Trailerbelettering vergroot de naamsbekendheid

Bij TintTotaal kun je terecht voor trailerbelettering, bakwagen- en/of aanhangerbelettering oftewel het bestickeren van trailers en bakwagens. Daarbij kun je denken aan een full colour belettering of snijteksten waardoor de zichtbaarheid van je onderneming sterk zal groeien op de autoweg. Een vrachtwagenbelettering is bij uitstek geschikt om de naamsbekendheid van een bedrijf te vergroten; nergens anders dan in het dagelijkse verkeer kun je in zo’n korte tijd jezelf presenteren en zoveel mensen bereiken. Alles voor de perfecte bakwagenbelettering.
Bekijk hier meer op ons YouTube kanaal.

Beletteren van Trailers

TintTotaal maakt voor het beletteren van trailers gebruik van hoogwaardige zelfklevende polymeer folies voor snijteksten en zelfklevend polymeer vinyl voorzien van beschermend glans- of matlaminaat bij full colour belettering voor een langdurige houdbaar- en kleurechtheid. kijk hier voor prijzen van trailerbelettering.

Echter kan het ook voorkomen dat je een tijdelijke bestickering nodig hebt voor een event, marketingstunt, een nieuw product/dienst wilt promoten of simpelweg de naamsbekendheid wilt vergroten. In dat geval gebruiken wij monomere folie en vinyl met een kortere houdbaarheid die achteraf eenvoudig weer te verwijderen zijn en daarnaast qua kosten goedkoper zal uitvallen. 

trailer

Trailerreclame trailer

In-house productie

Alle designs en maatwerk wordt ontworpen in onze eigen studio en kan naar wens worden vormgegeven, van full-color tot aan reflecterende folie, de mogelijkheden zijn eindeloos en niets is ons te gek.
Een groot voordeel van onze printmethode is dat wij gebruik maken van duurzame Eco Solvent printers. Dit zijn milieubewuste inkten met een (zeer) groot kleurbereik. De kleuren zijn feller en scherper dan die van LED-UV printers. Daarmee is printen op full-color in hoge resolutie mogelijk.

PVC-vrije folies wordt bij TintTotaal geproduceerd in verschillende kwaliteiten en zijn daarom te gebruiken voor alle denkbare toepassingen, van zelfklevende folies tot aan magneetfolies. TintTotaal biedt PVC-vrije folie van merken als: 3M, Orajet, Oracal en Prime, die geschikt zijn voor allerlei denkbare printtechnieken.

trailer

Verkeersveiligheid  vrachtwagens

Wist je dat een wet van kracht is die ‘Regulation 48’ wordt genoemd die voorschrijft dat alle voertuigen zwaarder dan 7,5 ton verplicht uitgerust moeten zijn met retroreflecterende contourmarkering? Deze verlichte omtrek van een trailer of vrachtwagencombinatie moet de verkeersveiligheid ten goede komen.

Bij een ontwerp is het goed om rekening te houden met de contourmarkering maar het kan ook gaaf zijn om in het ontwerp vlakken of vormen te integreren van reflecterende folies.TintTotaal gebruikt daarvoor reflecterende folies van 3M. De folie als belettering biedt uitstekend zicht vanuit alle hoeken en reflecteert s’avonds optimaal maar ook overdag. Het is niet gebruikelijk om teksten op een autobelettering uit te laten voeren in reflecterende folie, dit zal namelijk niet altijd prettig te lezen zijn vanuit verschillende hoeken.

Regulation 48 geeft ook instructies over de wijze van markeren. Aan de achterkant van de wagen moet de totale contour voorzien zijn van retroreflecterende contouren. Op de zijkant kan volstaan worden met de hoeken aan de bovenzijde en de lijn aan de onderzijde (over minstens 80% van de lengte). Ook de kleuren van de contourmarkering zijn in Regulation 48 vastgelegd: geel of rood op de achterzijde; geel of wit op de zijkant.

De voordelen van contourmarkering:
• Betere zichtbaarheid van het voertuig, rijdend én stilstaand
• Betere inschatting van de afstand en snelheid
• Kans op zijdelingse ongevallen 37% lager
• Aantal kop-staartaanrijdingen 41% lager
• Optische opwaardering van het voertuig

Neem eens contact op als je meer wilt weten over de mogelijkheden van vrachtwagenbelettering bij TintTotaal.

Bestickering

Uw contactpersoon:

image

BEL MIJ TERUG

5/5

"We hebben zelf een ontwerp gemaakt voor de bestickering van onze Volkswagen Golf, welke Selim en zijn team fantastisch erop hebben geplaatst. Snelle service, snelle reactie en een flexibele instelling. Ik zal ze zeker aanbevelen!"

-Rutger Hylkema

5/5

"TintTotaal heeft mijn auto gewrapt (full wrap), naar ons eigen ontwerp. De ontwerpers van TintTotaal hebben goed meegedacht en een aantal proefdrukken laten zien waardoor we de beste keuze konden maken. TintTotaal neemt ruim de tijd (een werkweek) waardoor in ieder geval het idee ontstaat dat er aandacht aan wordt besteed. Dat blijkt ook uit het resultaat. Dat heeft onze verwachtingen overtroffen. Bij de oplevering heeft TintTotaal aangegeven dat bij de montage bleek dat een portierslot niet meer goed sloot. Dat heb ik bij mijn eigen dealer laten repareren op kosten van TintTotaal. Een prima service! Wij hebben vooraf bij meerdere bedrijven geïnformeerd, maar ik kan TintTotaal van harte aanbevelen."

-Gerrit Garcia Del Rio

5/5

"Ik ben langs TintTotaal geweest en heb daar mijn ramen laten tinten, logo’s ontchromen, grill zwart en dak en raamsteiijlen laten wrappen. Kan niets anders dan positief zijn over het resultaat en over de service. Werd aardig behandeld en snel, prijs was ook helemaal oke 😉 ben later nog terug geweest voor mijn voor logo daar was wat mee en dat hebben ze kosteloos verholpen.
Ze hebben alles nalopen en bleek dat mijn achter logo ook opnieuw moest en die ook meteen meegepakt.
Het zijn jonge ondernemers en gun ze al het succes toe. Volgende auto laat ik zeker weten ook hier wrappen!"

-Thomas Briels