Home / Raamstickers

Raamstickers

11.07.2023.

Raamstickers voor bedrijven

Raamstickers zijn een ideale manier om een actie of aanbieding onder de aandacht te brengen van je doelgroep. Of je nu een restaurant hebt of een massagesalon, winkelier bent of een fitnessstudio runt, stickers op je raam werken perfect om je boodschap duidelijk weer te geven. Op een raamsticker kan elke denkbare boodschap worden gedrukt. De stickers kunnen bijvoorbeeld dienen als decoratie tijdens sinterklaas of kerst, als promotie voor een nieuw product of als boodschap aan klanten die een bezoek brengen aan je pand.

Raamstickers voor particulieren

Ook aan particulieren leveren wij raamstickers. Bijvoorbeeld om inkijk tegen te gaan, een bijzonder feest te vieren of een huisnummer en familienaam weer te geven op het raam. Wil je raam-stickers inzetten als zonwering, uv-wering of inbraakwering? Ook dan bieden wij een perfecte oplossing in de vorm van raamfolie. Full colour stickers voor kinderkamers of badkamers zijn verder een ideale manier om inkijk tegen te gaan. Hiermee kan je wel naar buiten kijken maar blijft de kinderkamer of badkamer vanaf de buitenzijde onzichtbaar. Ook bieden wij raam-stickers voor caravans, auto’s en boten. Het aanbrengen van stickers op je raam is heel eenvoudig. Onze stickers worden altijd met een aanbreng instructie geleverd.

Diverse soorten stickers

Raamstickers zijn in veel verschillende vormen verkrijgbaar. Niet alleen rechthoekig of rond, maar ook in alle mogelijke contouren: als een ster, in bloemvorm, als druppel, wat je ook nodig hebt. Ook in kleur zijn alle bedrukkingen mogelijk, ook full colour. We leveren zelfs transparante stickers voor het raam. Wij bedrukken stickers van diverse materialen, afhankelijk van hun toekomstige functie. Plak je ze binnen op of buiten, wil je een raamsticker die maanden lang kan blijven zitten of juist één die je regelmatig kunt verwijderen en weer herplakken? Wat je wensen ook zijn, laat ons weten wat je nodig hebt en wij geven je een advies over het beste materiaal.

Over ons

Tinttotaal is een modern bedrijf met enthousiaste medewerkers. We hebben een brede kennis van zaken en denken graag met je mee. Als betrokken bedrijf bieden we graag een full service aan ondernemers en particulieren. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. We gebruiken eco vriendelijke inkt die volledig afbreekbaar is en ook onze verlichting is eco-vriendelijk. We beschikken over een MVO-certificaat en werden in 2012 genomineerd voor de DAM-prijs (Duurzame Amsterdammers in het MKB).

Online raamstickers bestellen

Heb je snel stickers nodig voor je raam en wil je die direct bestellen? Geef dan je wensen door via het aanvraagformulier onderaan deze pagina. Daarbij kun je opgeven welke afmetingen je nodig hebt, welke uitvoering je wenst en of je de stickers binnen of buiten op je raam wilt plakken. Natuurlijk willen we ook graag weten om hoeveel stickers het gaat. Zodra we je aanvraag binnen hebben nemen we contact met je op om je opdracht te bespreken. Is alles direct duidelijk? Dan ontvang je direct een vrijblijvende offerte. Zo weet je snel waar je aan toe bent.

Wil je meer weten over raamstickers?

Wil jij ook je huisstijl, merk, actie of product promoten? Dan zijn raamstickers de perfecte manier om dat te doen. Als je meer wilt weten over het bestellen of aanbrengen van onze stickers voor je ramen, neem dan contact met ons op. We adviseren je graag over de vele mogelijkheden.

Aanvraagformulier

  VRAAG EEN vrijblijvende OFFERTE AAN

  • Contactinformatie
  • Voertuig specificaties


  • Toelichting

  Gerelateerde artikelen

  Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl