Unieke oplossing voor kantoorramen

Zandstraalfolie wordt ook wel melkglasfolie of privacyfolie genoemd. Soms is het handig om de ramen te blinderen. Het zou jammer zijn als je daardoor ook een hoop zonlicht mist. Daarom is er privacyfolie. Deze folie bedekt het raam zodat niemand naar binnen kan gluren. De privacy wordt gegarandeerd en de ramen zijn op een nette manier afgewerkt met de folie. Privacy folie bestellen is simpel: neem contact met ons op en we bespreken de plannen. Ook een fraai design met uitsparingen of een full colour print kunnen wij over meedenken of onze eigen ontwerpstudio kan die verzorgen.

image

image

image

Gezandstraald of met spiegel

TintTotaal levert 2 soorten privacyfolie. Zandstraalfolie heeft een matte afwerking en laat een deel van het zonlicht door. Spiegelfolie is leverbaar in verschillende kleuren. Van binnen kunt u wel naar buiten kijken, terwijl aan de buitenkant alleen een perfecte spiegel zichtbaar is. Privacyfolie op kantoor is erg populair, vooral de melkglasfolie met een logo uitsnede of bedrukking op de folie.

Toepassingen van zandstraalfolie

Melkglasfolie wordt binnen veel bedrijven gebruikt om ramen van vergaderruimtes mee te bedekken. De folie zorgt er bijvoorbeeld voor dat alle deelnemers minder afgeleid worden door wat er buiten de vergaderruimte gebeurt. Natuurlijk is privacyfolie ook perfect voor de ramen van een woning. Grenst de woonkamer aan een straat waar veel mensen doorheen komen dan is de veiligheidsfolie een hele goede optie. Privacyfolie wordt vaak op ooghoogte aangebracht zodat de voorbijganger niet naar binnen kan gluren.

De ramen laten afwerken met privacyfolie

Ons verkoopteam zit voor je klaar om je te helpen met de beste folie en een ontwerp dat bij de wensen past. Of het nu gaat om melkglasfolie, veiligheidsfolie of privacyfolie. Neem eens contact op als je meer wilt weten over de mogelijkheden van raamfolie bij TintTotaal of vraag een offerte aan.

Aanvraagformulier