Autoramen laten blinderen

Sinds 2015 blinderen we ruiten voor auto’s van alle merken. We gebruiken een blinderingsfolie voor het ramen blinderen van het kwaliteitsmerk Xpel. Xpel is het top merk uit de USA. Dit betekent dat het product er niet alleen zeer mooi uitziet maar ook nog eens krasvast en zeer sterk is. Er is geen ander merk met deze hoge kwaliteit!

Prijzen voor B-stijl ramen tinten

image

image

image

image

image

image

* Prijzen voor blinderen zijn ex. BTW, inclusief montage en materiaal, met een garantie van 10 jaar, ongeacht het percentage folie

Verschillende percentages

Er zijn diverse tinten raamfolie verkrijgbaar. Wil je meer privacy of zijn vooral de looks belangrijk? Natuurlijk houden we rekening met de wetgeving rondom geblindeerde autoruiten. Van licht getint tot heel donkere autoruiten, zo’n beetje alles is mogelijk. Volgens de wet moeten de voorruit en ruiten in de voorportieren minimaal 55% lichtdoorlatend zijn. Verder mag je zelf bepalen hoe donker wij de autoruiten blinderen. Een heel sportief uiterlijk is zo voor elkaar door de autoruiten te blinderen met de juiste folie.

image

image

image

Veel voordelen aan ramen blinderen

Waarom ramen blinderen? De blindeerfolie houdt tot 47% van de warmte buiten, waardoor de airco minder energie verbruikt. Daarnaast filteren de geblindeerde ruiten 99% van de uv-straling en werken ze inbraak vertragend. Veiligheid: De folie van Xpel is in feite een laminaat. Daardoor is een ruit tot 5 keer sterker en is scherfwerend. In het geval van een ongeluk zullen de ruitsplinters op de folie blijven plakken, waardoor de kans op een letsel door glas veel minder wordt. En privacy in de auto is natuurlijk ook niet onbelangrijk!

  • – Privacy
  • – Bescherming tegen uv-straling
  • – Minder warmte in de auto
  • – Meer veiligheid bij glasbreuk (getest volgens de norm NEN prEN 12600)
  • – Strakke styling van uw auto

10 jaar garantie op de folie en montage

Onze vakmensen zorgen natuurlijk voor een vlekkeloze montage zonder luchtbelletjes, kreukels of stofdeeltjes. Toch kan er ook na montage altijd iets misgaan. Daarom krijg je van ons een certificaat voor 10 jaar garantie op loslaten, bellen, scheuren of verkleuren van de folie. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen.

Training blinderen

Heb je interesse om zelf te gaan blinderen? Bij ons Procarwrap filiaal aan de Condesatorweg worden ook een paar keer per jaar trainingen gegeven.

Aanvraagformulier