Autoramen laten blinderen

Sinds 2005 blinderen we ruiten voor auto’s van allerlei merken. Voor het blinderen van autoramen gebruiken wij blinderingsfolie van het merk Xpel. Xpel is dé folie uit de Verenigde Staten van top kwaliteit. Dit betekent dat de folie er niet alleen ontzettend mooi uitziet, maar ook nog eens krasvast en zeer sterk is. Er is geen ander merk met deze top kwaliteit! Daarom gebruiken wij bij TintTotaal als standaard de Xpel CS Black folie.

De Xpel XR folie zorgt er naast alle andere voordelen ook voor dat de hitte in de auto tot 85% kan worden verminderd. Het mooie hiervan is dat het in de auto veel koeler blijft, waardoor het comfortabeler is en de airconditioning niet zo hard aan hoeft te staan. Zelfs onze lichtste folie met een lichtdoorlaatbaarheid van 70% heeft deze hoge warmtewering. De folie is warmtewerend doordat deze gebruik maakt van een nano-keramische samenstelling. De keramische deeltjes die in de Xpel XR folie zijn verwerkt filteren de infraroodstraling van de zon.

Prijzen voor B-stijl (alles achter de voorstoelen) tinten:

  Prime CS Prime XR Ultra Chameleon
3-deurs hatchback 150,- 255,-  
5-deurs hatchback 195,- 330,-  
Sedan 225,- 385,-  
Coupé 195,- 330,-  
Station 245,- 415,-  
SUV/MPV 275,- 465,-  
       
Meerprijs voorportierramen 180,- 230,-  
Meerprijs voorruit 170,- 245,- 225,- (SUV en busjes 249,-)

Prijzen voor blinderen zijn ex. BTW, inclusief montage en materiaal, met een garantie van 10 jaar, ongeacht het percentage folie.
Bekijk hier de specificaties van de Xpel folie.

Verschillende percentages

Er zijn verschillende tinten raamfolie bij ons verkrijgbaar. Wil je meer privacy, of zijn vooral de looks voor jou belangrijk? Natuurlijk houden we rekening met de wetgeving rondom geblindeerde autoruiten. Van licht getinte- tot zeer donkere autoruiten, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Volgens de wet moet de voorruit en de ruiten in de voorportieren minimaal 55% lichtdoorlatend zijn. Verder mag je zelf bepalen hoe donker wij de autoruiten blinderen. Een sportief uiterlijk geven aan je auto? Ons team staat voor je klaar om jouw autoramen te blinderen met de juiste folie.

Autoramen blinderen en zijn vele voordelen

Waarom je autoramen blinderen? De blindeerfolie CS Black houdt tot 47% van de warmte buiten en de XR Black folie tot wel 85%, waardoor de airco minder energie zal verbruiken. Daarnaast filteren de geblindeerde ruiten 99% van de UV-straling en werken ze inbraak vertragend. Veiligheid: De folie van Xpel is in feite een laminaat. Daardoor is een ruit tot 5 keer sterker en is het tevens scherfwerend. In het geval van een ongeluk zullen de raamscherven op de folie blijven plakken, waardoor de kans op letsel door glas aanzienlijk minder wordt.

Alle voordelen op een rij:

Tinttotaal Balie

Tint certificaten

10 jaar lang garantie op de folie en montage

Onze professionele vakmensen zorgen voor een vlekkeloze montage zonder luchtbelletjes, kreukels of stofdeeltjes. Mocht er tóch iets misgaan na de montage? Dan is er gelukkig niks aan de hand. Je krijgt van ons namelijk altijd een certificaat met een garantie van 10 jaar op loslaten, bellen, scheuren of het verkleuren van de folie. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen.

Veiligheidsfolie

Een goede manier om te voorkomen dat een autodief zich gemakkelijk toegang tot je auto verleent, is door je ramen te laten uitrusten met veiligheidsfolie. De folie maakt je glas tot wel 5x sterker en dus inbraakwerend/vertragend. Daarnaast verkleint de folie de kans op rondvliegend glas bij een aanrijding. De folie is vrijwel onzichtbaar en onderhoudsvrij.
Meer weten over veiligheidsfolie? Klik dan hier.

Tarieven securityfolie

Hatchback 3-deurs 350,-
Hatchback 5-deurs 590,-
Coupé 625,-
Sedan 625,-
Station 780,-
SUV/MPV 780,-

Prijzen zijn ex. BTW, inclusief montage en materiaal, met een garantie van 10 jaar.
In verband met de extreme bolling van sommige achterruiten is het niet altijd mogelijk securityfolie hierop aan te brengen.

Ultra Chameleon folie

Wees een van de eersten en geef je auto een luxe en exclusieve uitstraling met Ultra Chameleon raamfolie.

Deze geweldige folie geeft een prachtig effect door de veranderende kleur bij verschillende hoeken en weersomstandigheden.
Ultra Chameleon folie is 70% licht doorlatend en 80% hitte werend. Bekijk hier de Ultra Chameleon folie.

Zelf je ruiten tinten (DIY)

Heb je interesse om zelf ramen te blinderen? Bij Procarwrap wordt er een aantal keer per jaar een cursus gegeven in autoramen blinderen. Zodra je deze training hebt doorlopen, kun jij ieder soort autoraam professioneel en vakkundig blinderen met de nieuwste technieken.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een afspraak maken?

Je kunt per e-mail of telefonisch een afspraak maken.

Welke voorbereidingen moet ik als klant treffen?

De auto dient vooraf gewassen te worden (ivm de stofgevoeligheid van de folie). Overtollige spullen zoals kinderzitjes en spullen in kofferruimte graag thuislaten.

Is de keuze van de folie van invloed op de prijs?

Nee.

Welke garantie ontvang ik?

Je ontvangt 10 jaar garantie op het volgende: loslaten/verkleuren/barsten/krimpen/helderheid/UV/kleurechtheid.

Geldt er een wettelijke beperking voor het tinten?

Ja, echter alleen op de voorste 2 draairamen, deze mogen tot maximaal 45% getint worden en dus 55% licht doorlaten. Alle overige ramen kunnen onbeperkt worden getint.

Kan ik een certificaat krijgen voor de aangebrachte folie en de gradatie van de folie?

Ja, het certificaat geeft aan dat het glas volgens de richtlijnen van het KLPD zijn getint. Bij een aanhouding door de politie beschikt u dan over een aantoonbaar bewijs.

Is getint glas af fabriek warmtewerend?

Nee, warmtewering kan alleen worden verkregen door een gemetalliseerde film.
Na installatie van onze film is in de warme zomermaanden duidelijk merkbaar dat het veel minder warm in uw auto is.

Aan welke zijde wordt de folie geplakt?

Binnenzijde.

Worden de ruiten gedemonteerd?

Nee, dat is zeer ouderwets en totaal onnodig. Wij demonteren geen ruiten en dat heeft veel voordelen, denk bijvoorbeeld aan rammeltjes of storingen die dan kunnen ontstaan.

Is het zicht vanuit de auto minder bij getint glas?

Nee, je kunt gewoon naar buiten kijken en zal het bijna niet merken vanuit de auto. Alleen bij de donkerste folie 5% is het zicht iets donkerder.

Is de folie geschikt voor achterruitverwarming?

Ja. Het is zelfs zo dat door de folie de ruit 80% minder zal beslaan. Dit heeft als voordeel dat daardoor de achterruitverwarming minder vaak gebruikt hoeft te worden.

Is de folie krasbestendig?

Ja. Indien dat niet zou zijn, dan zou de folie al bij het openen van de ramen krassen vertonen. De toplaag van de folie is uiterst hard, krasbestendig en heeft een lange levensduur.

Wat is het verschil tussen ramen coaten en ramen plakken met folie?

Ramen met coating zijn niet kleurvast. De kleur van de coating wordt beïnvloed door zonlicht waardoor er na verloop van tijd een paars/blauwe kleur ontstaat. Daarbij heeft de coating geen krasbestendige toplaag. Als je kiest voor folie dan kiest u voor een kleurvaste én krasbestendige filmlaag.

Hoelang ben ik de auto kwijt?

Wij hebben voor een auto ongeveer een halve dag nodig.

Uw contactpersoon:

image

BEL MIJ TERUG