Switch folie – TintTotaal – Uw full-service Reclamespecialist!

Switch folie: privacy on demand

Switch folie is een zelfklevende privacyfolie voor glas die kan schakelen tussen mat en transparant. De folie is van zichzelf mat en wordt door middel van laagspanning transparant. Voor de aansturing wordt een afstandsbediening of wandschakelaar gebruikt, eventueel met dimmer en timer.
De dikte van de folie voorkomt tevens ook glasbreuk, dit draagt bij aan de veiligheid en vertraagd inbraak. Daarnaast is het mogelijk het in te zetten als projectiescherm voor commerciële- en presentatietoepassingen. Er op projecteren kan zowel in matte als in transparante situatie. In matte toestand laat de folie nog steeds voldoende licht door voor een prettige (werk)omgeving.

Specificaties Switch folie

• Switch folie is een matte folie van 650 micron die door middel van laagspanning transparant wordt. De folie wordt door TintTotaal vakkundig geïnstalleerd. Dat betekend: op maat gesneden, geleverd en geïnstalleerd inclusief transformator en afstandsbediening.
• Switch folie verkleurt niet.
• Switch folie is zeer moeilijk ontvlambaar en reflecteert bovendien warmtestraling. Bij brand houdt de folie het gebarsten glas nog enige tijd bij elkaar.
• TintTotaal heeft zijn eigen montageteam. Onze monteurs hebben naast ervaring in het aanbrengen ook het juiste gereedschap. Wij brengen de folie uitsluitend aan als de temperatuur van de ondergrond tussen de 5 en 25 graden Celsius is. Na ongeveer één maand is de optimale hechting bereikt en is de film volkomen strakgetrokken.
• De sterke polyesterfolie is goed bestand tegen reinigen. Het beste schoonmaakmiddel is schoon water met een scheut huishoudazijn. De beste gereedschappen: een schone spons en zeem. Pas op voor zandkorrels en oude verharde rubbertrekkers! Ook andere scherpe gereedschappen kunnen beschadigingen veroorzaken. Scherpe schoonmaakchemicaliën worden ontraden.
• De breedte van de rol waarop de folie wordt geleverd is 150cm. Dit betekent dat bij verwerking van de folie de maximale breedte of hoogte van een raam ongeveer 150cm moet zijn. Maar ook als de ramen hoger en breder zijn kan de film worden aangebracht; dan passen we een naad toe.
• Switch folie is tevens verkrijgbaar in de volgende kleuren: blauw, groen, geel en grijs.

Infobrochure met prijzen

Bent u wederverkoper? Vraag dan de brochure met prijzen voor wederverkopers aan!

Meer informatie of een offerte op maat aanvragen? Neem contact op. Je kunt bij ons ook een demo van de Switch folie komen bekijken! Let op: switch folie leveren wij niet aan particulieren.

Uw contactpersoon:

image

BEL MIJ TERUG

TintTotaal – Uw full-service Reclamespecialist!
TintTotaal – Uw full-service Reclamespecialist!
Brand of Amsterdam Creative | 200+ Google reviews 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐
This is default text for notification bar