Magneetletters en -cijfers

Magneetstickers in de vorm van magneetletters of -cijfers is de perfecte tijdelijke belettering voor auto’s of bedrijfswagens. De boodschap wordt door middel van een magneet aan de auto bevestigd, bereikt veel mensen, maar is altijd snel en eenvoudig weer te verwijderen. Ideaal dus bij een tijdelijke actie van jouw bedrijf. Wil je een magneesticker laten maken? Wij ontwerpen het in de vorm van een rechthoek of vierkant, maar ook bijvoorbeeld rond of ovaal.

image

image

image

Eenvoudig aan te brengen én te verwijderen

De magneetstickers zitten dankzij de magneet stevig op het voertuig. Ook op de snelweg komt de 0,9 dikke magneetsticker niet van de auto af. En moeten de magneetletters er weer af? Dat gaat eenvoudig en zonder sporen of schade aan de lak. Voor wisselende reclamecampagnes zijn deze magneten ideaal. Aanbrengen en verwijderen gaat veel makkelijker dan andere vormen van voertuigreclame, zoals:

Full colour op duurzame magneetfolie

Voor deze voertuigreclame gebruiken we een soepele magneetfolie die de contouren van de auto moeiteloos volgt. De folie is full colour te bedrukken, waardoor zelfs foto’s haarscherp overkomen. Voor de bedrukking gebruiken wij eco solvent inkten en folies met zo weinig mogelijk weekmakers voor een duurzaam resultaat. Deze wordt ter bescherming van UV-invloed en krassen nog voorzien van een beschermend glans- of matlaminaat naar keuze. Onze professionele ontwerpstudio helpt graag bij een opvallend ontwerp voor de magneetsticker.

Auto magneetstickers prijzen

Benieuwd naar de prijzen van onze auto magneetstickers? Bij hogere aantallen gelden er zelfs staffelprijzen. Natuurlijk zijn alle maten en vormen mogelijk. We maken graag een voorstel op maat voordat we tot de productie overgaan die overigens geheel in eigen huis plaatsvindt waardoor de magneten ook nog eens zeer snel geleverd kunnen worden. Binnen een paar dagen rij je al rond met de nieuwe en handige magneetletters en -cijfers!

Goed idee voor jouw auto met magneetstickers? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Bekijk hier de prijzen voor magneetstickers

Uw contactpersoon:

image

BEL MIJ TERUG