Kleurenfolie laat ramen opvallen en brengt sfeer

Als het licht dat binnenvalt gekleurd is, geeft dat een heel ander beeld. Kleurenfolie tegen de ramen doet hetzelfde. Kleuren doen een ruimte soms erg goed. De sfeer verandert en een aanvankelijk koude ruimte kan ineens heel warm aandoen. TintTotaal heeft een ervaren design team, levert kleurfolies en brengt ze desgewenst ook aan op de ramen.

image

image

image

De juiste kleurfolie voor elk doeleinde

Stel je een reisbureau voor. Het zou mooi zijn als klanten in de juiste sfeer gebracht worden met kleurfolie. Gele folie tegen de ramen zorgt ervoor dat het heel zonnig lijkt binnen. Dat brengt klanten in de juiste stemming om een reis te boeken. Met een andere kleur roep je weer een ander gevoel op en daar kun je op inspelen. Kleurfolie brengt elke sfeer binnen waar je naar op zoek bent.
Speel met het licht, de folie op een glazen wand of raam zal, afhankelijk van het lichtinval en de kijkhoek, een kleurverandering ondergaan.

Dechroic folie

Speel met het licht, met dechroic folie. Plak de folie tegen een glazen wand of raam en afhankelijk van het lichtinval en de kijkhoek, zal de folie een kleurverandering ondergaan. De folie creëert prachtige reflecties met een spectaculair kleurenspectrum. Een groot pluspunt van de raamfolie is dat deze raamfolie zowel binnen als buiten gemonteerd kan worden.

 

 

Design op maat

Een volvlak semi-transparante kleurfolie is zeer effectief voor een dramatisch effect. Maar de folie kan ook in combinatie met een uitsnede of print omgetoverd worden tot een opvallende manier van reclame op de ruiten. Door een logo uit te snijden uit de folie bijvoorbeeld, wat een fraai schaduweffect geeft binnen. Of een print met afbeelding om de ramen nog meer uitstraling te geven. De designers in onze studio maken graag een mooi ontwerp en een impressie vooraf zodat je alvast een beeld hebt van het eindresultaat.

Vakkundige montage

Een logo’tje gesneden uit folie is voor de handige doe-het-zelver makkelijk aan te brengen. Maar volvlak folies en zeker de semi-transparante versies zijn moeilijk zelf zonder zichtbare stofdeeltjes, luchtbelletjes of krassen aan te brengen. Onze vakkundige monteurs beschikken over de juiste technieken en gereedschap op het eindresultaat te laten uitblinken.

Ons team zit voor u klaar om al je vragen te beantwoorden. We vertellen graag meer over de mogelijkheden van kleurfolie. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Doe het zelf

Wil je losse folie bestellen en het zelf monteren? Hiervoor kun je terecht in onze raamfolie webshop Raamfolietotaal.nl

Uw contactpersoon:

image

BEL MIJ TERUG