraps.

Dit zijn een aantal opties maar we hebben nog veel meer materiaal, bijvoorbeeld verschillende opties voor raambelettering. Mocht je specifieke wensen hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor je klaar om de creatieve wensen te vervullen.

Aanvraagformulier    VRAAG EEN vrijblijvende OFFERTE AAN

    • Contactinformatie
    • Voertuig specificaties


    • Toelichting