Brengt sfeer aan ramen

Kleurenfolie geeft uw ramen kleur

Als het licht dat binnenvalt gekleurd is, geeft dat een heel ander beeld. Kleurenfolie tegen de ramen doet hetzelfde. Kleuren doen een ruimte soms erg goed. De sfeer verandert en een aanvankelijk koude ruimte kan ineens heel warm aandoen. Tinttotaal levert kleurfolies en brengt ze ook aan op uw ramen. We vertellen u graag meer over kleurfolie. Neem nu contact met ons op of heeft u liever dat wij u terugbellen?

De juiste kleurfolie voor uw bedrijf

Stelt u zich eens voor, u heeft een reisbureau. Het zou mooi zijn als u klanten in de juiste sfeer weet te brengen, met kleurfolie. Gele folie tegen de ramen zorgt ervoor dat het heel zonnig lijkt bij u binnen. Dat brengt klanten in de juiste stemming om een reis te boeken. Met een andere kleur roept weer een ander gevoel op en daarvan kunt u gebruikmaken. Kleurenfolie brengt de sfeer waar u naar op zoek bent.

Bestel vandaag nog!

Ons team zit voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van kleurfolie voor uw bedrijf. Bel ons op 020-681 32 06 of stuur een mailtje contact.

Aanvraagformulier