Veiligheidsfolie voor vlakglas en voertuigen

Niet iedereen gaat even zuinig om met de spullen van een ander. Sterker nog, sommigen zijn erop uit om schade aan te richten. Vandalen, inbrekers, ze zijn helaas aan de orde van de dag. Vlakke ruiten maar ook autoruiten kun je hier tegen beschermen met veiligheidsfolie. Dat geeft een gerust gevoel en ontmoedigt onverlaten.

<

Bekijk hier meer op ons YouTube kanaal.

Geen risico met veiligheidsfolie

Onze veiligheidsfolies beschermen de ramen tegen verschillende schaderisico’s. Een aantal voorbeelden op een rijtje:

Anti-graffiti folie

Het verwijderen van graffiti van glas is een kostbare en tijdrovende klus. Dankzij anti-graffiti folie verwijder je graffiti van de ruiten in een fractie van die tijd. En ook de kosten vallen enorm mee. We brengen de folie aan op de ruiten zodat de ruiten worden beschermd tegen graffiti en krassen. Veel makkelijker en goedkoper kan haast niet.

Anti-graffiti folie bestaat uit 4 lagen die het glas beschermen tegen beschadigingen. Krassen en graffiti zitten dus niet op het glas zelf, maar op een dun laagje kunststof. Tot 4 lagen dik ben je beschermd. Laat een onverlaat krassen of een graffiti achter op de ruit, dan pel je de bovenste laag van de folie er zonder lijmresten af. En als de lagen op zijn, komen we de ruiten graag van nieuwe folie voorzien. TintTotaal werkt met anti-graffiti folie van het gerenommeerde merk Johnson Window Films welke onze vakkundige monteurs veilig en onzichtbaar installeren.

Anti-kras folie

Krassen op glas zijn erg vervelend, want glas vervangen is over het algemeen erg duur. TintTotaal heeft hier een voordelige oplossing voor: anti-kras folie. Dit is een onzichtbare folie voor winkelruiten en voertuigen waardoor je nooit meer krassen op het glas zult hebben. De antikrasfolie brengt een viervoudige laag aan. Zitten er krassen op? Dan pel je een laag weg. Na 4 lagen vervang je de folie. Dat is altijd nog stukken goedkoper dan het glas vervangen!

Elk soort glas is te beschermen tegen krassen. Door vandalisme raakt glas beschadigd, anti-kras folie van Johnson Window Films vangt de krassen op. Het zicht is net zo helder als gewoon glas en door de verschillende lagen komen de krassen nooit op het glas zelf. En er blijven geen lijmresten achter door de folie. Overigens verwijder je ook graffiti eenvoudig door de anti-kras folie.
Anti-kras folie wordt veel gebruikt op overheidsobjecten. Bus-, trein- en metrohokjes, maar ook op de ramen van de voertuigen zelf. TintTotaal voorziet ook de ruiten van de verschillende veerponten in Amsterdam van anti-kras folie.

Onze ervaren monteurs brengen de anti-kras folie professioneel aan op de ruiten. Hiermee zijn de ruiten optimaal beschermd tegen krassen en graffiti.

image

image

image

Anti-inbraak folie

De meeste inbrekers tikken een ruitje in. Als je anti-inbraak folie op de ramen hebt gaat ze dat niet meer lukken. De ramen worden zo sterk als veiligheidsglas. De anti-inbraak folie heeft als doel om glasbreuk te beperken. De folie bestaat uit meerdere lagen polyester en wordt aan het glas bevestigd met een stevige lijm. Door deze combinatie wordt het glas tijdens het breken bij elkaar gehouden. Door de anti-inbraak folie worden inbrekers vertraagd en zullen zij bovendien veel lawaai moeten maken. Het vergroot ook de veiligheid van spullen, mensen en dieren binnen doordat er geen glasscherven rondvliegen.

Neem gerust contact op als je veiligheidsfolie wilt laten aanbrengen, meer informatie wil of advies nodig hebt. Ook voor andere soorten raamfolie kan je bij ons terect.

Aanvraagformulier