Ruiten tinten met autoraamfolie- Professionele montage

Ruiten tinten met autoraamfolie is een zeer gespecialiseerde techniek. Een resultaat vol bellen en kreukels behoort voorgoed tot het verleden, wanneer u kiest voor Tinttotaal voor de installatie van de zonwerende windowfilm. Wij beschikken over een stofarme werkplaats speciaal ingericht voor het tinten van autoruiten. Wij gebruiken alleen de beste windowfilms van Xpel, de enige met een krasbestendige coating met een levenslange garantie. Onze folies zijn helder en in 4 verschillende tintpercentages verkrijgbaar die in de showroom bekeken kunnen worden.

image

image

image

image

image

image

* Prijzen zijn ex. BTW, inclusief montage en materiaal, met een garantie van 10 jaar, ongeacht het percentage folie

Gecertificeerde folie

Ook voor de voor portierruiten hebben wij de autoraamfolie die binnen de wetgeving past. Bij aflevering krijg je een certificaat die je bij een eventuele controle van de overheid kunt overhandigen. We zijn gecertificeerd door Xpel om hun producten vakkundig aan te brengen. Elke auto die onze werkplaats verlaat is ons visitekaartje en je auto is een kostbaar bezit dat bij ons in goede handen is!

De voordelen van geblindeerde autoramen:

Wist je dat getinte autoramen niet per se pikdonker hoeven te zijn om de warmte te weren? De 20% tintfolie is maar liefts 40% warmtewerend, wat bekend dat de airco een paar graadjes lager kan voor een aangenaam klimaat in de auto. Kortom genoeg voordelen om op te noemen, het ziet er niet alleen stijlvol uit en geeft privacy maar beschermt ook.
• Sterk warmtewerend
• 100% UV-werend
• Inbraakvertragend
• 10 jaar garantie
• Energiebesparend
• Geen bijkomende kosten keuze tintpercentage

image

image

image

Hoe lang ben ik mijn auto kwijt bij het tinten van mijn ruiten?

Het tinten van de autoruiten (b-stijl) neemt gemiddeld een halve werkdag (3 tot 4uur) in beslag, onze showroom is doordeweeks geopend van 9-17:30 uur. Voor het uit laten voeren kun je terecht om 9 of 13 uur, we werken uitsluitend op afspraak. Het is uiteraard mogelijk om te blijven wachten onder het genot van een kop koffie of thee met beschikbare WIFI.

Neem gerust contact op voor het inplannen van een afspraak of meer informatie.

Aanvraagformulier