Veiligheidsfolie voor vlakglas

Veiligheidsfolie wordt veel gebruikt op overheidsobjecten zoals kantoorgebouwramen, bus-, trein- en metrohokjes. TintTotaal voorziet al jaren de ramen van de veerponten van het GVB in Amsterdam van veiligheidsfolie.

Veiligheidsfolie voor voertuigen

Een goede manier om te voorkomen dat een autodief zich gemakkelijk toegang tot je auto verleent, is door je ramen te laten uitrusten met veiligheidsfolie. De folie maakt je glas tot wel 5x sterker en is daardoor inbraak vertragend. Daarnaast verkleint de folie de kans op rondvliegend glas bij een aanrijding. De folie is vrijwel onzichtbaar en onderhoudsvrij.

Geen risico met veiligheidsfolie

Onze veiligheidsfolies beschermen de ramen tegen verschillende schaderisico’s. Een aantal voorbeelden op een rijtje:

Anti-graffiti folie

Het verwijderen van graffiti op glas is een kostbare- en tijdrovende klus. Dankzij onze anti-graffiti folie verwijder je graffiti van je ruiten in een fractie van een seconde. We brengen de folie aan op de ruiten zodat ze worden beschermd tegen graffiti en krassen. Veel makkelijker en voordeliger kan haast niet.

Anti-graffiti folie bestaat uit 4 verschillende lagen die het glas beschermen tegen beschadigingen. Krassen en graffiti zitten niet op het glas zelf, maar op een dun laagje kunststof, waardoor je tot 4 lagen dik bent beschermd. Laat een schavuit krassen of graffiti achter op een ruit, dan pel je de bovenste laag folie af zonder last te hebben van vervelende lijmresten. Indien de folie geen lagen meer bevat, dan komen onze monteurs jouw ruiten voorzien van nieuwe folies. Deze worden geheel veilig en onzichtbaar door onze professionals geïnstalleerd.

Anti-kras folie

Krassen op glas zijn erg vervelend, aangezien het vervangen van glas in het algemeen veel kosten met zich mee kan brengen. TintTotaal biedt hier een voordelige oplossing voor: Anti-krasfolie. Dit is een onzichtbare folie voor o.a. winkelruiten en voertuigen waardoor je geen last meer zult hebben van krassen. De anti-krasfolie heeft een viervoudige laag waardoor afpellen kinderspel wordt. Zitten er krassen op of beschadigingen ? Dan pel je simpelweg een laagje weg. Deze methode is nog altijd nog stukken goedkoper dan het vervangen van een volledige ruit.

Elk type glas kan beschermend worden tegen krassen. Door vandalisme raakt glas beschadigd, anti-kras folie van Johnson Window Films vangt de krassen op. Het zicht is net zo helder als gewoon glas en door de meerdere lagen zullen de krassen nooit op het glas zelf terecht komen, en blijven er geen lijmresten achter op je ramen.

Onze ervaren monteurs brengen de anti-kras folie op een professionele wijze aan op de ruiten. Hiermee zijn de ruiten optimaal beschermd tegen krassen en graffiti.

Anti-inbraak folie

 

De meeste inbrekers tikken een ruitje in wanneer ze een woning of gebouw willen binnendringen. Bij het toepassen van onze anti-inbraak folie op de ramen maak je het indringers vrijwel onmogelijk. Je ramen worden zo sterk en stevig als veiligheidsglas, waardoor onze anti-inbraak folie als doel heeft om glasbreuk drastisch te beperken.

De folie bestaat uit meerdere lagen polyester en wordt aan het glas bevestigd met een stevige lijmlaag. Deze combinatie wordt het glas tijdens het breken bij elkaar gehouden. Door de anti-inbraak folie worden inbrekers vertraagd, waardoor indringen lastiger zal worden. Tevens hebben ook producten, mensen en zelfs dieren hier profijt aan, denk bijvoorbeeld aan schade door rondvliegend glas en glasscherven die zich op de grond bevinden.

Neem gerust contact op als je veiligheidsfolie wilt laten aanbrengen, meer informatie wil of advies nodig hebt. Ook voor andere soorten raamfolie kan je bij ons terecht.

Doe het zelf

Wil je liever losse folie bestellen en het zelf aanbrengen? Hiervoor kun je terecht in onze raamfolie webshop Raamfolietotaal.nl

Uw contactpersoon:

image

BEL MIJ TERUG