Automagneten op maat voor uw auto

Een automagneet of magneetsticker is de perfecte tijdelijke belettering voor uw auto of bedrijfswagen. Uw boodschap hangt door middel van een magneet aan uw auto en bereikt daardoor veel mensen. Dit kan in de vorm van een sticker maar ook bijvoorbeeld als magneetletters. Heeft u een goed idee voor een automagneet? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Automagneet is eenvoudig aan te brengen én te verwijderen

De magneetstickers zitten dankzij de automagneet stevig op uw voertuig. Ook op de snelweg komt de 0,9 dikke magneetsticker niet van uw auto af. En moet de automagneet er weer af? Dat gaat eenvoudig en zonder sporen of schade aan de lak. Als u wisselende reclamecampagnes heeft zijn deze magneten ideaal. Aanbrengen en verwijderen gaat veel makkelijker dan andere vormen van voertuigreclame.

Full colour gedrukte sticker of letters op duurzame magneetfolie

Voor de magneetstickers of magneetletters gebruiken we een soepele magneetfolie die de contouren van uw auto moeiteloos volgt. De folie is full colour te bedrukken, waardoor zelfs foto’s haarscherp overkomen. Onze ontwerpstudio helpt u graag aan een opvallend ontwerp voor uw automagneet.

Automagneten vanaf €25,50 per stuk

De prijzen van onze automagneten beginnen bij slechts €25,50 voor 20×50 centimeter. Natuurlijk zijn alle maten en vormen mogelijk. We zitten voor u klaar om een voorstel op maat te maken.

Aanvraagformulier