Trailerbelettering - Belettering voor Trailers | Tinttotaal

Trailerbelettering vergroot de naamsbekendheid

Bij TintTotaal kun je ook terecht voor trailerbelettering, bakwagen- en/of aanhangerbelettering oftewel het bestickeren van trailers en bakwagens. Daarbij kun je denken aan een full colour belettering of snijteksten waardoor het goed wordt gezien op de weg en door (potentiële) klanten. Een vrachtwagenbelettering is bij uitstek geschikt om de naamsbekendheid van een bedrijf te vergroten; nergens anders dan in het dagelijkse verkeer kun je in zo’n korte tijd jezelf presenteren en zoveel mensen bereiken. Alles voor de perfecte bakwagenbelettering.

Bekijk hier meer op ons YouTube kanaal.

Beletteren van Trailers

TintTotaal maakt voor het beletteren van trailers gebruik van hoogwaardige zelfklevende polymeer folies voor snijteksten en zelfklevend polymeer vinyl voorzien van beschermend glans- of matlaminaat bij full colour belettering voor een langdurige houdbaar- en kleurechtheid. kijk hier voor prijzen van trailerbelettering.

Echter kan het ook voorkomen dat je een eigen trailer of die van iemand anders wilt gebruiken voor tijdelijke promotionele belettering. In dat geval gebruiken wij monomere folies en vinyl met een kortere houdbaarheid die ook makkelijker weer te verwijderen zijn – en – ook niet onbelangrijk, goedkoper zijn.

image

image

image

Verkeersveiligheid  vrachtwagens

Wist je dat een wet van kracht is die ‘Regulation 48’ wordt genoemd die voorschrijft dat alle voertuigen zwaarder dan 7,5 ton verplicht uitgerust moeten zijn met retroreflecterende contourmarkering? Deze verlichte omtrek van een trailer of vrachtwagencombinatie moet de verkeersveiligheid ten goede komen.

Bij een ontwerp is het goed om rekening te houden met de contourmarkering maar het kan ook leuk zijn om in het ontwerp vlakken of vormen te integreren van reflecterende folies, TintTotaal gebruikt daarvoor reflecterende folies van 3M. De folie als belettering biedt uitstekend zicht vanuit alle hoeken en reflecteert optimaal, ’s avonds maar ook overdag. Het is niet gebruikelijk om teksten op een autobelettering uit te laten voeren in reflecterende folie, dit zal namelijk niet altijd prettig te lezen zijn vanuit verschillende hoeken.

Regulation 48 geeft ook instructies over de wijze van markeren. Aan de achterkant van de wagen moet de totale contour voorzien zijn van retroreflecterende contouren. Op de zijkant kan volstaan worden met de hoeken aan de bovenzijde en de lijn aan de onderzijde (over minstens 80% van de lengte). Ook de kleuren van de contourmarkering zijn in Regulation 48 vastgelegd: geel of rood op de achterzijde; geel of wit op de zijkant.

De voordelen van contourmarkering:
• Betere zichtbaarheid van het voertuig, rijdend én stilstaand
• Betere inschatting van de afstand en snelheid
• Kans op zijdelingse ongevallen 37% lager
• Aantal kop-staartaanrijdingen 41% lager
• Optische opwaardering van het voertuig

Neem eens contact op als je meer wilt weten over de mogelijkheden van vrachtwagenbelettering bij TintTotaal.

Uw contactpersoon:

image

BEL MIJ TERUG

Trailerbelettering 4Trailerbelettering 5
TintTotaal – Uw full-service Reclamespecialist!
TintTotaal – Uw full-service Reclamespecialist!
Brand of Amsterdam Creative | 200+ Google reviews 4.9 ⭐⭐⭐⭐⭐
This is default text for notification bar