Renoveer en Restyle jouw interieur met Printerieurwrap!

Interieurfolie is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Zo kan je er meubels mee renoveren of ruimtes mee opknappen. De folie kan toegepast worden op o.a. muren, kasten, balies en zelfs aan deuren. Renoveren is vaak voordeliger dan vervangen, dus als je voor interieurwrap kiest (ook wel renovatiefolie genoemd), heb je niet alleen een fraai design, maar bespaar je tegelijkertijd ook een hoop kosten!

Het is niet alleen de kleur en het motief die dit product zo uniek maakt, de folie geeft door de structuur een unieke Look & Feel. Door de luchtkanalen en verschillende diktes van de folie, wordt plakken ten alle tijden goed toegepast door onze specialisten en is het resultaat uitstekend.
Of het nou een kledingkast betreft die met interieurwrap beplakt moet worden, de keuken met prachtige keukenwrap gewrapt wordt of de muren in de woonkamer muur die met muurwrap gewrapt moeten worden. Met interieurwrap steek je meubilair in een mum van tijd in een gloednieuw jasje. Het eindresultaat zal er dan ook buitengewoon fraai uitzien!

Met een ruim assortiment van meer dan 200 designs is er voor ieder wat wils.
Voor een industriële look hebben wij mooie metallic folies. Liever een chique uitstraling? Kies dan bijvoorbeeld voor een marmeren look van het merk ‘Avery’.
Of het nou gaat om een hotelkamer, een keuken of meubels van je winkel, met renovatiefolie tover je het in een mum van tijd om tot iets nieuws!

Interieurfolie marmer

Voordelen van interieurfolie:

  • – Lagere kosten: 50 tot 70% goedkoper dan een traditionele renovatie
  • – Gemakkelijk in onderhoud
  • – Lange levensduur
  • – Bestendig tegen krassen
  • – Geen (geluids)overlast tijdens montage i.t.t. een verbouwing

De voorkant van je bedrijfspand is natuurlijk de eerste impressie van de klant die jou komt bezoeken, of van een voorbijganger die zijn blik werpt op jouw pand. In de afgelopen 14 jaar hebben wij bij TintTotaal al vele bedrijven mogen voorzien van een schitterende facadewrap (ook bekend als facadefolie). Zodoende kunnen bezoekers een positieve indruk krijgen van jouw onderneming, en dat door het gebruik van facade wrap van TintTotaal.

Laat je inspireren
Ontdek aan de hand van onze actuele projecten de luxe toepassingen van interieurfolie.

Interieurfolie marmer

Interieurfolie Steen

Interieurfolie Hout-look

Interieurfolie marmer

Interieurfolie Hout-look

Uw contactpersoon:

image

BEL MIJ TERUG