Unieke oplossing voor kantoorramen

Zandstraalfolie wordt ook wel melkglasfolie, etched glass of privacyfolie genoemd. Soms wil je dat mensen niet naar binnen kunnen kijken of wil je voorkomen dat men tegen de ruit oploopt. Het zou jammer zijn als je daardoor ook een hoop (zon)licht mist. Daarom is er zandstraalfolie. De privacy wordt gegarandeerd en de ramen zijn op een mooie manier aangekleed. Ook een fraai design met uitsparingen en/of een full colour print is mogelijk bij deze folie.

image

image

image

Privacy met behoud van lichtinval

Onze folie geeft een melkglaseffect aan de ramen op een voordelige manier waardoor het zicht verminderd wordt. Groot voordeel is dat de folie wel 60% van de lichtinval behoudt. Ook verminderd de folie hinderlijke schittering van zonlicht op beeldschermen. Aangevuld met een ontwerp op maat van onze design studio om een bedrijfslogo of slogan terug te laten komen of een geometrisch patroon uitgesneden uit de folie is dit de meest gewilde manier van raambestickering. Wel moet je er rekening mee houden dat zoals bij alle semi-transparante folies als het binnen lichter is dan buiten er wel doorheen gekeken kan worden.

Toepassingen van zandstraalfolie

Melkglasfolie wordt binnen veel bedrijven gebruikt om ramen van vergaderruimtes mee te bedekken. De folie zorgt er bijvoorbeeld voor dat alle deelnemers minder afgeleid worden door wat er buiten de vergaderruimte gebeurt. Natuurlijk is privacyfolie ook perfect voor de ramen van een woning. Grenst de woonkamer aan een straat waar veel mensen doorheen komen dan is deze folie een hele goede optie. Privacyfolie wordt vaak als strook op ooghoogte aangebracht zodat de voorbijganger niet naar binnen kan gluren.

Van concept tot realisatie

Als je interesse hebt om je ramen te laten voorzien van zandstraalfolie kunnen wij een concept impressie maken zodat je een idee hebt van het eindresultaat. Na akkoord komen onze monteurs de folie vakkundig en met 3 jaar garantie aanbrengen.

Neem eens contact op als je meer wilt weten over de mogelijkheden van zandstraalfolie.

Aanvraagformulier