Home / Anti Graffiti Folie Op Ruiten Gvb Veerpont

Anti graffiti folie op ruiten GVB veerpont

30.05.2023.

De gratis pont over het IJmeer naar Amsterdam-Noord en terug is een zeer bekende verbinding. Dagelijks reizen veel mensen via deze GVB pont verbinding richting Amsterdam-Noord en visa versa. Helaas zitten er tussen die mensen ook individuen die het leuk vinden om schade aan te richten, waaronder graffiti. Daarom werden wij gevraagd om voor het GVB de ruiten van de IJveer 56 te voorzien van anti graffiti folie.

Een hoop bedrijven heeft overlast van graffiti. In de meeste gevallen gaat het om teksten of afbeeldingen op plaatsen die daar niet voor bestemd zijn. Als de graffiti op ramen is aangebracht, zorgt dat voor nog meer overlast. Na het verwijderen van de verf moeten de ramen vaak opnieuw behandeld worden en gepolijst. Deze volledig kleurloze folie is onzichtbaar en wordt aan de buitenzijde van het glas aangebracht. De speciale toplaag van de folie zorgt er voor dat ook zeer agressieve zuren geen invloed op de folie hebben.

Anti graffiti folie bestaat uit 4 lagen die het glas beschermen tegen beschadigingen. Graffiti en krassen zitten dus niet op het glas zelf, maar op een dun laagje kunststof. Laat een onverlaat graffiti of krassen achter op de ruit, dan kun je de bovenste laag van de folie er zonder lijmresten afpellen. En als de lagen op zijn worden er nieuwe lagen aangebracht.

Het verwijderen van graffiti van glas is een kostbare en tijdrovende klus. Dankzij anti graffiti folie kan dat in een fractie van die tijd. En ook de kosten vallen enorm mee. Daar komt nog bij dat de folie ook UV-stralen filtert en daardoor uw interieur beschermt tegen verkleuring.

Tinttotaal werkt met anti graffiti folie van het gerenommeerde merk Johnson Window Films. Door de folie zijn uw ramen optimaal beschermd tegen graffiti en krassen. Neemt u gerust contact op voor vragen over het aanbrengen of de kosten.

De voordelen van anti graffiti folie:

• Goedkoper dan nieuwe ramen

• Glashelder / onzichtbaar

• Reinigingsvriendelijk en lichtecht

• Maakt uw ruiten ook krasongevoelig

• Tevens UV-fitering

Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl