Interieurstyling van klein tot groot

Interieurstyling of restyling is de manier om uw bedrijfspand die mooie nieuwe look te geven. Kan uw interieur wel een upgrade gebruiken maar ziet u op tegen een hele verbouwing met stof en lawaai? Dan biedt een full colour wallprint op zelfklevend textielbehang, een mooi textielframe aan de muur of aan het plafond(!) of bestickering met hoogwaardige architectural finishes folie die niet te onderscheiden zijn van echt hout in verschillende soorten of bijvoorbeeld brushed aluminium de ideale oplossing!


image


image


image

3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes worden gebruikt bij interieurstyling door designers en architecten in de hele wereld als decoratief materiaal. Deze afwerking geeft u bijna ongelimiteerde creatieve vrijheid, terwijl de optie om het ter plekke in elke situatie aan te brengen een kostenefficiënte renovatie mogelijk maakt. De ‘Single Color’ familie bevat zachte en levendige kleurpatronen.

Mogelijkheden voor interieurstyling

• Esthetiek: DI-NOC Architectural Finishes creeërt op realistische wijze de effecten van natuurlijke materialen , met een onvoorstelbare gelijkenis. DI-NOC levert de look & feel die u wilt, tegen een gunstige prijs.
• Restyle en hergebruik – Snel en eenvoudig aan te brengen, met een minimale kans op fouten en afval, om zo bestaande materialen weer een nieuwe uitstraling te geven.
• Eenvoudige applicatie: 3M Comply™ Adhesive Technology laat lucht ontsnappen door dunne luchtkanaaltjes in de lijmlaag voor een snelle applicatie, vrij van luchtbubbels. De kleefkracht op bijna elke ondergrond blijft optimaal!

De voordelen van onze EasyFix frames

EasyFix textielframes zijn een unieke combinatie tussen textiel en een aluminium profielraam en combineert tevens een elegante uitstraling met de mogelijkheid om de visuals snel te verwisselen. De frames onderscheiden zich duidelijk van ander ‘Point – of – Sale’ materiaal.Het EasyFix frame-and-lock systeem heeft als voordelen dat het snel en eenvoudig gemonteerd kan worden, ook zonder ervaring. Ook worden de doeken aan de achterzijde rondom voorzien van een platte silicone pees waardoor het doek eenvoudig in het frame is te plaatsen. Een ander bijkomend voordeel is dat de doeken kreukvrij zijn en zelfs wasbaar zijn in een wasmachine. Deze frames zijn niet alleen decoratief maar ook nog geluiddempend.

Frames met LED verlichting

Naast de standaard uitvoeringen bieden wij ook het EasyFix textielframe met LED verlichting aan. Eindeloze mogelijkheden, duurzaam en met maar liefst 50% minder elektriciteitsverbruik.
Dit plug-in systeem is snel en eenvoudig in elkaar te zetten. Voorzien van haarscherpe beeldkwaliteit tot een maximale breedte van maar liefst 320 cm.

U kunt natuurlijk ook beginnen met een mooie schoonloopmat met uw logo in de entree leggen.

DI-NOC brochure

Textielframes brochure

Aanvraagformulier