Rij iedere dag in een nieuwe auto

Bij TintTotaal verzorgen we lakbescherming door het aanbrengen van lakbeschermingsfolie op elk gewenst model auto en op elk gewenst deel van de auto. Hiervoor werken wij samen met Xpel. Op hun site zijn we te vinden als officieel dealer en via de shop kun je direct de folie op maat gesneden bestellen. Die kun je thuisbezorgd krijgen of ervoor kiezen om de lakbeschermingsfolie direct bij ons zusterbedrijf ProCarWrap te leveren waar wij het kunnen monteren. Zo houden we de prijzen ook transparant. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen.

Bescherm je auto tegen krassen voordat je de weg op gaat

Lakbescherming met Xpel Ultimate lakbeschermingsfolie is een vrijwel onzichtbare urethaan folie die de lak van uw auto beschermt tegen lelijke krassen. Tevens maximaliseert het de doorverkoopwaarde van de auto. De folie beschermt tegen steentjes, insectenzuren, zout, olie, grind, boomsappen, vogelpoep en Magnesium Chloride. We bieden nu 4 standaardpakketten voor de lakbeschermingsfolie:

image

image

image

image

image

image

Xpel Custom Protection
Bij Custom Protection bieden wij je ook de mogelijkheid aan om alleen bepaalde onderdelen te beschermen. De prijs zal dan naderhand bepaald worden.

Xpel Bumper Protection
Bij het Bumper Protection pakket wordt de voorbumper volledig beschermd samen met de halve motorkap, voorschermen en zijspiegels. Indicatieprijs: vanaf € 900,-

Xpel Front Protection
Bij het Front Protection pakket worden de volgende onderdelen van de auto beschermd: motorkap, voorschermen, voorbumper en zijspiegels. Indicatieprijs: vanaf € 1600,-

Xpel Full Protection
Bij het Full Protection pakket worden alle onderdelen van de gehele auto beschermt met de lakbeschermingsfolie. Indicatieprijs: vanaf € 4000,-

Het Ultimate verschil van onze lakbescherming

Op Xpel lakbeschermingsfolie wordt 10 jaar garantie gegeven, ondersteund door een wereldwijd netwerk van gecertificeerde Xpel installateurs zoals ons zusterbedrijf ProCarWrap.
Helderste bescherming: De glasheldere folie heeft geen sinaasappelschil structuur, waardoor de folie vrijwel onzichtbaar is.
Vlek & verkleuring bestendig: Vogelpoep, luchtverontreiniging en straatvuil zullen nooit de film vergelen of beschadigen, dit in tegenstelling tot de lagere kwaliteit lakbeschermingsfolies.
Zelf herstellend: De geavanceerde heldere toplaag heeft een herstellende functie waardoor fijne krasjes, veroorzaakt door wassen en dagelijks gebruik, vanzelf verdwijnen.

Meest gestelde vragen

Verkleurt de autolak, of ziet het er anders uit als de lakbeschermingsfolie wordt verwijderd?
De folie die de lak beschermt is UV-doorlatend waardoor er geen verschil in verkleuring kan ontstaan ten opzichte van niet beschermde delen.
Is er speciaal onderhoud noodzakelijk?
Nee, speciaal onderhoud is niet noodzakelijk, simpelweg was en wax de auto zoals je normaal gesproken ook zou doen.
Kan de folie worden verwijderd?
Ja, de folie heeft een gepatenteerde lijmlaag waardoor verwijdering mogelijk is zonder de autolak te beschadigen.

Uw contactpersoon:

image

BEL MIJ TERUG