Ruiten tinten met autoraamfolie – Professionele montage

Ruiten tinten met autoraamfolie is een zeer gespecialiseerde techniek. Een resultaat vol bellen en kreukels behoort voorgoed tot het verleden, wanneer u kiest voor Tinttotaal voor de installatie van de zonwerende windowfilm. Wij beschikken over een stofarme werkplaats speciaal ingericht voor het tinten van autoruiten. Wij gebruiken alleen de beste windowfilms van Xpel, de enige met een krasbestendige coating met een levenslange garantie. Onze folies zijn helder en in 4 verschillende tintpercentages verkrijgbaar die in de showroom bekeken kunnen worden.

xpel automotive film

Prijzen voor B-stijl (alles achter de voorstoelen) tinten met Xpel CS folie:
– 3-deurs hatchback € 150,-
– 5-deurs hatchback € 195,-
– Sedan € 225,-
– Coupé € 195,-
– Station € 245,-
– SUV / MPV € 275,-
– Meerprijs voorportierramen € 130,-
– Meerprijs voorruit € 155,-
Prijzen voor blinderen zijn ex. BTW, inclusief montage en materiaal, met een garantie van 10 jaar, ongeacht het percentage folie
Neem nu contact op om een afspraak te maken:

Contact

De Xpel XR folie biedt naast alle voordelen van de CS Black folie ook een uitstekende hittewering tot wel meer dan 80%. Het gevolg hiervan is dat het in de auto veel koeler blijft, waardoor het comfortabeler is en de airconditioning niet zo hard hoeft te werken. Zelfs de lichtste folie van 70% lichtdoorlaatbaarheid heeft deze hoge warmtewering. De folie is zo erg warmtewerend doordat hij gebruik maakt van een nano-keramische samenstelling. De keramische deeltjes die in de Xpel XR folie zijn verwerkt filteren de infrarood straling van de zon.

Prijzen voor B-stijl (alles achter de voorstoelen) tinten met Xpel XR folie:
– 3-deurs hatchback € 255,-
– 5-deurs hatchback € 330,-
– Sedan € 385,-
– Coupé € 330,-
– Station € 415,-
– SUV / MPV € 465,-
– Meerprijs voorportierramen € 190,-
– Meerprijs voorruit € 215,-
Prijzen voor blinderen zijn ex. BTW, inclusief montage en materiaal, met een garantie van 10 jaar, ongeacht het percentage folie
Neem nu contact op om een afspraak te maken:

Contact

xpel specs

Gecertificeerde folie

Ook voor de voor portierruiten hebben wij de autoraamfolie die binnen de wetgeving past. Bij aflevering krijg je een certificaat die je bij een eventuele controle van de overheid kunt overhandigen. We zijn gecertificeerd door Xpel om hun producten vakkundig aan te brengen. Elke auto die onze werkplaats verlaat is ons visitekaartje en je auto is een kostbaar bezit dat bij ons in goede handen is!

De voordelen van geblindeerde autoramen:

Wist je dat getinte autoramen niet per se pikdonker hoeven te zijn om de warmte te weren? De blindeerfolie CS Black houdt tot 47% van de warmte buiten en de XR Black folie tot wel 85%, wat bekend dat de airco een paar graadjes lager kan voor een aangenaam klimaat in de auto. Kortom genoeg voordelen om op te noemen, het ziet er niet alleen stijlvol uit en geeft privacy maar beschermt ook.
• Sterk warmtewerend
• 100% UV-werend
• Inbraakvertragend
• 10 jaar garantie
• Energiebesparend
• Geen bijkomende kosten keuze tintpercentage

image

image

image

Hoe lang ben ik mijn auto kwijt bij het tinten van mijn ruiten?

Het tinten van de autoruiten (b-stijl) neemt gemiddeld een halve werkdag (3 tot 4uur) in beslag, onze showroom is doordeweeks geopend van 9-17:30 uur. Voor het uit laten voeren kun je terecht om 9 of 13 uur, we werken uitsluitend op afspraak. Het is uiteraard mogelijk om te blijven wachten onder het genot van een kop koffie of thee met beschikbare WIFI.

autoraamfolie

Wil je zelf je ruiten blinderen?

Zou je zelf willen blinderen? Bij ons dochterbedrijf Procarwrap worden er een paar keer per jaar trainingen gegeven. Inclusief een volledige toolbag en professionele folie om verder te oefenen!

Neem gerust contact op voor het inplannen van een afspraak of meer informatie.

Aanvraagformulier