Velgen & Remklauwen Stylen | Maak je car styling helemaal af!

Bescherming en styling voor velgen

Naast wrappen, blinderen en lakbescherming kun je bij TintTotaal ook terecht voor diverse specials voor car styling. Maak een car wrap helemaal af met custom gestylede velgen! Wij kunnen de velgen in elk gewenste kleur coaten of spuiten. Ook hebben wij speciale velgringen in diverse kleuren die beschermen tegen schade bij het raken van stoepranden. Om het totaalpakket nét dat beetje extra uitstraling te geven kun je ook je remklauwen laten coaten in een opvallende kleur of de koplampen laten voorzien van een smoked tintfolie. Neem gerust contact op voor meer informatie of om direct een afspraak in te plannen.

image

image

image

De extra wow-factor voor je auto

Car wrapping is zeer populair en kan worden toegepast in oneindig veel kleuren en afwerkingen, zoals glans, satijn, mat of high-end metallic. Voor extra details kunnen wij de car wrap uitbreiden met car styling specials die ook extra bescherming bieden tegen krassen en schade. Tot onze specials behoren o.a. :

  • Velgen spuiten – geheel of gedeeltelijk in een 2-componenten lak laten spuiten
  • Velgen coaten – geheel of gedeeltelijk in een gewenste kleur laten poedercoaten
  • Alloygator velgbescherming – een harde nylon ring met een beschermende werking op een onopvallende, of juist opvallende wijze. Extra voordeel: dit kan altijd aangepast of verwijderd worden
  • Remklauwen coaten – in elk gewenste kleur met originele of eigen logo’s onder de laklaag
  • Koplampen tinten – smoked folie laten aanbrengen op (kop)lampen. Extra voordeel: kan altijd aangepast of verwijderd worden

Topmateriaal en vakkundige montage

Bij TintTotaal gebruiken we alleen de beste materialen die op de markt beschikbaar zijn. Onze vakkundige car styling monteurs en stylists bewaken de kwaliteit en behandelen de onderdelen met de grootste zorgvuldigheid en professionaliteit. Daarom kunnen wij bij TintTotaal garantie bieden op materialen en montage waardoor je met een gerust hart de weg op kunt in jouw custom gestylede auto.

Uw contactpersoon:

image

BEL MIJ TERUG

Velgen & Remklauwen 5Velgen & Remklauwen 6
TintTotaal – Uw full-service Reclamespecialist!
TintTotaal – Uw full-service Reclamespecialist!
Brand of Amsterdam Creative | 200+ Google reviews 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐
This is default text for notification bar