Interieurstyling van klein tot groot

Interieurstyling of restyling is de manier om een bedrijfspand die mooie, nieuwe look te geven. Kan je interieur wel een upgrade gebruiken, maar zie je op tegen een hele verbouwing met stof en lawaai? Dan biedt een full colour wallprint op zelfklevend textielbehang de oplossing. Maar een mooi textielframe aan de muur, aan het plafond of bestickering met hoogwaardige architectural finishes kan ook de oplossing bieden. Dit valt niet te onderscheiden van echt hout en is er in verschillende soorten, zoals bijvoorbeeld brushed aluminium. Restyling is de manier om jouw bedrijfspand een nieuwe uitstraling te geven.

image
Styling van het interieur

Interieurstyling Tinttotaal

image
Interieurstyling op maat

Interieurstyling Tint Totaal

image
Interieurstyling aan de hand van een thema

Interieur styling

3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes worden gebruikt bij interieurrestyling door designers en architecten in de hele wereld als decoratief materiaal. Deze afwerking geeft bijna een ongelimiteerde creatieve vrijheid, terwijl de optie om het ter plekke in elke situatie aan te brengen een kostenefficiënte renovatie mogelijk maakt. De ‘Single Color’ familie bevat zachte en levendige kleuren patronen.

Mogelijkheden voor interieurstyling

• Esthetiek: DI-NOC Architectural Finishes creëert op realistische wijze de effecten van natuurlijke materialen, met een onvoorstelbare gelijkenis. DI-NOC levert de look & feel die u wilt, tegen een gunstige prijs;
• Restyle en hergebruik – Snel en eenvoudig aan te brengen, met een minimale kans op fouten en afval, om zo bestaande materialen weer een nieuwe uitstraling te geven;
• Eenvoudige applicatie: 3M Comply™ Adhesive Technology laat lucht ontsnappen door dunne luchtkanaaltjes in de lijmlaag voor een snelle applicatie, vrij van luchtbubbels. De kleefkracht op bijna elke ondergrond blijft optimaal!

Laat ons interieurstyling advies op maat geven.

Interieur 1 DI-NOC brochure

De voordelen van onze EasyFix frames

EasyFix textielframes zijn een unieke combinatie tussen textiel en een aluminium profielraam en combineert tevens een elegante uitstraling met de mogelijkheid om de visuals snel te verwisselen. De frames onderscheiden zich duidelijk van ander ‘Point – of – Sale’ materiaal. Het EasyFix frame-and-lock systeem heeft als voordelen dat het snel en eenvoudig gemonteerd kan worden, ook zonder ervaring. Ook worden de doeken aan de achterzijde rondom voorzien van een platte siliconen pees waardoor het doek eenvoudig in het frame is te plaatsen. Een ander bijkomend voordeel is dat de doeken kreukvrij zijn en zelfs wasbaar zijn in een wasmachine. Deze frames zijn niet alleen decoratief maar ook nog geluiddempend.

Frames met LED-verlichting

Naast de standaard uitvoeringen bieden wij ook het EasyFix textielframe met LED verlichting aan. Eindeloze mogelijkheden, duurzaam en met maar liefst 50% minder elektriciteitsverbruik.
Dit plug-in systeem is snel en eenvoudig in elkaar te zetten. Voorzien van haarscherpe beeldkwaliteit tot een maximale breedte van maar liefst 320 cm.

Interieur 1 Textielframes brochure

Neem gerust contact op om je wensen te bespreken.

Aanvraagformulier