Ruiten tinten met autoraamfolie – Professionele montage

Bij Tinttotaal ben je aan het juiste adres voor het aanbrengen van zonwerende window film. Bellen en kreukels in je raamfolie behoren dan ook voorgoed tot het verleden! Wij beschikken over een stofvrije werkplaats, deze is speciaal ingericht voor het tinten van autoruiten. Wij maken gebruik van de beste window films van Xpel, het enige merk met een krasbestendige coating en een levenslange garantie. Onze folies zijn helder en verkrijgbaar in 4 verschillende tintpercentages. Alle folies zijn in onze showroom te bewonderen.

Prijzen voor B-stijl (alles achter de voorstoelen) tinten:

Prime CS Prime XR Ultra Chameleon
3-deurs hatchback 150,- 255,-
5-deurs hatchback 195,- 330,-
Sedan 225,- 385,-
Coupé 195,- 330,-
Station 245,- 415,-
SUV/MPV 275,- 465,-
Meerprijs voorportierramen 180,- 230,-
Meerprijs voorruit 170,- 245,-
249,- (SUV en busjes 275,-)


Prijzen voor blinderen zijn ex. BTW, inclusief montage en materiaal, met een garantie van 10 jaar, ongeacht het percentage folie.
Bekijk hier de specificaties van de Xpel folie.

De Xpel XR folie biedt naast alle voordelen van onze CS Black folie ook uitstekende hittewering. In sommige gevallen tot wel meer dan 80%. Het fijne hieraan is dat het veel koeler blijft in de auto. Dit maakt rijden in de zomer een stuk comfortabeler. De airconditioning hoeft hierdoor ook niet hard aan te staan, wat weer kosten bespaard en beter is voor het milieu. Zelfs onze lichtste folie van 70% lichtdoorlaatbaarheid beschikt over deze warmtewering eigenschap. De folie is warmtewerend vanwege nano-keramische elementen. De keramische deeltjes die in de Xpel XR folie zijn verwerkt, filteren de infrarood straling van zonlicht.

Neem nu contact op om een afspraak te maken:

Contact

xpel specs

Gecertificeerde folie

Ook voor de portierruiten hebben wij autoraamfolie die voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Nadat jouw autoramen geblindeerd zijn, ontvang je bij TintTotaal een certificaat dat je bij een eventuele controle van derden kunt laten zien. We zijn gecertificeerd door Xpel om hun producten vakkundig aan te brengen. Iedere auto die onze werkplaats heeft verlaten, is voorzien van hoogwaardige kwaliteit raamfolie aangebracht met professioneel vakmanschap.

De voordelen van geblindeerde autoramen:

Wist je dat getinte autoramen niet per se pikdonker hoeven te zijn om warmte te weren? Onze blindeerfolie (CS Black) houdt tot 47% van de warmte buiten en de XR Black folie tot wel 85%. De airconditioning kan dus lager staan voor een aangename temperatuur in de auto. Het ziet er niet alleen stijlvol uit, maar biedt tevens privacy en bescherming.

De voordelen op een rij:
• Sterk warmtewerend
• 100% UV-werend
• Inbraakvertragend
• 10 jaar garantie
• Energiebesparend
• Geen bijkomende kosten keuze tintpercentage

image

image

image

Hoe lang moet ik mijn auto afstaan bij het tinten van mijn ruiten?

Het tinten van de autoruiten (b-stijl) neemt gemiddeld een halve werkdag (3 tot 4uur) in beslag, onze showroom is doordeweeks geopend van 09:00 – 17:30 uur. Ben je er klaar voor om jouw autoramen te laten tinten? Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.
Voor het tinten van je autoruiten kun je bij ons terecht om 09:00 of 13:00. Tevens bieden wij de mogelijkheid om te wachten onder het genot van een kop koffie en beschikbare WiFi.

autoraamfolie

Liever zelf je autoruiten blinderen?

Zelf willen leren hoe jij je auto kunt blinderen? Bij ons dochterbedrijf Procarwrap worden er een aantal keer per jaar cursussen gegeven. Inclusief een volledige toolbag en professionele folie om verder te oefenen, hoe gaaf is dat!

Neem gerust contact op voor het inplannen van een afspraak of voor meer informatie.

Uw contactpersoon:

image

BEL MIJ TERUG