Home / Promotionele Stickers

PROMOTIONELE STICKERS

30.05.2023.

Promotionele stickers

Promotionele stickers of promotie stickers zijn het perfecte middel om reclame te maken voor je bedrijf, een activiteit, dienst of product. Wil je graag een impuls geven aan je onderneming, is het interessant om overal je merk achter te laten of wil je opvallen op een specifieke locatie vanwege een activiteit? Dan is het inzetten van promotionele stickers een verrassend betaalbare manier die een zeer grote impact heeft. Stickers zijn dan ook een perfect marketing middel om je bedrijfsuitingen een flinke boost te geven. Gemaakt van het juiste materiaal zijn ze bovendien jarenlang houdbaar en langdurig inzetbaar, indien gewenst zelfs UV- en krasbestendig.

De verschillende soorten promotionele stickers

Als het gaat om stickers denken de meeste mensen direct aan een stuk rond, vierkant of rechthoekig bedrukt plastic. Trek je de papierlaag aan de achterkant er van af, dan tover je een kleeflaag tevoorschijn die je overal op kunt plakken. Natuurlijk kun je voor dergelijke stickers bij ons terecht, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden op het gebied van stickers. Zo bieden we ook stickers per strekkende meter, die je kunt inzetten als raambelettering of gevelreclame. Ook kun je je bedrijfsauto’s laten voorzien van een sticker of wrap, bijvoorbeeld met een logo of met een afbeelding of tekst voor een bepaalde actie. Voor je bedrijfsinterieur bieden we ook diverse stickers, al dan niet promotioneel ingezet.

De verschillende materialen van promotie stickers

De promotionele stickers zoals iedereen ze kent zijn bij ons verkrijgbaar in alle denkbare vormen en maten, glanzend en mat, groot en klein. Je kunt bovendien kiezen voor diverse soorten materiaal, bruikbaar voor verschillende doeleinden. Zo leveren we promotiestickers van monomeer vinyl, die vooral bedoeld zijn voor promotionele toepassingen. Deze zijn eenvoudig te verwijderen en hebben een levensduur van ongeveer twee jaar. Monomeer vinyl stickers worden digitaal geprint, in full colour of in enkele kleuren, volvlak- of contour gesneden. Bedrijven bestellen deze stickers vooral voor promotie doeleinden, acties, sale of andere toepassingen.

Stickers voor diverse toepassingen

Naast monomeer stickers bieden we tevens stickers van polymeer vinyl. Deze lijken op stickers van monomeer vinyl, maar hebben een andere lijmlaag en levensduur. Zo blijven polymeer stickers vijf tot zeven jaar goed. Ze krimpen en verkleuren niet en zijn bovendien eenvoudig toe te passen op een ondergrond die licht gebogen is. Naast polymeer stickers bieden we ook stickers van cast vinyl, die een levensduur hebben van zeven tot tien jaar. Cast vinyl stickers worden gegoten en zijn daarom heel geschikt voor gebogen ondergronden. Mede daardoor worden deze stickers veel gebruikt voor het wrappen van voertuigen. Een ander voordeel van cast vinyl is dat de lijmlaag eenvoudig te verwijderen is.

Online promotionele stickers bestellen

Heb je snel promotie stickers nodig voor je bedrijf? Bestel ze dan direct online en wij verzorgen je order snel en professioneel. Via onderstaand aanvraagformulier kun je je wensen doorgeven, zoals welke afmetingen je stickers dienen te krijgen, welke uitvoering gewenst is en of de stickers voor binnen- of buitengebruik zijn. Is alles op je aanvraag duidelijk voor ons? Dan ontvang je direct een vrijblijvende offerte. Natuurlijk denken we ook graag met je mee. Heb je vragen over een ontwerp of wil je dat wij een ontwerp voor je maken, neem dan contact met ons op. We adviseren je graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Aanvraagformulier

  VRAAG EEN vrijblijvende OFFERTE AAN

  • Contactinformatie
  • Voertuig specificaties


  • Toelichting
  Over Ons

  Tinttotaal is gespecialiseerd in styling, design en het drukken van promotiemateriaal. Wil je je bedrijfsinterieur laten stylen, je auto laten wrappen, je ramen laten voorzien van een folie of heb je promotionele artikelen nodig voor je bedrijf? Wij leveren onze diensten snel en tegen een zeer betaalbare prijs.

  Telefoon icoon020 681 3206 Mail icooninfo@tinttotaal.nl