Home / 5 Redenen Om Je Auto Te Laten Bestickeren

5 REDENEN OM JE AUTO TE LATEN BESTICKEREN

30.05.2023.

Auto laten bestickeren? 5 redenen en voordelen!

Wil jij meer reclame maken voor je bedrijf? Doet dat dan met je auto. Je auto laten bestickeren biedt veel voordelen voor je bedrijf zoals meer sales, acquisitie of naamsbekendheid met bijvoorbeeld tijdelijke promotie. Onderstaand geven wij je vijf redenen om je auto te laten bestickeren. Lees onze interessante tips en laat je overtuigen van de vele voordelen van autobestickering.

1. Autobestickering is de meest eenvoudige manier van reclame maken

De eerste van onze vijf redenen om je auto te laten bestickeren is dat het zo effectief is om op deze manier reclame te maken voor je bedrijf. Een auto bezit je vanzelfsprekend om mee te rijden. Of je nu in een bedrijfswagen rijdt of in een bestickerde privé-auto, je maakt er altijd kilometers mee. Als je die auto laat bestickeren met reclame uitingen, neem je die reclame ook overal mee naartoe. Of je nu een privé ritje maakt voor je boodschappen of dagelijks veel zakelijke kilometers moet maken, jouw bedrijf wordt overal gespot. Bij het stoplicht, als hij geparkeerd staat, op de snelweg, in de stad, in de file, noem het maar op. Met autobestickering is jouw reclame boodschap dus direct zichtbaar voor een groot publiek. Handig als je snel bekendheid wilt!

2. De kracht van herhaling

Wist jij dat een gemiddelde reclame boodschap op je (bedrijfs)auto meer dan honderdzestig duizend keer per maand gezien wordt? Het Centraal Bureau voor Statistiek heeft dat onderzocht. Dit cijfer is een gemiddelde, dus als jij veel op de weg zit zal het aantal mensen dat de reclame boodschap op jouw auto leest alleen maar groter zijn. Uit dit onderzoek blijkt bovendien dat het aantal weggebruikers en het aantal gereden kilometers per maand jaarlijks toeneemt. Dat betekent natuurlijk ook dat het aantal mensen dat de komende jaren jouw reclame boodschap zal lezen groter wordt. Overigens is bedrijfsreclame niet alleen handig onderweg. Ook als je je auto parkeert wordt hij gezien – door een ieder die langsrijdt. Handig als je een lokaal bedrijf hebt en je parkeert je auto voor de deur of de plaatselijke supermarkt!

3. Je vergroot direct je naamsbekendheid

Natuurlijk is het handig als iedereen jouw autoreclame onderweg ziet. Daarmee mag je echter niet direct verwachten dat het zal leiden tot duizenden extra telefoontjes per maand. Krijg je niet veel respons in het begin, laat dan niet de moed zakken. Want reclame maken met het bestickeren van je auto zorgt tevens voor naamsbekendheid van je bedrijf. Hoe vaker mensen je bestickerde auto zien rijden, hoe eerder ze de naam van je bedrijf zullen onthouden. Dat wekt vertrouwen, zo werkt dat tenslotte met elke vorm van reclame. Wil je graag dat jouw bedrijfsnaam en bedrijfslogo lang blijft hangen? Zorg er dan voor dat je opvalt door eenvoud. Herkenbaarheid is belangrijk. De meeste mensen kijken maximaal drie seconden naar jouw bestickering. Lange namen of ingewikkelde logo’s werken dan niet. Laat daarnaast je bestickering aansluiten op je huisstijl en de sfeer die past bij jouw bedrijf.

4. Je auto wordt jouw visitekaartje

Wellicht een open deur, maar jouw bestickerde auto wordt direct het visitekaartje voor jouw bedrijf. Je auto laten bestickeren betekent dan ook vaak dat je wat relaxter rijdt op de weg. Tenslotte wil je wel dat jouw bedrijf als professioneel wordt gezien. Geen voorrang verlenen, te hard rijden of toeteren als je je ergert is niet direct reclame voor je bedrijf. Naast je rijgedrag is ook het uiterlijk van je auto van invloed op je boodschap. Heb je een smerige auto die duidelijk niet onderhouden is, dan kun je er van uitgaan dat mensen verwachten dat jouw werkstijl ook niet optimaal zal zijn. Zorg er daarom voor dat je je auto schoon houdt, dat je hem goed onderhoudt en dat je rustig rijdt.

5. Je auto laten bestickeren is een voordelige manier van reclame maken

De laatste van onze vijf redenen om je auto te laten bestickeren: je verdient er geld mee. De kosten zijn erg laag ten opzichte van de opbrengst. Het laten bestickeren van je auto kost in verhouding heel weinig en daardoor is het een ontzettend goede manier van reclame maken voor je bedrijf. Of je nu kiest voor carwrapping, het laten bestickeren van je auto of het zelf plakken van autostickers, je verdient er gegarandeerd geld mee. Natuurlijk zijn de kosten voor het laten bestickeren van je bedrijfswagen aftrekbaar van de belasting Niet alleen als je een bedrijfswagen hebt, maar ook als je ZZP’er bent en je privé auto laat bestickeren. Al met al een interessante constructie.

Heb jij je laten overtuigen door onze vijf redenen om je auto te laten bestickeren en wil jij ook geld verdienen met autobestickering? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie over de tarieven. Heb je vragen over onze autobestickering of carwrapping? Naam ook dan contact met ons op. Wij adviseren je graag!

Aanvraagformulier

    VRAAG EEN vrijblijvende OFFERTE AAN

    • Contactinformatie
    • Voertuig specificaties


    • Toelichting
    Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl