Glasbeveiliging voor voertuigen en vlakglas

Niet iedereen gaat even zuinig om met de spullen van een ander. Sterker nog, sommigen zijn erop uit om schade aan te richten. Vandalen, inbrekers, ze zijn helaas aan de orde van de dag. Vlakke ruiten maar ook autoruiten kunt u hiertegen beschermen met diverse veiligheidsfolies. Ze geven een gerust gevoel en ontmoedigen onverlaten.

Met veiligheidsfolie loopt u geen risico

De verschillende veiligheidsfolies beschermen uw ramen tegen diverse zaken. Een aantal voorbeelden vindt u hieronder:

Anti-graffiti folie

Het verwijderen van graffiti van glas is een kostbare en tijdrovende klus. Dankzij anti-graffiti folie verwijdert u graffiti van uw ruiten in een fractie van die tijd. En ook de kosten vallen enorm mee. We brengen de folie aan op uw ruiten en vervolgens zijn uw ruiten beschermd tegen graffiti en krassen. Veel makkelijker en goedkoper kan haast niet.

4 lagen bescherming

Anti-graffiti folie bestaat uit 4 lagen die het glas beschermen tegen beschadigingen. Krassen en graffiti zitten dus niet op het glas zelf, maar op een dun laagje kunststof. Tot 4 lagen dik bent u beschermd. Laat een onverlaat krassen of een graffiti achter op de ruit, dan pelt u de bovenste laag van de folie er zonder lijmresten af. En als de lagen op zijn, komen we uw ruiten graag van nieuwe folie voorzien.

Heeft u graffiti op uw ruiten zonder anti-graffiti folie?

TintTotaal verwijdert de graffiti graag van uw ruiten. Als u wilt brengen we daarna alsnog een anti-graffiti folie aan op de ruiten.

Voorkom schade aan uw ruiten

Tinttotaal levert anti-graffiti folie van het gerenommeerde merk Johnson Window Films. Door de folie zijn uw ramen optimaal beschermd tegen graffiti en krassen. Ons team zit klaar om u meer informatie te geven over dit bijzondere product.

Anti-kras folie

Nooit meer krassen op glas

Krassen op glas zijn erg vervelend, want glas vervangen is over het algemeen erg duur. Tinttotaal heeft hier een voordelige oplossing voor: anti-kras folie. Wij zijn 3M gecertificeerd en leveren anti-kras folie van dit gerenommeerde merk. De antikrasfolie brengt een viervoudige laag aan. Zitten er krassen op? Dan pelt u een laag weg. Na 4 lagen vervangt u de folie. Dat is altijd nog stukken goedkoper dan het glas vervangen!

Onzichtbaar anti-kras folie op winkelruiten en voertuigen

Elke soort glas is te beschermen tegen krassen. Door vandalisme raakt glas beschadigd, anti-kras folie van Johnson Window Films vangt de krassen op. Het zicht is net zo helder als gewoon glas en door de verschillende lagen komen de krassen nooit op het glas zelf. En er blijven geen lijmresten achter door de folie. Overigens verwijdert u ook graffiti eenvoudig door het anti-kras folie.

Waar we anti-kras folie aanbrengen

Anti-kras folie wordt veel gebruikt op overheidsobjecten. Bus-, trein- en metrohokjes, maar ook op de ramen van de voertuigen zelf. TintTotaal voorziet ook de ruiten van de verschillende veerponten in Amsterdam van anti-kras folie. De folie wordt nooit aangebracht op autoruiten.

Krassen op uw ruit zonder anti-kras folie?

TintTotaal komt graag bij u langs om de krassen te verwijderen. Ook als u geen anti-kras folie op uw ruiten heeft. We halen eerst de krassen uit uw ruiten en brengen daarna eventueel alsnog een anti-kras folie aan.

Wij brengen het folie aan op uw ruiten

Onze ervaren monteurs brengen het antikrasfolie professioneel aan op uw ruiten. Hiermee zijn uw ruiten optimaal beschermd tegen krassen en graffiti. Om u te overtuigen maken we graag een vrijblijvende offerte voor u. Neem daarom vandaag nog contact op met Tinttotaal. Binnenkort zijn beschadigingen aan uw ruiten verleden tijd!

Anti-inbraak folie

De meeste inbrekers tikken een ruitje in. Als u anti-inbraak folie op de ramen heeft gaat ze dat niet meer lukken. Uw ramen worden zo sterk als veiligheidsglas.

De anti-inbraak folie heeft als doel om glasbreuk te beperken. De folie bestaat uit meerdere lagen polyester en wordt aan het glas bevestigd met een stevige lijm. Door deze combinatie wordt het glas tijdens het breken bij elkaar gehouden. Door de anti-inbraak folie worden inbrekers vertraagd en zullen zij bovendien veel lawaai moeten maken.

Aanvraagformulier