Home / Autoraamfolie

Autoraamfolie

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Hoog kwaliteit materiaal

Vakkundige afwerking

15+ jaar ervaring

Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Ruiten tinten met autoraamfolie

Bij Tinttotaal ben je aan het juiste adres voor het aanbrengen van zonwerende window film. Bellen en kreukels in je raamfolie behoren dan ook voorgoed tot het verleden! Wij beschikken over een stofvrije werkplaats, deze is speciaal ingericht voor het tinten van autoruiten. Wij maken gebruik van de beste window films van Xpel, het enige merk met een krasbestendige coating en een levenslange garantie. Onze folies zijn helder en verkrijgbaar in 4 verschillende tintpercentages. Alle folies zijn in onze showroom te bewonderen.

Autoraamfolie voor warmtelevering

De Xpel XR folie biedt naast alle voordelen van onze CS Black folie ook uitstekende hittewering. In sommige gevallen tot wel meer dan 80%. Het fijne hieraan is dat het veel koeler blijft in de auto. Dit maakt rijden in de zomer een stuk comfortabeler.

De airconditioning hoeft hierdoor ook niet hard aan te staan, wat weer kosten bespaart en beter is voor het milieu. Zelfs onze lichtste folie van 70% lichtdoorlaatbaarheid beschikt over deze warmtewering eigenschap. De folie is warmtewerend vanwege nano-keramische elementen. De keramische deeltjes die in de Xpel XR folie zijn verwerkt, filteren de infraroodstraling van zonlicht.

Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt

Meer privacy voor passagiers

Minder zon, geen blikken van buitenaf en ongestoord werken. Zomaar een paar voordelen die autoraamfolie opleveren. En daarnaast verbetert het uiterlijk van de auto ook. Zwarte, donkere ramen maken een auto nooit lelijker. Rijdt u met veel spullen achterin? Dan is autoraamfolie ideaal om geen zicht binnen de auto te krijgen.

De voordelen van autoraamfolie op een rijtje:

Waarom kiezen voor onze autoraamfolie?

Check
Autoraamfolie kan helpen om de warmte in de auto te verminderen door de hoeveelheid zonlicht die door het raam naar binnen komt te dempen.
Check
Autoraamfolie geeft meer privacy. Het kan voorkomen dat mensen naar binnen kijken
Check
Autoraamfolie kan helpen om de uitstraling van een auto te verbeteren. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en tinten, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren.
Tinttotaal werknemer die een auto wrapt
Werkwijze TintTotaal

Hoe wij tewerk gaan

Tinttotaal-stap1

Stap 1

Advies

Onze sign specialisten behandelen iedere aanvraag met uiterste zorg en voorzien deze van het juiste advies. Wij houden rekening met de situatie, soort uiting en uw budget.

Stap 2

Ontwerp

Ideeën omzetten naar een beeld dat is de passie van onze creatieve grafische vormgevers. Wij creëren uw boodschap naar een onderscheidend ontwerp.
Garden Chief bbq vlees close-up
Garden Chief buitenkeuken render

Stap 3

Productie

Wij beschikken over een eigen productie met modernste machines. Hiermee combineren wij de hoogste kwaliteit producten met snelle levertijden.

Stap 4

Montage

Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor het monteren van Reclame & Sign producten. Wij zijn een SI’BON gecertificeerd Erkend Sign bedrijf en daarmee heeft u keurmerk voor 100% klanttevredenheid.
Garden Chief bbq vlees close-up

Wij hebben gewerkt voor 100+
grote en kleine bedrijven

Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon
Google reviews Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon

Inspiratie autoraamfolie

Laatste nieuws

Echte impact maken met
een visueel ontwerp?

Of je nu zelf een ontwerp aanlevert of ons aan het denken zet:
TintTotaal brengt jouw visueel ontwerp tot leven! Deel je wens of idee met het team en je hoort snel van ons!
Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl