Voor een duidelijke (verwisselbare) boodschap!

Slimframes ofwel Textielframes zijn een unieke combinatie tussen textiel en een aluminium profielraam. Combineert een elegante uitstraling met grootformaat visuals uit 1 stuk zonder naden! De frames onderscheiden zich duidelijk van ander ‘Point – of – Sale’ materiaal. Verras met een nieuw doek per seizoen, per promotie of per actie.

image

image

image

Textielframes op maat

Basic – Enkelzijdige kleinere muur- of plafondapplicaties, kastwanden
Big – Enkelzijdige, grotere muur- of plafondapplicaties, kastwanden
Double – Dubbelzijdig, stands, scheidingswand, hangsysteem
LED frame – Voor verlichte graphics, in 4 variaties verkrijgbaar

De voordelen van onze Textiel frames

– Makkelijk in elkaar te zetten
– Doek vervangbaar
– Lichtgewicht

Het Textiel frame-and-lock systeem heeft als voordelen dat het snel en eenvoudig gemonteerd kan worden, ook zonder ervaring.
Ook worden de doeken aan de achterzijde rondom voorzien van een platte silicone pees waardoor het doek eenvoudig in het frame is te plaatsen. Een perfect alternatief voor canvas omdat je het frame laat hangen en alleen het doek wisselt! Een ander bijkomend voordeel is dat de doeken kreukvrij zijn en zelfs wasbaar zijn in een wasmachine. Deze frames zijn niet alleen decoratief maar ook nog geluiddempend.

Frames met LED verlichting

Naast de standaard uitvoeringen bieden wij ook het textielframe met LED verlichting aan. Eindeloze mogelijkheden, duurzaam en met maar liefst 50% minder elektriciteitsverbruik. Dit plug-in systeem is snel en eenvoudig in elkaar te zetten met haarscherpe beeldkwaliteit.

Verschillende doeksoorten

Kies uit diverse soorten doek bij jouw Textielframe: Dekostof, Theater, en Structex. Het doek wordt voorzien van 200% full colour bedrukking waardoor de print ultra scherp wordt. Het ledframe heeft een doek van Lightbox. Een korte toelichting op de doeksoorten:
Dekostof: Matte en soepele stof. Uitermate geschikt voor indoor toepassingen mede omdat het een B1-certificaat draagt.
Theater: Doek met zwarte tussenlaag waardoor het niet doorschijnt. Kies deze voor lichtblokkerende toepassingen.
Structex: Hoge, zware kwaliteit. Werkt geluiddempend en geschikt voor outdoor toepassingen omdat de stof wasbaar is.
Lightbox: Een kreukvrije stof die zorgt voor de perfecte lichtspreiding in combinatie met een textielframe met led verlichting.

Textielframes brochure

Uw contactpersoon:

image

BEL MIJ TERUG